När ingen ser smyger Alicias kamera fram







Nu är det fullt med liv här!

Hey girl

Kärt barn har många namn, Alisen, Alis, Alice, Alicia, Bamse, Alle, Pruttarn, Bajs, Puff, Bisen, Knäppis, Gummisnodd, Bambi, Suddegumman.


Nyååååår

Imorgon kommer det vara år 2009 och jag kommer skriva fel när jag ska skriva vilket år det är. Jag kommer skriva 2008, det blir alltid så. Jag sitter med färg i håret som vanligt och ska fortsätta skriva på min historia som jag spontant började på igår natt. Veronica och Linda ska komma hit och vi ska äta middag sen bär det av på vilda äventyr.
Mamma sa nyss att årets citat blev "Mamma, jag tänker iallafall inte tänka på dig klockan 12" som jag sa när min mamma sa att hon skulle sitta och vara orolig och ha mobilen i högsta hugg vid 12 slaget. Ja... 2009 ska bli ett år med mindre hårfärg, mer glada stunder och den bästa sommaren.
Gott nytt år allesammans.


vår fina nyår år 2005-2006. Då skulle vi fira nyår tillsammans varje år.


I can't be perfect

När jag hör låten kommer allt tillbaka, den person jag var innan, den person som försökte hitta sig själv, alla minnen, alla dagar, alla lov, alla helger, den fick mig att må bra, den får mig att må bra. Det fick ni också, alla gjorde mig glad på sitt sätt men jag orkade inte, jag förstörde bara för er och för mig själv. Gång på gång skapade jag problem men jag var alltid så lycklig och glad där. Det kan aldrig bli som förut och jag vill inte ha det som förut men jag minnerna jag har från er går inte att beskriva. Allt hände och inget hände. Med er eller utan er men det fanns så mycket mer. Bättre ställen som fick mig att må lika bra, jag gillade inte personen jag var. Jag ville inte såra mer, förstöra mer, det var därför jag försvann ifrån er.

I want you in my life.

ETT HEEEY DUNDRANDE...

...BANANSKAL
Skojja inte vad lång tid det där tog att göra. Mitt år 2008, oherregu. Idag har jag tagit det lungt och tränat. Igår träffade jag Lisa och Linnea gånger 2. Vi fikade och det var skönt att träffa nya människor. Nu har jag töjt mitt öra lite mer till 2,4 mm. Åkte in till stan på kvällen och välkomnade Linda hem med Veronica, ojojoj. skratt, skratt.
Nyår imorgon. WOHOOO. Vad ska ni görA?






Nu ska jag träffa Veron och Lind.
Jag måste bara säga att jag gillar Stina Lees blogg jätte mycket och åh man blir så glad av den.
Kramgobjörnmedsyltpåunderettbordmedguldigaballerinaskor.

Mitt 2008

Januari
Helgerna spenderades med Tea och i kyrkan, jag blev kär i Bounce, min digital kamera låg på hyllan, jag tog hål i läppen och jag blev vegetarian.



Februari
Jag började leva igen, jag åkte på konfaläger, jag bakade hela tiden, dagarna och helgerna spenderades med Emelie, Karro och Emelie, jag rita fina teckningar på mig själv, jag kämpade i skolan, jag träffade Patric för första gången på riktigt och addade honom på msn, jag utvecklade min street stil.


Mars
Jag köpte stora örhängen, jag blev stora syster, jag började umgås med Patric, jag och Karro upptäckte Gustavsbergs badet, jag åkte på skidresa med skolan, jag började umgås med Chrulle & co och hade snöbollskrig hela tiden, jag gick upp för Hammarby backen klockan 5 på morgonen, jag och Hampus blev vänner.


April
Karro var den bästa delen i mitt liv, vi hade ett gäng, jag och Patric var tillsammans, jag och Hampus lärde känna varandra, jag gick upp för Hammarby backen 5 på morgonen, jag var glad hela tiden och jag började lyssna på Ron Pope.


