hej lördagskvällen

Du kommer bara fortsätta att skada dig själv, du vet det. Inom bords vet jag att det kommer fortsätta göra ont ju längre jag fortsätter att stanna kvar. Egentligen. Jag borde lyssna på mig själv, stanna upp, leva mitt eget liv. Men hur kan man glömma, hur kan man sluta. Det är inte lika hemskt som alla säger, det är bara ibland. Då hjärnan spelar upp alla stunder, gång på gång tills man bryter ihop. Sen helt plötsligt står man på sina ben och springer skrattande runt med sina kompisar. Det kommer och går. Igår kunde inget stoppa mig, ingen kunde förstöra. Mina ben gick sakta ner för den grusiga vägen och jag tänkte. Som fan, på egen hand den här gången. Jag försökte förstå hur jag kände men det fanns inget där inne. Men jag fick nog och jag gick, sen ångrade jag mig och gick tillbaka. Jag trodde att jag inte skulle klara av att sova där men det gick och att jag gick tillbaka blev jag själv förvånad över, att jag inte brydde mig. Att jag kommer nog faktiskt helt konstigt nog, klara det här. På vissa sätt.

Shulululuuuu

Klockan är snart 10 och tiden går jätte snabbt, jag vill inte sova, jag vill inte gå upp och jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon. Idag har jag har ätit jätte många lussebullar med Linda och Veronica, varit skådis i deras film, myst i en säng jätte länge, tänkt på olika saker och upptäckt vissa saker. Jag och Max Fisk hade ett krig med mobilen i helgen och han vägrar acceptera att han har förlorat och hittar på massa egna regler. Min mun luktar väldigt mycket vitlök.












Lilla lilla helg, vad du är uppskattad.
En puss, flera pussar. pusspusspuss på Death cab for cuties, gör min kväll hel.

Del 2 av Wonderwall

Snälla, snälla jag älskar dig så. Orden ringlar runt i mitt huvud och jag känner igen orden. Orden som skulle betyda något om jag var normal, om jag var Marina. Hon är så långt borta, hon finns inte längre. Jag  vill vara död, jag vill inte höra de tre orden. Orden påminner om allt, de har förvandlats till de äckligaste orden jag vet.Jag vill spotta på dom, jag vill stampa på dom. Bli stark nu skriker halva kroppen och sakta rör jag mina fingrar. Vare sig jag vill eller inte. Vad spelar det för roll?


Det ekar och han säger inget. Han är rädd och jag är rädd. För vad som ska sägas, för vad som har hänt, för vad som kommer hända. Han vill krama mobilen, han vill älska mobilen. Jag lyssnar på hans tunga andetag och försöker att komma ihåg lukten på hans andedräkt. Mint blandat med jordgubbe. Jag vet att han är arg men han vågar inte skrika på mig, han vet att jag är svag och att det är ett under att jag ringer. Han tror att allt är över, att jag har klarat mig och att jag ringer för att be om ursäkt. För allt jag har gjort, för hur mycket jag har sårat honom och de gånger jag har skrämt honom. Jag tänker inte be om ursäkt, jag vill bara ändra på mig själv. På något sätt.

- Vad spelar det för roll? Hör jag mig själv säga. Orden ekar och för en stund finns bara han och jag i hela världen. Vi är ensamma och vi springer genom det våta gräset mitt i natten. Vi skrattar, som aldrig förr.

- Jag... jag... stammar David fram. Han är så osäker, han är inte sig själv.

- Shhhh säger jag och jag önskar att jag kunde vara hos honom nu, jag vill krama hans vita kropp och andas in hans doft, doften av David. Så länge sen nu, nästan ett år. Jag saknar, jag längtar. Jag rör mig själv över kinden, över alla sår, över alla blåmärken. Det är inte ett ansikte längre. Jag skulle vilja säga att jag älskar honom men jag kan inte. Jag kan inte säga de tre orden för jag vill säga något mycket starkare som får honom att förstå hur mycket jag egentligen älskar honom. Jag vill verkligen. Förlåt mig tänker jag.

-  Om det fanns ord säger jag sakta. Om jag skulle kunna beskriva allt säger jag. Bakom mig hör jag stegen, av de tunga svarta kängorna som får mig att rysa. Tunga svarta kängor mot min kind och sakta känna blodsmaken i min mun.


Fortsättning följer....

Helg. En helg. Fler helger!

Jag vill bara krypa ner i dig och bo där. För evigt.
Helgen har gått alldeles för fort. Fast den har varit bra. Tyvärr.
Vaknade upp i världens finaste hus och åt lussebulle sen segade jag i den trasiga sängen. Fast inte hemma hos mig. Tyvärr.

saknar lycke!!!!

Titta vem som är uppe ! Alis, yeah!















Snart ska jag klä på mig och träffa Siri Piri.
Hay då.

Del 1 av Wonderwall.

Det här är del 1 av wonderwall.

Marina öppna ögonen. Rösten är så nära men så långt borta. Jag försöker känna igen rösten, vem kom den ifrån? Det går inte. Det går inte att tänka. Jag vill springa, jag vill skrika, jag vill så mycket men inget går. Vart är jag? Lever jag?


Egentligen var det inte meningen att jag fick chansen att ringa till David, det var bara tur. Mitt i all hat var jag pirrig, jag var nervös och på något sätt lycklig. För första gången. Glädjen dansade runt i mig och för första gången på länge var jag hungrig. Sakta drack jag det beska grumliga vattnet. Förut hade allt påmint mig, sakta ätit upp mig inombords. Jag hade försökt leva, jag hade försökt hittat mening, jag hade försökt hitta tröst och jag hade försökt förlåtit. Det gick inte. Jag visste inte längre, jag hade förlorat mig själv. Numret lös på displayen och försiktigt tryckte jag ner grön lur som om mobilen skulle gå sönder.


Någon rör vid min arm, jag vill dra bort min arm, jag vill skrika efter hjälp och sitta i mammas knä, jag vill gråta. Någon fortsätter att röra vid min arm och helt plötsligt känns den inte hotfull, den som rör mig vill inte mig något illa. Den älskar mig, den skulle aldrig utsätta mig för fara. Vem älskar mig?


