Hej irland.

Det.är.så.mycket.att.göra.
Idag sov jag 11 och en halv timme. 11 och en halv timme. Det är nästan för mycket, när jag vaknade hade jag drömt värsta drömmen som jag nu inte kommer ihåg och jag vaknade av att det ringde. Jag hade ingen som helst aning om vart jag var tills jag hör min mammas röst i telefonen. "Ville bara se att allt var okej", jag kunde ha sovit 12 timmar om inte jag hade vaknat av telefonen. 12 timmar, det är mer än vad jag har sovit på länge.
Vi gick i skolan i 2 timmar idag och vi diskuterade hela lektionen om Grön Ungdom. Jag gillar deras stil. Idag har jag också börjat bygga drömmar om min framtid. Jag vill flytta till Irland ett år efter gymnasiet, sen komma tillbaka. Kanske flytta till stan, kanske flytta till Irland. Irland, irland, irland. Saknar mina kusiner. Men dom kommer jag träffa snart!






IRLAAANDDD WOOOWOOOO


Nu måste jag GÅ för snart kommer min sötnos och hämtar mig. Vi ska se på despreat housewifes och jag måste plugga.
Det.är.så.mycket.att.göra.

Shulululu

Jag har köpt en jacka, lalala.
Igår var jag med Karolina och Siri, vi såg på bio och jag skratta åt tråkiga saker. Saknar allt.



Nu ska jag träna sen träffish Patrish.

Pussen


I did it.

En splittrans ny Ipod nano ligger bredvid mig. Den är lila och bara min.


22:a september

JA MÅN HON LEVA, JA MÅN HON LEVA.... blabla! Grattis Alicia på födelsedagen, hipp hipp hurra. hipp hipp hura.

Hej allihopa. Det har vart den roligaste och mättande födelsedag jag har haft på länge, faktiskt ett helt år! Allt började med att jag vaknade upp på morgonen med frukost och sen gick hela dagen fort fort bort. Tjejorna i klassen fikade efter skolan med jätte stora cocosbollar och kaffe. Jag åkte hem och åt middag med massor och tonvis med folk, fick presenter och sen spelade vi spel. Alla åkte hem nyss och jag har fortfarande ett leende på läpparna. YEEEY. Jag fick massa underbara presenter av alla.

Photos from lörday, sunday and mondäy.














Min klass

Jag ska presentera min klass, eller iallafall de som är dom bästa.
Jag gillar er ska ni veta, vi ska gå i samma klass i 3 år till och vi ska göra dom till de bästa.

Det här är Lizah, hon är den kortaste i klassen and she got style! Hon har en mobil med touch screen och jag älskar hennes hår. Lizah är söt.

Det här är Jamie och alla tror att hennes pappa är känd. Hon har bott utomlands några år och hon älskar spanien. Jamie är rädd för duvor och då menar jag rädd! Every body likes Jamie. Jamie är cool.

Det här är Linnea. Hon har världens finaste fräknar och går forfarande runt med sommarskor. Linnea bor i en lägenhet där jag skulle vilja bo, Jarlaberg. Linnea är snäll.

Det här är Millie. Hon började för 2 veckor sedan. Millie har adidaskläder och vill att henns lugg ska vara platt. Henne kan man skratta åt och med. Millie är rolig.

Det här är Sara (till h.). Sara och jag slår varann jämt och ständigt. När man kollar på Sara börjar jag skratta. Sara vill man bara mysa och gosa med. Sara är bäst.

Det här är Lycke. Hon ger mig lycka. Lycke vet mycket och henne kan man prata med om vad som helst. Hon blev min kåmpis redan första dagen. "Are We COOL hei?"Lycke har lite ont i näsan. Lycke är min lycka.

Det här är Mabintou. Hoppas hon förlåter mig för den här bilden. Mabintou är längst i klassen. Hon är klok och är intressant att prata med. När Mabintou blir stor kommer hon bli känd fotomodell enligt mig. Mabintou är intressant.


Det här är Emma och Emma. De kände varann innan. Emma och Emma gillar att träna och är medlemmar i skolans gym. Blondin Emma och Brunett Emma ska jag börja kalla dom. Brunett Emma är en pratglad prick. Blondin Emma är en sprallig prick.

De här är Max. Maxs hår är världens finaste, det är mysigt och lent. När Max skrattar börjar jag skratta. Ibland har Max två peronligheter. När man behöver en kram kan man krama Max. Max är Max.

Det här är Melisa (till v.) och Suzanna(till h.). De fann varann efter några dagar och då blev de oåtskiljbara. Melisa har långt hår som man önskar att man själv hade. Suzanna har alltid sin jacka på. Båda har guldhjärtan.

Det här är Isak. Isak liknar Evas storebror i Eva & Adam. Isak har en väldigt mörk röst och ett härligt skratt. Isak vet hur man dansar med tjejer. Isak är cool.

Det är Kasper. Ojojoj Kasper. Vad än Kasper säger så är det så roligt så mina glädje tårar sprutar. Kasper är väldigt snäll när han inte är "arg". Kasper är speciell på ett bra sätt.

Det här är Nico(till h.). Nico är boxare och jag tror nästan alla i klassen har tjaffsat med han. Nico är en liten filur som är väldigt stark. Hans favorit ord är : Obrush. Nico är stark typ :)



Min lilla vindruva


Your the best guy I ever had.