Maj
Jag bloggade mer än förut, jag lärde känna Erick & co, jag umgicks med gänget, jag var kär i Patric, jag tog konfirmationen, Patric blev en del av vårt gäng, jag började lyssna på Jack Johnson, jag hittade min balklänning, vi började spela fotboll i Järla, jag åkte studentflak och det var Orminge Karneval.
 

Juni
9e1 paddlade ut till Korsholmen, jag hade bal, lekte med Siri och Karro, hade ett hej dundrande sommarlov, åkte på kyrkläger i Dalarna, badade i långan, stekte i solen så mycket det gick, åkte vattenskoter för första gången.


Juli
Umgicks mest med kompisar från Ektorp, Karro och Patric, den bästa månaden, hängde i en hängmatta, tillbringade mina kvällar vid Långan, började bada i Mickes pool, solade hela tiden och Patric blev den bästa. Drack energi dryck varje dag.


Augusti
Sommaren började ta slut, jag och Siri åkte till Polen, Patric och jag var som tightast, min syster fyllde år, det började bli jag, Linda och Veronica, det var fina solnedgångar hela tiden, jag började skolan och träffade Lycke.


September
Det blev jobbigare i skolan, jag fyllde år, lärde känna folket i min klass mer och mer, myste på cafér, var bara med Patric nästan hela tiden, köpte min fina Ipod, var inte ute så mycket på helger utan mös hemma med folk.


Oktober
Siri, Karolina, Veronica, Linda och Hampus fyllde år, jag och Pata gjorde mer eller mindre slut, allt var jobbigt, Veronica och Linda så mycket det gick, skola, skola, skola, allt gick nedåt. Jag började träna mer och mer. Jag var i Gränna på ledarutbildning. Blev beroende av min Ipod.


November
Jag började skriva texter, det var Halloween, flickorna i klassen umgicks jag mer med, Veronica och Linda mer, jag köpte en systemkamera för alla mina spar pengar, jag färgade håret till mörkt, jag var på en rolig fest, vi började äta på Braisco, vädret gjorde mig deppig, jag köpte mina finaste skor.


December
Vi rimmade på allt i skolan, slapp skola hela tiden, Veronica och Linda stunder hela tiden, träning på högsta nivå, massa med god mat, nya kläder, skrivning på väggarna, började rita igen, försökte att må bättre. Hampus kom hem och kvällarna spenderades med honom, blev kär i lussebullar.


Det har hänt mycket på ett år men det har gått jätte snabbt och det känns konstigt att 2008 redan är slut. Jag ska försöka göra år 2009 bättre och hitta lycka på andra vägar. Jag ska ha nyårslöften också för första gången. Att må bättre inombords och få en bra sommar. Att glömma bort dåliga minnen och minnas de bra. Att gå vidare.

Aj, aj, aj.

Okej ät inte sushi, räkchips och friterad banan med vaniljglass på en kväll. Nu gör min mage ont.

Tomorrow is on it's way

Sådär, nu var söndags kvällen slut och jag är fullproppad med sushi, räkchips, friterad banan och vaniljglass. Majsigt gott var det! Jag åt av allas tallrikar och tillslut kom kyparen fram och bjöd mig på efterätt. Det var nääice att träffa klassen igen och det kommer bli lite roligt att komma tillbaka till den gamla skolan. Jag längtar iallafall efter sommar, nuuu. För då händer det roliga saker. Mohahöhehihahöhehi
Pussilusk

Världens finaste skrivbok + min fina kofta





Jag fick träffa min Lycke, hon hade nya hörlurar. Dig blir man glad av.

I am falling for you.