Jag lärde mig direkt att inte lita på folk efter att saker började hända hemma. Jag började gå undan, undvika mina vänner, familj och främlingar. Alla blev mina fiender och David följde med på köpet. Den sommaren hade jag sprungit runt barfota med min hand i Davids och köpt glass varje dag. Jag hade badat med Linnea och Sofia varje dag, jag hade åkt utomlands och blivit brun. Jag hade blivit kär för första gången. I David. Jag smakar på hans namn och det smakar sött, David, David, Davve. Min David. Jag vet inte riktigt om han är min längre men han hade varit. Hela sommaren hade bara vart han och jag. Tills den dagen allt hände, det som trycke ner mig mot det kalla badrumsgolvet och ville mig illa. Det som förföljer mig varje natt och dag, i varje tanke och ord. Signalerna är långa och gälla och helt plötsligt ångrar jag mig, jag vill tycka synd om mig, jag vill må dåligt på något sätt. En vana som jag nu har börjat följa, att må dåligt. Dag in och natt ut. Till slut satt jag inlåst. I det mörka rummet och den enda som besökte mig var djävulen.

Fortsättning följer...


hej kvällen. Du är fin.

Idga har jag varit på trummor med Erik och vi fick spela elgitarr också, vi skrattade och flamsade bort oss lite men nästa gång då jäklar. Det gick endå bra, jag har fått in takten nu. Jag åkte till Ektorpvännen Patric och där lekte jag ett tag. Nu sitter jag på min ny bäddade säng och ska snart sova. Idag när jag hade tråkigt så började jag skriva en berättelse. Egentligen är den jätte hemsk och äcklig men den är endå bra. Jag blev typ inspererad av Flora att skriva ut den på bloggen men bli inte rädda. Haha.
Så där har ni min torsdagskväll, utan smink, bara glad.

Tänk om...




Månen var leopard färgad. Skulle inte det vara något?
Natten var otroligt jobbig men min skriv bok räddade mig.
Ikväll väntas träning och trummor, hej då.

hejhej fina sommarkväll












Jag ryser. När jag ser dom här bilderna. För att det var en så himlans bra kväll. För bra. För långt borta.

And everybody's dancing
I don't want to
And everybody's toying
I don't want to
And everybody's laughing
I don't want to
Everybody but me
Lykke Li - Everybody but me

Knapert.

Jag får fan inte. Jag får inte, jag får inte. Det skulle bara bli fel, allt, igen. Jag skulle förstöra.

Onsdag här och veckan går väll rätt segt, äller? Det har vart snöbollskrig två kvällar i rad och i skolan har jag mulat flera i min klass. Fick en rejäl mulning på Björn idag. Mohaha. Vi var på Naturhistoriska och kollade på utställningen för homosexuella djur, det var inte så intressant måste jag säga. Jag har gått runt och hållt alla i handen idag (utan vantar till och med), jag har lite av en hand skräck ibland. Usch men idag gick det bra. Det har hänt rätt mycket idag, vi åt extra stora mackor på Sandys, Suzi och jag blev uppraggade av en bull försäljare, jag visade mina fina tår för alla i klassen, jag har tränat, jag och Suzi skrattade åt Sara hela lunchen tills hon blev sur.
Ja.. och så har jag fått skolkatalogen, som inte alls var rolig.
Nu väntar en dush, äppelpaj och Greys.
Pussen

Juste, det finaste ordet jag vet är Knapert just nu hahahaha. Knapert.


hej brur

Idag är det ännu en dag full med snö men jag blev jätte besviken när jag gick över Orminge Centrum parkeringen, för de hade plogat och det var jätte fult. Blä, blä. Idag var vi på Aftonbladets pröva på studio i Globen och det var så himla roligt. Jag var i tidningsdelen och blev chefs redaktör, vi skulle interjuva människor, ringa, skriva vad vi trodde och till slut göra själva tidningsbladen. Haha.
Well, well. skön skoldag.
Jag ska snart ut till Patric och Max med Veronica och Linda. Vi ska kasta snöbollar på dom och jag har stora planer på att mula alla. Igår mulade jag både Veronica och Linda med till slut hoppade dom på mig.
Liten glad Alicia kanske?




I told you.

Jag vill inte sova, jag vill inte missa något. Aldrig mer. Jag lekte i snön med mina kära vänner. Allt går upp och ner. Det suger, det är bra, det suger, det går bra. Hela tiden men det är så jävla skönt. Att bara kunna prata med dig, träffa dig lite, låna lite kläder, umgås lite. Som vanligt fast endå så där lite. Det är så skönt och guld värt. Nu är det äntligen okej att jag hör av mig. Äntligen.


snö, snö, snö snö snö snö. snö.snö

Om en månad är det julafton. Känns helt overkligt och jobbigt på något sätt men endå roligt. Allt går så fort. Jag sprang nyss barfota på asfalten mot Långan med Karolina och Siri. Jag satt nyss med alla Ektorpare och skrattade. Jag var nyss ute sent och det var ingen skola. Allt förändras, vare man vill det eller inte. Jag har lärt mig nu, jag vet det nu. Det går inte att ändra på saker. Jag vill, så mycket. Jag vill spola tillbaka. Till den tiden där jag var som lyckligast och när jag höll Patric i handen.
Lycke frågade mig här om dagen hur jag skulle vilja ha det om jag fick bestämma, med allt. Jag visste inte vad jag skulle svara och jag vet inte om jag vill tillbaka just nu, på ett sätt men endå. Det skulle bli konstigt. Även om hela kroppen vill tillbaka. Nu springer jag i snön, täckt av mössa, jacka och vinterskor. Ingen ser längre, ingen ser om jag är lycklig eller om jag är ledsen. För jag vet inte. Allt går upp och ner. Max sa till mig idag att han ville smsa mig när han hade läst min blogg, att jag verkade deppig och arg. Jag vet inte om jag är det. Det är texterna som är det, det är mina ord som är det. Eller?
Good bye, hej då. usch. dåligt humör.



Hej snön. Du är fin. För fin för att finnas.

Tja brush

Igår var allt bara vilt. Helt crazy. Idag är allt bara dåligt. Helt och hållet. Det enda som är roligt är alla bilder och att min kamera fortfarande lever. Jag har spenderat hela min dag framför tv:n och jag har inte gjort något. Bara legat där och tänkt, lekt soffpotatis.







Godnatti.

Festa ska man inte göra.