Lockiga håret lockar håret

Yoyo!
Jag har precis lockat mitt hår med megalockar och jag har lite extra fina kläder. Det är nämligen middag och bio på gång med Veronia, Lindus och Markikish! Igår var jag på "Så ska det låta" inspelning med Patrics familj, det blev en hel del applåder och jag avslöjar att deras röster fick mig att smälta. Det är massa födelsedagar på gång i höst, på måndag är det min och jag har önskat mig en Ipod ( systemkamera kan jag ju bara drömma om ).
Hela helgen är full med planer och imorgon ska jag till Gröna Lund faktiskt med kyrkan och på kvällen blir det födelsedagsmiddag med flickorna i klassen. Trevlans trevlans.


Are we cool here?

Om ni har bråkat med någon och vill bli vänner, säg bara ARE WE COOL HEEER?
Jag lovar det funkar.

Sitter som vanligt i min säng och lyssnar på Bob Dylan. Jag träffade min bästa Hampus i helgen, han hälsade på över helgen men jag ska åka till han om 4 veckor! Can't wait.
Helgen spenderades arnas hos min kära baby Patric och med annat trevligt folk. Imorgon är det måndag och det ska faktiskt bli rätt skönt att gå till skolan. Haha, kan inte tro att jag tyckter så. Det har shoppats tjocktröja och örhängen i helgen, snart hoppas jag på nya converse. Röda... eller vita! Mums mums mums mums.
Jag ångrar att jag tog hål i naveln, nu när jag har valt att ta ut den så har det växit ihop till ett jätte fult hål. Så det ser ut som att jag har två navlar. Haha, det är väll bara att skratta åt.
Idag åt jag cheesecake, det är min älsklings tårta. Jag älskar det, jag kan nog äta massor. Det ska bli cheesecake på min födelsedag också, det är den 22:a september. Jag vet inte vad jag ska önska mig, kamera eller ipod?
Vi har läxa i Levnadslära i skolan, jag har skrivit om hur jag ser på mig själv, mina vänner, min familj, skolan och intressen. Det var intressant att det fanns så mycket att säga, det blev ett A4a papper med mina tankar.

Nu ska jag byta om till myskläder, mysa och läsa.
Saknar patric

Yoheyyy

YEEEEAAAAAYYYY! Det är så här det ska vara. Snälla låt det vara så ett tag nu. Du är bäst, du är min och det är så det ska vara.

Sitter i min säng och har precis ätit fruktsallad, det är måndag och jag är hemma. Det är höstsjukdomen som spökar hos mig, den som aldrig vill försvinna. Min mobil har också fått höstsjukdomen, den har helt enkelt dött. Jag har också glömt min mors nya nummer så jag kan inte ringa och klaga. Attans. Idag blir det utrensning i min garderob och umgås med Pata. Jag vill ha en systemkamera, åh. 12 megapixlar eller 10. Tänk vad härligt, varje bild blir lyckad och man bär den över allt. Snart ska jag göra varm choklad och leka soffpotatis framför tv:n medans 08Spe-Be har lång rast och sitter i Globen och äter.
Idag blev jag medlem på en sida, gratismakeup och efter några minuter ville jag ta bort den. Det gick inte att säga upp sitt medlemskap så nu får jag väll vara medlem. Ångest.
Jag har medlemskap på flera sidor som jag inte ens använder, det som gäller är Facebook och Msn just nu. För några månader sen var jag helt besatt av Playahead. Nu får jag inte ett enda gästbok inlägg på PA, haha.
Jag har tappat mitt ena örhänge, så nu hamnar det i asken där inget örhänge har en partner.

Puss på örat
Jag orkar inte med kategorierna, vilken kategori ska jag ge det här inlägget?





ojojoj

Jag ryser. Längs hela kroppen, ner över ryggen, på armar och ben.Det är inte sånna där rysningar som man njuter av, det är den hemska typen. Jag börjar frysa och kryper ner under täcket. Där är jag trygg men det är där minnen kommer fram. Tårarna väller fram och man vet inte vad man ska ta sig till, allt man gör får en att tänka på minnen. Minnen som man betraktade som lyckliga, glada och roliga men som man vill ta bort för några minuter. Det går inte, det funkar inte så, man måste vara stark.
Stark är ordet jag behöver. 

Patric

I love you, sluta inte.


Too much

Hejhejhallo!
Jag har lyckats bli sjuk och nu ligger jag i sängen under mitt randiga täcke och tar det lungt. Jag blev sugen på att shoppa när jag låg framför tv:n imorse, åh. Snart ska jag och Karro ha tjejmiddag, den tjejen är nog den bästa som finns. Men saker och ting ändras, allt ändras.
Längtar till alla höstlöv, ramla av nu!



September

Det är fredag och det spöregnar, inte nice. Jag ska träffa klassen snart och vi ska grilla(eller något). Jag skulle träna, jag skulle verkligen träna men nu vart det inget träna, får bli imorgon. Sitter i min säng och dricker te och har beslutsångest över min hårfärg jag har köpt. Mitt hår är brunt men endå så ska jag färga det brunt, funderar på att lämna tillbaka den. Ja det ska jag nog göra. Naturellt får det bli. Jag har gått med i en klubb, den heter Anti-plattång klubben och det betyder att jag inte ska använda min plattång på jätte länge.
Det är september nu och det innebär Alicias födelsedag månaden, jag ska önska mig en systemkamera. Åh I love systemkamera.
Nu blir det lite bilder.







See ya!

RSS 2.0