Jag tjatar på dig att vi ska gå ut och ligga i hängmattan, med dig i ena handen och täcket i den andra handen går vi genom det kalla gräset. Det är mörkt ute och stjärnorna lyser. Det är så tyst ute, det är bara du och jag. I hängmattan. Under täcket ligger vi och håller om varandra, så här ska det vara tänker jag. Jag tänker inte på att det en gång kommer ta slut. Det är spännande, nytt och mysigt. Jag vill ligga kvar där i hängmattan för alltid. Med dig och bara hålla om dig. Din älskade mage. Det går förbi några som du känner och de ropar på dig och frågar vem du är med. Alicia svarar du, som om jag alltid har varit din och alltid kommer vara det. Alicia. Hängmattan blev vår plats den sommaren. Aldrig kommer jag få hålla dig i ena handen och täcket i andra handen och gå igenom gräset. Aldrig.
I don't wanna be alone, not with out you. Never but I should let you go.


We all need a little bit of room.

Idag har jag bowlat, med Veronica, Veronicas syster och massa av hennes kompisar. Jag är grym! Jag vet inte vem som vann men kul var det. Killar med tatueringar och som jobbar i en bar är snygga har jag märkt. Det blev en Alicia och Hampus kväll idag och vi köpte chili nötter vilket var ett stort misstag, det slutade med att Hampus kletade av sig dom äckliga smulorna på mig och jag sparkade och drog han i håret. Men lite Narnia film blev det.

Egentligen borde jag sova men allt känns så konstigt och nytt på något sätt. Loppa



Världens sötaste mini flodhäst på Zoo.


You don't wanna be here

Ibland överdriver jag, rejält. När jag blir så där sur och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Då säger jag fula saker och överdriver, när jag tänker efter så är allt egentligen onödigt. Mamma är den som råkar ut för mina överdrifter oftast och ikväll också. Det blir bara fel och jag kan inte kontrollera vad jag säger men den här gången så gick jag nog lite för långt. För en jävla jacka. Jag hatar rea, man blir bara besatt och allt blir kaos. I did it again, fucking again. Imorgon ska jag berätta, på något sätt, på alla sätt, att min mamma är den bästa. Och jag vet det.
Ush vad jag låter som en smör klick men ibland måste man berätta sanningen.

Sådär runt natten.






Mitt bevis på att jag har ätit skinka.

OMG!!

Hampus hade ätit middag, en kyckling klubba, en smoothie, en påse bilar och han var fortfarande hungrig och gav sig på Veronicas mat.


Alis Flipparen och Veron Flipparen flippade rejält, Hampus råkade vara i vägen.


This will make sense when I get better

Det är meningen att jag ska låta dig vara, jag ska inte smsa, jag ska inte ringa, jag ska inte prata, jag ska leva mitt eget liv, jag ska vara glad och jag ska glömma bort.
Men du finns överallt. Överallt. Det gör så ont.

My man Hampus.



Det borde finnas mer tid.

Don't say that little will be better.

Sågmyra, vinter som sommar. Alltid samma sak.
Det finns inget bättre än en vecka i Dalarna med alla er.



















24 december

God jul fan. Nytt år snart. En början och ett slut. Jag vet inte. Men god jul fan.

Look in to the sky



You're my sun

Jag drömmer långa drömmar. Om dig. I drömmen är allting som vanligt, vi är nykära, allt är bra. Vi ligger i din hängmatta, mitt i natten och pratar om hur bra allt blev tillslut. Jag vaknar upp och ler för mig själv. Glömmer bort att det bara är en dröm och jag är på väg att ringa dig. Nummret som jag slagit så många gånger och som fastnat. 0..7.. Jag slutar och jag vet inte vad jag gör. Jag vet att det bara var en dröm, att bra saker bara händer i drömmar, att det man önskar mest i livet bara händer i drömmar. Jag vet att jag borde sluta tänka på dig, att det inte gör någon nytta. Men någonstans där inne säger en röst åt mig att fortsätta, fortsätta kämpa. Ibland ger du dig och kan prata med mig och ibland vill du inte och jag är den jobbigaste personen som finns. Hur kunde allt ta slut så fort? Hur kunde allt bli så fel? Om man vill så kan man. Jag behöver dig för att vara glad just nu. Om jag bara kunde ändra allt, om jag kunde ha gjort allt bra. Man lär sig av sina misstag.
Your my sun when the rain is falling, your my moon when the night comes, your the air that I am breathing, your the one that makes me belive in destiny.