Jag slår, jag skriker och tårarna bara rinner. Allt kommer ut, allt som jag gått och burit på. Jag vill bara gå hem, sova, glömma. Det blir bara värre, du håller i mig och tänker inte låta mig gå själv. Jag vill så gärna slippa, jag vill bara må bra. Armarna runt mig, tryggheten, värmen. Det kommer tillbaka trots att jag är så långt borta från min egen kropp. Förlåt, förlåt, förlåt att jag är så dum Alicia. Orden värmer och jag vill bara stå där i din famn, vingla lite och gråta men det går inte. Kroppen vill bort från dig, den som sårade mig mest och sket i mig. Jag vill bort. Jag ramlar, springer, slår och du är fortfarande efter mig. Jag vill sova hos dig och jag vill egentligen inte springa ifrån dig. Till slut försvinner du och jag sitter i bilen.
Allt går så fort men jag är iallafall hemma, inget kan skada mig, jag kan inte göra något dumt.
Sakta öppnar jag ögonen och allt snurrar och det är mörkt. Klockan visar 04:47. Sakta kommer allt tillbaka och hur du kämpade för att jag skulle lugna ner mig. Tårarna som rullade ner för mina kinder. Snön där jag ramlade. Ditt hår i mina händer. Dina armar runt mig.
Jag känner efter men jag hittar inga känslor. Dom är borta. Jag är tillbaka.

skola

Jag har nog aldrig skrivit från skolan men nu gör jag det. Hej.
Det håller på att bli mörkt ute och jag sitter och skriver på min artikel, den är klar så jag sprutar vatten på Sara och slänger ner henne på marken. Som straff blev jag jagad och då fick jag ont i magen.
Jag ser fram emot i kväll, det ska bli super trevligt och ta hem tjejerna (+ kasper) från klassen till mig. Det blir middag, godis och film och prat och skratt.

är uppe i 13 kommentaren , YAY!


Nämen Torsdag!

Jag får väll nöja mig med de 6 kommentarer jag fick, tack haha.
Kom nyss hem från ett härligt trummpass med Erik och en härlig fika med Veronica. Jag och Veronica hängde i Forum Nacka i 3 timmar och 2 par knästrumpor och en svart kajal fick följa med mig hem.
Nu kommer det bilder.


Grenarna gör allt mystiskt.

Heja orminge.








Vi hamnade till slut på en gräsmatta och så gick det förbi en tant som trodde att jag var en mamma och Veronica var mitt barn och att vi behövde hjälp. Söt tant, applåder till henne.


Nä, imorgon är det ju skola och det hade jag glömt bort för en sekund. Tiden går fort när man är ledig.
En puss, flera pussisar


Snyft. Buhu.

Jag vet 3 stycken som läser den här bloggen. Min moster, min mamma och min Kim. Vilka fler? Det är så tråkigt utan kommentarer. Var anonyma, säg något. Så jag vet att ni finns. Annars måste jag väll börja hota er. Ni kan skriva hej eller något. Bara satt jag vet, satt det känns lite tryggare. För min skull. Tack?

Jag har färg i mitt hår, jag vill att det ska vara rött. Egentligen inte men endå vill jag ha rött hår. Imorgon är det fredag och det vankas tjejmiddag hemma hos mig.

Torsdag som känns som helg.

Det är torsdag och jag är ledig. Jag vaknade upp och kollade på klockan. 9:00. Jag somnade om och sov till 11:00. Det var skönt och otroligt värt. Tyvär är det super fint väder och jag sitter hemma och tar det lungt. Jag har plugg, jag pluggar. Det går inte in i mitt lilla huvud. Fängelse hit och dit, domstol. Kriminologi. Som tur är så ska min mamma färga mitt hår snart och jag ska fika med Veronica. Klockan 4, det är ett tag kvar och min dagbok är snart slut och jag har läst alla böcker i min bokhylla. Problem.


Filmy kväll

Det blev en filmkväll utan att någon kollade på film och jag åt massor av pepparkakor, popcorn och myste med katten. Eftersom vi blev utkastade klockan 10 så fortsatte jag och Veronica vår kväll ensamma, vi vandrade genom Ektorp och det var så tomt. Det var så skönt, att nästan ingen var ute och det var kolsvart. Mysfaktor.
Det knep till så hårt när jag gick förbi Patrics hus och såg tv soffan där jag suttit så många gånger och den vinröda bilen som jag åkt i och gräsmattan jag lekt på. Jag kunde inte släppa dig igår. Bara för att jag hade gått förbi ditt hus och att du finns så långt borta men endå så nära. Jag blev tyst när jag gick där bredvid Veronica och HL och Arvid, allt bara tyngde ner mig. Alla minnen, ditt leende, dina knäppa skämt. Allt. Det bara ramla ner på mig när jag gick förbi ditt hus.

Sigrid. Så liten.

Ser ni hur mycket hon inte vill va i min famn?



Min underbara kines kompis.




Söta Filip.

Lindas fötter är väldigt små. Seriöst.


222222



Två. Jag gillar ordet två. Det är så mjukt. Två. Två kan vara en siffra , det kan vara ett namn, det kan vara en sida, det kan vara en kanal, det kan vara massa olika saker men jag gillar ordet mest i sammanhanget Två personer. Två människor. Två som hör ihop.

VGY school day


Vi var taggade efter ett matte prov


Min fina miniräknare som alla vill äta.


Sara åt sina solrosfrön och vägrade bjuda.

Kramas mår man bra av sa jag till Lycke. Hon höll med.

S - Blablabla... Myrsjöskolan
A - AAAH, där gick jag. (tyst en sekund) gick du också där? (min fråga blev fel)
S - HAHAHAHAHHAHA, neeej. HAHAHAHA Alicia knäppgök

Hejdå.

Onsdag, onsdag ONSDAG onsssdaaag. KRÄM

Idag hade vi matteprov och jag önskar att jag hade lyssnat på min Myrsjö matte lärare när hon pratade om talet med den "kända" grukan, för det var den första uppgiften av matteprovet och jag bara ritade små blommor på hela pappret. Så var det med det. Svenskan gick super bra och jag hoppas min artikel blir bra tillslut. Idag fick kära kameran följa med till skolan och det blev massa kort, på bussen hem tog jag den långa vägen hem och helt plötsligt träffade man på massor av människor. Där fanns HL, Fanny, Veronica, Linda, Hampus, Karolina, Idus, Lisa, Elliot. Det var en rolig bussresa och det är därför jag gillar bussar. Ena sekunden är alla där och andra är man ensam och lyssnar på musik.

Jag och Suzi har börjat med en ny plan i skolan, vi ska pröva ALLA resturanger som vi kan äta på med skolans kort och se bilken som är bäst, just nu blir det mer eller mindre bråk när vi ska välja resturang. Idag prövade vi Cofféhouse by George och vi åt mackor och varm choklad. Sammanfattining: Man ska ta en varm macka. På måndag blir det braisko och på torsdagen blir det pizza hut (yey!)

Klockan 6 blir det träning för min del och efter så blir det filmkväll hos Filip med folket.
Goodnight people.


Tråk Alicia

Idag hade vi hjärt och lung räddning. Det var lite segt och man lärde sig inte så mycket men gott om snygga lärare fanns det. Det tyckte iallafall Milli. Imorgon har jag matte prov och det känns helt okej men det får vi väll se imorgon. På fredag har jag kriminologi prov men just nu har jag lagt bort böckerna. Idag fick jag se mina omdömmen och det var inte så hemskt trots allt men det blev 3 ämnen som inte gick så bra. Idag slutade vi klockan 5 så jag var hemma vid 6 och hela dagen hade redan försvunnit. Nu har jag ätit, pluggar lite och snart blir det tv. Inget roligt idag och inga bilder. Tråk Alicia.

Sådär runt kvällen lite hoppsan.

Hej kvällen. Här hemma har det hänt mycket de senaste 3 timmarna. Jag har varit på en gympa och visste inte att det var så gott med pasta. "Barnen" fick klagomål på att det alltid finns disk när "Föräldrarna" kommer hem och att vi ska börja diska mer, jag fick genast diska min matlåda och ett glas. Det var jobbigt. Sofhia har kommit till oss den här veckan och hon är uttråkad och vet inte vad hon ska spela på gitarren. Jag jobbade matte (!) och det var lätt (!). Sofhia och jag spelade in en musikvideo och hon skrattade åt att jag låter seriös när jag sjunger (men jag menar, ska man låta oseriös eller?). Sofhia och jag åt nötter och hon "hjälpte" mig jobba matte. Katten Maja/Maya/Bollen/Tjockisen har utvecklat en slags kärlek till mamma och Maja/Maya/Bollen/Tjockisen lägger sig frivilligt i mammas knä för första gången på 10 år. Jag har inte färgat håret men jag har iallafall dushat och börjar bli mer och mer trött. Sofhia går runt och dammsuger våra skor och har egentligen ingen anledning.

Det kan hända mycket på en måndags kväll hörrni!

Godnatt och kyssisar.



Här är min syster Sofhia.



Studsmatta.





Jag gillade himmelen imorse och jag gillar min katt, maja/maya/bollen/tjockisen.
Idag är det måndag och tillbaka till skolan men det gör inget, för imorgon ska vi hoppa studsmatta. Yes.
Ikväll så ska jag plugga mega mycket matte och ta en sväng till Friskis&Svettis. På mattelektionen var mitt hår grönt och så vill vi ju inte ha det så det ser ut som det blir en färgning ikväll eller imorgon!
Pussen

If I were a boy.



Idag regnade det och snöade.





Det blev en lång promenad i kylan och efter åkte jag och träffade mina kära vänner. Vi hyrde en skräckfilm, den var på spanska, vi fattade inget, vi skrattade istället. Det enda som hände var att två personer blev mördade och en bil åkte efter dom. Ungefär.
Sakta, sakta kryper skolångesten in i mig och jag måste gå och lägga mig om jag ska orka upp.
Veckans längtan : Tisdag, då ska vi ha Hjärt och Lung räddning. Torsdag, då är vi lediga.


Sönday

Det snöar eller det snö regnar. Jag vet inte vad jag tycker om det. Snö känns så jobbigt på något sätt fast det är endå skönt.
Idag är det söndag, jag ska ha en riktig slapp dag har jag bestämt. Kanske ta en sväng till Friskis och Svettis. Jag vill inte planera, ta allt som det kommer och just nu har jag lagt allt skolarbete åt sidan. Kameran, vad ska man säga? Jag älskar den. Helt ärligt, jag älskar den.

Iallafall nu är det ett steg närmare skidåkning, snöbollskastning och mörka kvällar med tända ljus.

Jag mår bra. Det känns som det. Jag är så himla stark och att jag inte bryr mig om dina ord är starkt. Jag mår bra.


Renar och popcorn






Jag har bråkat ännu en gång med den står mig närmast i hjärtat. Det svider.
Snart slår klockan 12 och jag sitter med en mage full av popcorn och kollar bloggar. Fin natt va?

Tyst Alicia

Jag ligger nerkrypen i din säng och hela huset är släckt förutom i ditt rum. Du kommer in i rummet och kollar på mig sen släcker du. Du är helt tyst och bara står still. Jag drar täcket över huvudet. Varje gång tänker jag att jag ska gå upp ur sängen och skrämma dig. Det är kolsvart och jag säger Patric, sluta, du vet att jag inte är rädd. Till slut ligger jag helt tyst för jag vet att då kommer du fram ur mörkret. Du hoppar på mig och vi skrattar. Vi kryper ner och somnar. Tillsammans.

Jag har blivit en annan person i hans ögon, jag är den jobbiga nu. Jag finns inte längre, Alicia är hans X. Jag är egentligen ingen för honom. Jag irriterar honom när jag skriver mina sms och vill prata. Nu kommer vi aldrig mer prata på riktigt. Det kommer bli kallt msn prat. Inte ens det. Han behöver det säger de till mig. Han behöver vila. Vad behöver jag då? Jag behöver någon. Jag behöver dig. Så mycket just nu.


Tänk vad allt går fort.

Sommaren 2006 som var den bästa sommaren någonsin.




Min period med Moa och Kim och Sara





Alla skoldagar





Jag och Tea.

Hampus gänget




Alla läger

Allt annat. Alla år. Alla dagar. Alla timmar.






Nu sitter jag där bland mina classmates och det har redan gått 2 månader, tiden flyger iväg och jag hinner inte med. Allt man har kämpat för , gjort under alla år har bara flygit iväg. Det går inte att vrida tillbaka. Bilder gör att man minns, kan kolla tillbaka. Längta lite och sen fortsätta.

Min lilla klass.

Hej lördag.