Hej Måndag

Twilight, han var snygg, hon var vacker, dom passade ihop. Den var spännande, jag längtar tills nästa film kommer ut. Kan jag säga mer? Jag vet att min historia Wonderwall är hemsk och den kommer nog bli hemskare men på något sätt går det enklare att skriva hemska historier än lyckliga. Det har alltid varit så med mig.
Jag har precis tränat och ätit min specialare till middag, nu ska jag egentligen sitta på en buss till Sickla och träffa Hampus, Sebbe och Karro men jag är lite seg så det får bli om ett tag. Jag har öppnat min julklapp från Linda och Veronica och dom känner mig för bra, haha. Jag älskade allt och ja, nu är det väll jul. För det mesta så vaknar jag av att kolla på One Tree Hill och somnar med att kolla på One Tree Hill. Jag längtar hem till One Tree Hill när jag är ute och jag längtar inte tills DVD boxen är slut. Jag älskar One Tree Hill helt enkelt.
Jag har redan börjat glömma bort vad det är för dag och idag trodde jag det var tisdag.

God Jul allihopa.



Del 4 av Wonderwall

Jag vill inte se vart jag är, jag vill inte veta, jag vill inte inbilla mig igen att allt blir bra. Jag har slutat tro, det finns ingen värld. Jag finns inte, hej då Marina. Jag är en främling, jag bara bor i en kropp. Jag heter inte Marina, jag har inget namn. Plötsligt känner jag något kallt droppa ner på min arm, de är de salta tårarna. Tårarna som är ledsna, som tror att allt ska bli bra men som vet att egentligen går det inte att ändra på. Tårarna som jag känner igen så väl. Jag önskar... börjar den mjuka rösten. Sluta tänker jag, börja inte. Det blir inte bättre. Låt mig vara. Det blir svart, mardrömmarna kommer tillbaka.


Stegen närmar sig och jag sätter mig upp, jag får inte ligga ner när djävulen kommer. Jag har lärt mig, jag vet vad jag får och inte får göra. Jag blundar, jag får blunda men bara jag inte skriker. Tårarna bränner under mina ögonlock och hans grova hand smeker min axel. Jag vill döda och slå, jag vill springa och jag har försökt så många gånger men jag har inte gett upp. En dag, en dag ska jag ge igen. Då jävlar tänker jag. Inget händer på flera sekunder, jag öppnar ena ögat sakta och bredvid mig ligger mobilen. Djävulen är borta. Jag vet inte vad jag ska göra men jag tar upp den svarta Nokia och slår numret. Ännu en gång. Till David. Om nätterna har han besökt mina drömmar, det är ett tecken. Jag måste ringa, en sista gång, för nu är det bestämt. Jag kan inte leva så här, jag måste göra något åt det. Det går bara en signal tills jag hör hans djupa andetag igen men den här gången pratar han.

•-    Berätta säger jag tomt. Berätta om allt.

•-    Det är sol ute och jag har börjat köra upp med bilen. I mina tankar ser jag honom sitta in den vita Volvon med sitt svarta långa hår och vara nervös och samtidigt glad. Han har gått vidare, han klarar sig. Han har gett upp, som alla andra. För en sekund vill jag lägga på men jag påminns om alla stunder. Tillsammans med honom. Hans andetag drar bort mig från tankarna och han tar sats. Jag.. saknar dig. Jag... vet inte längre. Förlåt Säger han lugnt.

Och jag hör hur han sakta gråter, jag ser hans bruna ögon framför mig och det sticker i hela kroppen. Det gör ondare än allt men på något sätt är det härligt. En härlig smärta. Inte som djävulens smärta.

•-   Du saknar Marina säger jag elakt. Må dåligt, må dåligt tänker jag. Bara göra satt han får skuldkänslor, satt han börjar längta mer. Tills han dör.