Min dröm har slagit in, jag har äntligen köpt en systemkamera. Den är min och det är världens härligaste känsla. Jag som gått och längtat och längtat och nu är den äntligen min. Canon EOS 1000D. Min. Alicias systemkamera.
Alla kommer be mig att ta med den och ta foton. Yes. Jag och mamma var på fotomässan och det var mycket försäljning av kameror och vissa bilderna var extremt fina. Jag fastnade för bilderna på barn, de var så fina och den roligaste var när ett litet barn blev buren i sina kalonibyxor. Åh. Så nu sitter i allafall en lycklig Alicia på sängen och skriver.

Kvällen igår var rolig och jag störde alla när vi såg på skräckfilmen, fick alla att hoppa till när jag skrek och vi hade så roligt så det blir en till kväll nästa helg.
Jag ska över till Siri ikväll och kolla på film och imorgon bitti ska jag till kyrkan. Jag lägger in bilder imorgon med min nya kamera. Var beredda på fler bilder.
En puss, flera pussar.


Long way.

Nu ska jag till Tyrsersö för första gången. Komma bort, umgås, tänka på annat.
Idag har det varit en väldigt jobbig dag enligt alla inklusive mig, alla var lite små deppiga och det gick inte så bra på min inlämmingsuppgift. Det enda lärarna säger när det inte går bra är att man inte ska oroa sig, klart man gör!
Min nya mobil mår bra och imorgon blir det fotomässan. Kul.

Det kommer vara en lång väg tills allt blir bra igen.

Bilder.


Här är skolans utsikt om man går längst upp. Där gillar vi att vara.

Sara tror inte på att jag går på trummor, hon tror verkligen inte. Det är inte roligt.


Jag blev häpen när jag såg att trädet växte i en vattenpöl. Det fanns ingen mark under. Suzi skrattade. Som vanligt.

Siri har kommit i Sepia perioden där alla hennes bilder är i Sepia. Jag blev smittad.


Helgens roliga bild. Jag har köpt den där halsduken. Mamma sa att jag har halsdukförbud hela 2008 nu. Hihi

Torsdag = trummor.

Hej min lilla blogg.
Idag hade jag en väldigt intressant dag, jag stressade som sjutton imorse för att hinna till lektionen och självklart så har jag ingen engelska. Kasper och Andreas låg och sov i ljushallen så jag la mig där med engelska boken som är på svenska och läste. Alla väckte Kasper och jag och Sara bara skrattade åt alla hans fula ord som kom ut. När han tillslut hoppade på oss så kom rektorn och sa att han borde vårda språket. På franskan gjorde vi sketcher och det blev lunch på Chutney igen. Vårt nya beroende.
Efter skolan mötte jag Siri och vi åkte till Forum Nacka för att fika och kolla runt. Jag skulle hämta min gamla röda mobil som har vart inlämnad ett antal veckor nu och när jag kom dit så hade dom fixat en ny mobil, åh. En W901 och jag blev genast lycklig. Det blev en snabb middag hos Siri och sen åkte jag till mina trummor. Erik var inte med idag så det blev bara mer övning för mig, vilket är bra.

Idag blev jag arg över två saker.
1. DNs artikel om fettma, att om man är äppelformad så dör man i förtid. Varför forsätter dom att ta upp det hela tiden? Det var helt onödigt att skriva så och det gör bara att man blir mer och mer beroende av sin kropp och utseendet. Alla dör och lite äppelform gör väll inget och jag orkar inte med alla jobbiga artiklar om att man ska gå ner i vikt för arnas så dör man. Idiotiskt. Skriv istället om hur man kan äta nyttigare.
2. Att det är tillåtet att ha sex med djur, det är så jobbigt att tänka på det. Det är så äckligt och jag känner bara hur hela min kropp blir upprörd när jag läser om det. Djuret har fan inget att säga till om. Idiotskt det också. Helt klart. Ush, blä. Äckliga männsikor.

Jag lovade er bilder.

Det är fortfarande onsdag

Bara för att jag längtar till fredag så går den här veckan jätte sakta, det är verkligen så, när man längtar går det sakta och arnas går det super snabbt. Vi pratade om det på lunchen, att allt går så snabbt nu förtiden och att man vill sakta ner tiden lite. För att hinna med allt, kunna uppfylla drömmar men tydligen så går det inte att sakta ner tiden. Idag när jag satt på bussen satt det en gubbe med så surt ansiktutryck, munnen gick verkligen nedåt och han såg så ledsen ut. Jag log, jag satt där som ett fån och log jätte länge mot han och det ända han gjorde var att rynka ögonbrynen lite och kolla bort. Han rörde inte ens en min och han började kolla lite oroligt på mig som om jag flörtade med honom. Jag antar att jag ger ut fel signaler när jag ler mot folk eller så är stockholmare väldigt sura av sig. Rätt eller fel?

Nu ska jag dricka mega mycket vatten och kolla på tv. Imorgon kommer bilder.
Godnatt ! En puss, flera pussar.


Den eviga onsdagen

Idag var jag tydligen på ett väldigt jobbigt humör enligt Nico. Det hade med den där jäkla teatern att göra, som vi skulle redovisa. Jag hade ångest och det var väll inte så farligt, förutom att jag sa fel och alla tyckte vår teater var tråkig. Men det gör inget, det kommer fler försök. På matten var jag otrolig bra men mina omdömmen ändras inte för det. Det var jätte konstigt på rasten, det blev en liten seriös battle mellan några i klassen. Vi ska nämligen ha vollyboll tunering i skolan och man ska ha ett lag men laget får inte ha så många personer i. Helt plötsligt är jag med i laget där alla får vara med och vi sitter och tjafsar emot det andra laget. Nicos lag. Såklart. Det blev så seriöst och tillslut ville jag bara där ifrån. Bråk, bråk, bråk. Ush. Det blir bråk om vart vi ska äta på lunchen också, inte alltid men ibland. Det är också jobbigt.

Jag är så otroligt glad över mina nya kläder och jag kanske ska ha klackskor på fredag, för alla som inte vet har jag aldrig ägt ett par riktiga klackskor och jag kan inte direkt gå i dom. Det löser sig.
Igår regnade det, så där lite så man nästan vill vara ute. Det var jag, jag bara gick och gick. Mitt ansikte blev en fontän och jag vill bara säga att jag älskar regn.

Vet ni vad duktiga Alicia ska göra nu? Hon ska träna. Det är tränings perioden på gång.
Det är Anna som hjälper mig med min blogg. Anna

Det är fortfarande jobbigt. Det är en period.

Det är en vanlig tisdag och jag åker 471an. Jag skyndade mig att äta upp maten och kastade mig ut genom dörren.
Jag är glad. Jag är van. Jag är kär.
Stegen skyndar förbi pizzastugan, huset som ser ut som ditt och det kör förbi bilar.
De vet inte vart jag ska och hur mycket jag tycker om dig.
Jag möts av samma gamla hus och grinden som är väldigt jobbig att stänga.
Jag hör Sigges skällningar och din familjs glada hejande, det värmer i hela mig och jag kramar dig, den jag är tillsammans med. Det är en vanlig tisdag. En tisdag där jag som vanligt är med dig.
Jag är så van och helt plötsligt sitter jag i min egna soffa, ensam. Med mobilen bredvid mig och jag kollar omkring mig. Jag vet inte vart jag är och hela jag är ett hål. Du är borta och inte ens i mobilen finns du.



Lite jobbigt trots allt.

Sa jag att jag hade träningsverk och en engelska bok att läsa + att jag är skyldig mamma 500 kr + att jag inte längre har något roligt att göra på vardagskvällarna ? Nej, men nu vet ni. Mitt liv är lite jobbigt också.
Pease out

Hej tisdag.

Idag var vi på Riksdagen, det var väll okej med tanke på att vi slutade runt halv 1. Guiden var tysk och tjatade på vår klass och sa att vi inte fick pussas och kramas. Vi är en kärleks full klass så vi fortsatte i smyg. Emma petade på en tavla, Ida (vår lärare) sa roliga saker, Suzi och jag skrattade åt Kasper, Kasper var arg och irreterad och försökte likna en kanin, Nico kittlade alla och alla skrek och sprang ifrån han, Kasper satt på golvet, Milli var kaxig mot guiden och Sara skrattade. Men vi skötte oss nog rätt bra. Jag vill bara säga att det verkar som ett otroligt jobbigt jobb att vara vakt där. De var sura och trodde att en av oss skulle vara en brottsling. Efter vårt lilla besök var det free time så our gang åkte till Chutney och åt. Det var gott och jag åt massor, mums, mums, MUMS!

Jag har börjar säga fler skämt och försöker vara rolig, det är Suzis fel. Jag liksom vill att hon ska skratta, snart tar mina skämt slut men idag fick jag till det många gånger. Vi åkte till stan och stötte på en härmapa på tåget som inte alls var bra på att härma. I stan hittade vi otrolig fina saker som jag bara var tvungen att köpa. Det ska jag ha på fredag, för på fredag är det tjejmiddag. Wieho.

Imorgon har vi teater och jag har ångest, jag vill verkligen inte. Det är så jobbigt och jag pratar mest. Den är så otroligt jobbig och tråkig. En tjej som lider av benskörhet när hon är 14 år, det är lite ovanligt.

Nu ska jag koka te och måla naglarna. Jag vill ha en systemkamera.

And I'm out.

En puss, flera pussar


Det är tisdag och det är skola.


MONDAY

Jag har chokladglass i munnen och har precis dushat. Det är måndag och det har vart en trött dag. Morgonen började med att gå upp för alla trappor i skolan och det var väldigt jobbigt. Alla klagar på mig när vi går i trapporna för jag har en tendens att klänga på alla för att jag inte orkar gå. Så idag klagade Sara. Dagen fortsatte med spring genom regn och lunch på Chutney (jag har inte kommit över min vegitarian period) och dagen slutade med IG i matte. Mitt första IG genom tiderna. Idag fick klassen se mitt arga humör och Nico sa: Alicia, två boktäver gör ingen illa. Jag åkte hem själv på tunnelbanan för första gången och åkte till orminge. Mitt hem. Allt är så grått här, jag längtar bort. Jag satte på mig träningkläderna och tränade. Det är bra, nu börjar min träning period. Yes!

En puss, flera pussar.


Tänk att hon fanns där. Bakom all skit

Jag blir så lugn, allt vänder när jag bara får höra en liten gnutta av din röst. Men det är något som är i vägen, som jag riktigt inte kommer igenom. Jag hör det på dig, att du inte vill men att jag nästan tvingar dig. Vi kan vara två om du vill, vi kan vara vänner om du vill. Jag klarar inte av avensjukan och jag önskar nästan att du var ensam och bara behövde mig. Jag kan inte ha dig för mig själv, du är alla andras också.

Jag hittade äntligen, äntligen någon att prata med. Jag fann henne och jag började tänka på när samma sak hände henne i Myrsjö. Jag försökte att stötta henne då men jag förstod inte henne, nu förstår jag henne mer än någonsin och jag vet exakt hur hon kände. Hon var duktig och jag önskar att jag hade förstått henne då. Det händer alla, någon gång. Man förlorar den man bryr sig mest om och den personen fattar inte. Man vrider och vänder på ord, man är arg ena sekunden och glad andra, man vet inte vad man vill men endå vet man. Hon vet exakt och jag vet exakt hur det är. 
Jag vet att inget kan bli som förut men jag har endå hittat Emelie igen. Jag ryste i hela kroppen när hon skrev de ord som jag har i hela kroppen, de känslorna jag brottas med och de förklaringarna jag har i hjärnan. Jag fällde för första gången på flera veckor, de riktiga glädje tårarna.

Emelie Gårdare. Tack.


I will remember you.

Jag bara skakar.

Some pitcures. Hej







LAlalaLA

SÖNDAG

Igår var det lördag och helt galet. Siri kom hit och jag lagade värsta super middagen med eget recept och grejjer. Hon och Sofhia stod i badrummet och borstade tänderna och vek sig av skratt. Jag bestämmde att vi skulle träffa Karolina, like oldtimes och vi träffades utan att veta vad vi skulle hitta på. Vi hoppade av i Skåne centrum (för alla som inte vet, Ektorp) och där fanns absolut inget roligt så vi åkte till staden. På bussen så försökte jag och Karolina lura Siri att vi hade fixat ett överrasknings kalas åt henne och tjatade på henne att hon skulle ta på ögonbindel. Jag och Karolina planerade allt på en sekund och vi gick på det själva nästan. Hon gick med luvan långt nerdragen över ansiktet och vi drog med henne till gamla stan. Där lekte vi spökrunda och gick till Kungstägården. Där hade jag och Karolina planerat att vi skulle åka cykeltaxi med henne men det blev inget av det heller. Så vi hamnade på Espresso House och drack Chailatte, varm choklad och tog massor av kort. Jag har verkligen saknat mina vänner, jag gillar dom. Så mycket. Vi gick ner på toan och där satt några jätte fjortisar och KRÖKA på toan (jag skrattar). Vi åkte vidare till Ektorp och träffa massor med folk, det var folk överallt och kvällen slutade med att vi åkte buss. Vi åkte buss hela kvällen. Vi somnade hemma hos mig och jag vaknade av att någon kliade mig på benet. Mums.