•-   JAG SAKNAR DIG! Skriker han och nu skakar hela hans kropp. Jag hör det, jag ser det. Alla de gånger han har varit ledsen har hans vita hud skakat mot mig, han blir så liten då. Jag mår nästan bra av att han saknar mig, jag mår bra av att han mår dåligt och jag får energi av det.

•-    En dag, då jävlar säger jag. Då kommer jag tillbaka. För evigt.

Jag stänger av och jag lägger mig ner på det hårda golvet. Jag lyfter upp en hårslinga med min tunna hand och vill vara fin. Jag vill sätta på mig kläder, jag vill sminka mig, jag vill känna mig vacker.


Good bye my almost lover.

Ni bråkar ju alltid..

Vi kanske gör det, det kanske är mitt fel och det kanske är ditt fel. Jag vet bara att det blir fel, varje gång vi träffas nu förtiden men jag tror fortfarande. Jag har inte slutat hoppas, även om jag borde. Även om jag borde ge upp, vilket jag anser att jag har gjort. Jag vet inte varför jag fortsätter, jag har frågat mig själv den frågan för många gånger. Det finns inget svar, jag känner mig tom, ensam och tråkig. Även fast jag inte är det.


Vi möts på mitten



Ett leende gör satt vi lever längre.


Patric Grape igen och igen och igen och igen

Kolla mig ögonen. Kolla på mig. Var min vän. Bli inte min fiende. Så går det. Försök, försök bli min vän. Efter lovet, då ses vi. Då pratar vi. Jag vill göra allt, jag kan göra allt. Bara det är vi, som inte går.
Till slut. När jag har gett upp, då kanske du kommer tillbaka. Bara ge upp, låta vattnet rinna igenom kroppen. Inte sjunka till botten. Simma, inte bort. Tillbaka. Men hur kommer man tillbaka, går man tillbaka till ruta 1 och börjar om från början eller hur gör man?

It is now or never.

Linda och Veronica är bra. Det är två av de få som verkligen har funnits där när jag har velat. Som gör satt jag inte tänker på det, som gör att jag skrattar, som gör det lätt att gå vidare. De lyssnar inte på mina undanflykter för att komma närmare Patric, de tvingar mig att göra det bästa för mig själv. För de ser, för de vet. De tvingar mig att stå på mina egna ben, det är bra. Det förstår jag nu. Ni är så bra, det ska ni veta. Jag har flest internskämt med er.
Allt har en mening. Allt blir bra. Man måste vänta, tills det släpper och man börjar tycka saker är roligt igen. Det går sakta framåt och ibland stannar man, låter allt komma ut och tycker synd om sig själv. Ingen nytta. Ingen Patric som bryr sig. De senaste gångerna vi har träffat varann av en slump eller att jag har velat träffa honom har allt blivit fel, det är fel tillfälle, fel attityd och fel allt. Jag är glad. Jag är lycklig men inte på samma sätt. En dag kommer det komma.
Igår när jag låg och skrev i min bok så kom jag på att jag har upplevt det här för 2 år sen, inte exakt samma sak. Men jag var kär och allt var främmande. Han var snygg, han ville vara med mig och han bodde i Spanien. Den veckan var den bästa veckan jag hade upplevt då, jag kunde inte tänka på något annat och när jag kom hem fyllde han mina dagboks sidor. Det gick inte att få bort han från mitt huvud och jag inbillade mig själv att allt skulle vara likadant när jag kom tillbaka året där efter. Allt hade förändrats, han var inte samma kille, jag var ingen. Det var hemskt och jag hade inbillat mig själv så mycket, jag hade drömt och så började allt gå fel och jag trodde jag aldrig skulle komma över han. Men det gjorde jag. Jag är förvånad. Jag kommer ihåg det nu. Det kommer att gå.

Man glömmer inte, man går vidare. Sommaren 2006


Lilla Hallonbåt





Tänk vad lite redegering kan göra. Nu blir det One Tree Hill och bio med Hampus.