Idag är det söndag. Det är min skön dag. Eller jag ska ha en skön dag idag. Den består av sola solaruim, dricka te och kanske kanske träffa Veronica.

En puss , flera pussar.

Funkar fan inte.

Det har fan gått en hel helg. En hel helg. Det har vart den längsta helg jag någonsin har haft. Jag kom på mig själv att jag satt och tänkte på dig. Jag slog bort tankarna och skrattade vidare med alla andra. Hur kan man ha det såhär? Det funkar inte. Allt känns meninglöst ena sekunden och nästa tycker man att man klarar sig.
Vad är det egentligen jag vill?
"Du verkar inte så ledsen över att ni gjort slut" sa Sixten till mig igår. Vi hade bara pratat i 2 minuter och han trodde att han visste hur jag kände. Han vet inte, ingen vet. Det är för att jag säger att jag klarar mig och jag säger att jag inte vet varför vi gjorde slut. Jag vet egentligen men jag orkar inte med frågorna. När man tror att de har tagit slut kommer nästa och frågar samma sak som jag har fått höra i snart 3 veckor. 
Det tar aldrig slut. 

Min helg

Fredagen var tråkig. Lördagen var rolig.

Hej torsdags bilder.


Här har ni min stil idag. Jag gillar min min. Gör ni?


Här har ni mina homies som jag spenderar mest min tid med i skolan. Fast Lycke gillar vi också.

My shoe. Den är vit.



Den får mig att må bra. Det är Saras fina nyckelring hjärta, som jag vill ha.

"Där Alicia, där ska vi sitta på sommaren och äta och ta bilder."

Goodbye.

Torsdagar

Jag gillar Torsdagar, det känns som om jag har så mycket tid till allt. Idag blev det ingen geometri och jag, Suz, Milli, Sara och Melisa vandranda från Gullmars till Skanstull där vi kollade kläder. Det var väldigt jobbigt eftersom jag prövade klännigen som jag ville ha men den var inte alls fin på + att jag inte hade pengar med mig. Suz gick och skratta som vanligt åt mig och åt mina tankar. Vad jag än säger... Vad jag än säger... Men det är kul. Jag, Suz och Melisa gick från Skanstull till Slussen där vi satte oss på Mcdonals och pratade. Melisa bjöd på godis som jag alltid har hatat men idag tyckte om. Mums.
Det var trummor idag, jag gillar trummorna, man slår bort allt och lär sig. Jag gillar också läraren och Erik. Idag blev det massa fler bilder med min kamera som alla tvingar mig att lägga upp på facebook. Där ser ni min kväll, lägga upp bilder.
Jag har kommit på att min kamera inte är så tokig trots allt men jag vill endå ha en ny. Mums.
Skorna är så fina och dom är mina favoriter. Mums.

En puss, flera pussar.

Hejhejhejdåhejdå

Mina andetag bildar rök och jag kliver i leran. Jag fortsätter och kollar ut över fältet.
Det är obehagligt tyst men samtidigt är det mysigt och jag fortsätter längre på den leriga stigen.
Jag tänker på hur vi skulle ha det nu, om vi bara hade klarat ut lite saker och forsatt. Om vi hade klurat det eller om det bara hade blivit mer bråk.
Det rinner en bäck där jag går och jag börjar tänka på Pippi land där man kan vaska guld i små bäckar. Tankarna sprider sig till andra tankar och bildar fler och fler.
Jag kommer på mig själv att jag har börjat tänka på oss igen och jag vill slå bort tankarna om oss. Det finns inget oss längre och helt plötsligt får tystnaden där jag går att känna mig ensam.
Jag fortsätter ännu längre och jag börjar kolla bakåt som om någon förföljer mig.
Jag går över 3 stenar och tänker på att jag vill bara lägga ut en filt bland löven och sitta där med dig. Uppleva saker med dig. 
Jag skulle ha fortsatt längre in i skogen, om jag hade med mig någon. Om jag hade dig bredvid mig. Om jag bara hade dig vid min sida. Då skulle jag ha gått.


France







Jag orkar inte lägga upp fler men det här är alla små barn. Söta, söta, SÖTA!

Hej onsdag

Skönt att Obama vann valet, vi pratade om honom idag och vi sa att vi bara ville krama honom. Det kommer bli bra nu.

Arnas så har det vart ännu en till slapp dag med mycket matte och teater. Och flams. Alla sa att mitt hår var jätte fint men jag vill nog ha lite rödare. Rött, rött, rött. Jag köpte sneakers med Sara och Mili efter skolan och dom är så fina. Mums. Snart blir det lasange här hemma och inspelad D.H och Greys.
Vad är det med mig och bussar? Jag älskar verkligen att åka buss, att åka långt och bara sitta. På bussar börjar man alltid tänka och man bara flyger iväg. Det är så härligt. Det är på bussar jag får tänka på allt och sukta efter dig.
Jag orkar inte städa mitt rum, det ligger saker överallt och resväskan är kvar på golvet, tom. Lat!








Pussilago

Polen, sommar 2008


























Jag pratade nyss med min älskade bästa vän Siri. Jag saknar henne så otroligt, vi ska leka på lördag! Polen var den bästa resan på länge och här är favori bilderna ur ca. 800 bilder.
Nu är jag tydligen mörk hårig. Det är fint. Mumsfillibaba

Blubb blubb

Bonjour. Idag var det tisdag och tisdag = oftast slappa skoldagar och jajemensan. Det blev film och svåra frågor + kaffe och prat med lärare. Jag kramades jätte mycket med mina classmates och jag har saknat dom, det första Suz gör när hon ser mig är att börja as garva. Hihi. Det blev ingen kött framgång i skolan utan bara en liten pytte bit kyckling som jag var tvungen att sno från Nico. Efter skolan så åkte jag till Linda och Veronica och tillsammans åkte vi hem till Linda. Åh, jag har saknat dom. Vi gick ut med Lindas 3 hundar och åt mat, kladdkake smet och kollade på tv. På vägen hem fick jag ett jag-vill-förendra-något-nu-direkt ryck och köpte hårfärg med Veronica. Det blev en brun färg och nu sitter jag med nyklippt hår och färg i håret. Jag sparade mycket pengar på det lilla rycket! 

Nu ska jag köpte en kamera, det är bestämt. Frågan är bara när och vilken..
Jag längtar faktiskt till jul nu, jag, veronica och Linda ska åka till Åre till nyår.Mysmys kulkul roligtroligt.

POLEN BILDER I NÄSTA INLÄGG. Wooohooo

En sista mening

Jag har aldrig vart så arg. Jag hatar och jag sa det till dig. Jag hatar dig och så la jag på. Det var hemskt och jag vet inte om jag menade det. Jag vet egentligen inte vad hatar betyder men jag var så arg. Jag har gjort allt jag har kunnat, jag vet det och ändå fortsätter jag denna jakt efter dig. Jag får höra det av alla, att det bara är jag som kämpar. Att det alltid har vart jag som kämpat för oss. Vad betyder egentligen det? Varför ska jag behöva gå och ha världens största klump i magen bara för att du inte hör av dig? Jag blev så arg idag. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jävla känslor. Jävla, jävla skit känslor. Att dom ska ta slut, det är dom som förstör. Visa lite medkänsla, visa att du bryr dig. Hörde jag rätt? Ska jag hitta en ny för att komma över dig? Ser ni där ute att han inte förstår mig ? Jag vill trampa, jag vill slå och jag vill gå men endå så stannar jag. Jag vill ha dina mjuka armar runt mig och bara somna, men det kommer inte hända för det är slut på riktigt, over, end. Det är sanningen och sanningen suger.

Jag ska vinna det här och vi behöver bråka mer.

En jävligt jobbig period

Hur jävla svårt kan det vara?
Hur jävla jobbigt kan det vara?
Jag sitter fast i världens minsta låda och jag kan inte komma ut. Den enda som kan hjälpa mig att komma ut är att du förstår. Du kan verkligen inte förstå. Det enda du kan säga är "Hitta en ny för det kommer hjälpa dig att komma över mig". Hur kan du ens säga något sånt? Patric, det är det värsta man kan säga i ett sånt här läge. Det är det sista jag vill göra. Jag vill inte hitta en ny. Jag säger 1000 olika saker för att jag vet inte vad jag vill. Det är det värsta som har hänt mig och jag vill att du ska förstå. Det går inte. Det går inte Alicia, kom över det nu. Sluta vara sån mes. Han vill inte ha dig. Jag hatar, jag älskar, jag är förvirrad.

Period 1. Jobbigaste, jävla skiten jag någonsin varit med om.

SVERGIE

Vet ni hur mycket jag älskar Svergie just nu? Nej det går inte att beskriva faktiskt. Jag har saknat allt! Nu har jag ätit födelsedags middag med familjen och det blev en liten liten bit kött. Jag har massor och massor av bilder att lägga upp och vi börjar med Halloween dagen i skolan. Pussenutti


















Jag gillar vänner. Dom är bra och glöm aldrig att vänner går före killar. Det är lätt hänt

Bonjour allesammans

Bonjour.
Jag har inte ätit middag ännu och jag ska snart skära upp melon. Jag pratade nyss med Patric, det var jobbigt men jag bara längtar tills det blir bra. Idag är det min mammas födelsedag och imorgon (när jag kommer hem) ska vi ha födelsedags middag for henne. Då allesammans ska jag börja äta kott igen, jag ska bara se om det gör satt min jäkla förkyldning går bort. Att vara Veg äger. Igår kom mina kusiner, jag älskar dom. Dom är så himla roliga och jag skrattade jätte mycket igår. Jag och Katie gjorde en dans som hon ville att vi skulle dansa tusen miljoner gånger på kvällen. Dom har åkt hem så nu hörs bara bebisarnas skrik, gråt och skratt. Under de 5 dagarna har jag läst ut en bok, läst 85 sidor i en engelska bok, läst ut halva av en annan bok och skrivit ca. 10 sidor i min dagbok. Jag gick en promenad idag och allt var så tyst satt jag blev rädd men fint var det. Nästan för fint.

Imorgon ses vi Svergie.


Du och jag

Klumpen i magen blir bara större och större och jag försöker ta tag i dig men lyckas inte.
Jag blir bara mindre och mindre och allt går upp och ner, jag vill bara få bort dig men endå ha dig nära.
Jag tänker på alla dåliga sidor du har men då kommer alla bra minnen upp.
Jag skrev ner dom igår eller jag försökte skriva ner dom så gott som det gick.
Jag kom bara på fler och fler och det blev rader efter rader.
Det är det där speciella jag verkligen saknar, det där som kommer bli så svart att få tillbaka. Gnistan.
Jag uppskattade inte det jag hade. Jag glömde bort att tänka på dom små gesterna du gjorde och jag glömde bort hur bra dom fick mig att må.
Varje gång när vi myste tillsammans brukade du krama mig extra hårt satt jag inte kunde andas och så sa du att jag var söt och bäst.
Helt plötsligt brukade du börja kittla mig och jag kunde inte komma undan. Trots att jag rev dig och gjorde illa dig slutade du inte kittla mig och jag skrattade och försökte få bort dig. Jag kommer ihåg hur glad jag blev varje gång jag lyckades kittla dig. 
Kvällen innan jag skulle åka till Polen så hade vi det så bra och jag ville inte åka ifrån dig. Jag hade aldrig varit så kär i någon.
När vi alltid låg i din hängmatta och bara pratade, kysstes och bara var vi två.
När du hade massa havrefras i handen och jag försökte ta dom och du blev så arg och vi slogs.

Saknar allt just nu, vill bara uppleva om allt och spola tillbaka. Vill inte se framåt och vänta på den dagen vi båda kommer sluta höra av oss. Det går bara inte just nu. Inget funkar och allt går sönder. Jag vet inte hur jag ska beete mig längre, Jag vill inte vara din vän, jag vill höra ihop med dig. Dumma dumma värld.


RSS 2.0