When I am here with you


















Lördagskväll hos Rebecca, massa sms till randoms och samtal och rim. Frusna hallon har blivit min drog.

Hela tiden

Did you know I miss you. Att det inte går en dag utan att jag tänker på dig. Att jag försöker att glömma. Att jag vill vara vän med dig. Att jag tror att du kommer höra av dig. Att jag kunde vara så dum. Att man kan bli så kär. Att inget gör så ont som att inte ha dig nära. Att det inte går att säga ditt namn. Patric. Grape. Att jag längtar tills allt blir bra. Att jag önskar att vi kan ha det bra. Visste du det?

Walk your own way

Lov. Hampus har kommit hem. Gamla gänget. Sena kvällar. Sova länge. Lov. One tree hill. Veronica och Linda. Fika. Nyår. Träffa så mycket kompisar som möjligt. Familjen. Julafton.
Så ser mitt lov ut, jag är så taggad.

Jag har ingen lust att skriva längre eller iallafall inte idag. Allt skrivande har tagit slut på mig. Tjolahopp säger vi så länge.

Stuck in a moment

Idag har vi bara ätit pepparkex, lekt och myst. Sådär som man brukar göra sista dagen innan ett jullov. Imorgon gäller det, 3 veckor av ett underbart lov. Det kommer behövas. Jag har börjat somna varje gång jag sätter mig på en buss nu förtiden och vaknar av att jag rycker till, man kollar på personen som sitter bredvid och undrar om den såg att man sov och kanske så sa man något i sömnen. Så skäms man lite. När jag var liten brukade vi alltid åka ett extra varv med bussen bara för att jag skulle få sova lite till. Jag var jätte sugen på att se på eftermiddags tv så jag åkte hem, gjorde oboy och kollade på One Three Hill och grät några tårar för det pogrammet är så underbart. Nu är jag läxlös, trött, mätt, seg och ska på trummor snart.
Imorgon ska jag på en överraskning med min familj och imorgon ska jag ta med min kamera, så det blir lite bilder.

Puss

Make a wish

Jag har önskat mig glasögon med svarta bågar, slinga mitt hår(åååååhhhh) och ett gym kort. Mums.
Nu måste jag nog ta tag i min städning, kläder över allt och dusha. Jag har glömt att säga att jag har börjat töja mitt öra, det kommer väll ta typ 2 månader tills det är den storleken jag vill ha. Mums.


Om jag hade låtit dig vara, kanske inte brytt mig lika mycket kunde det kanske sett annorlunda ut idag men man lär sig, av sina misstag och man tänker på det nästa gång. Jag vet att om jag skulle få en till chans skulle allt bli så mycket bättre men du har ställt in dig på att jag är jobbig och jag kan faktiskt inte ändra något längre Patric. Om du inte vill ha med mig och göra,så fine. Nu är det inte jag som är problemet, det är jag som låter dig vara nu. Jag vet inte om jag förväntar mig att du ska höra av dig eller ens försöka men man kan ändå önska ibland. Svider i hjärtat. Tänker tillbaka. Tänk tillbaka du också, på tiden.
- "Det är inte mitt fel att jag föll för dig"
- "Men vaddå, det var ju ditt fel att du ringde och ville träffas."
Fattar du inte hur ont dina ord kan göra? Det verkar inte så.


On my way back

Får man vara kär i bilder?




Sexy mama!








Den vanliga onsdagen.

Idag fanns det pepparkakor i Ljushallen där man kunde skriva julhälsningar eller vad man ville till någon. Så vi satt där och åt och åt och skrev och skrev. Till killarna i 2:an. Jag vet inte, det känns töntigt på något sätt men gjort är gjort. Jag vet inte om det gjorde någon nytta eller om de kommer läsa, vi får väll hoppas?
Resten av dagen gick åt till att ta massor av mobilbilder på Nico, ha väldigt slappa lektioner, läsa upp dikter som var konstiga, reta Sara, äta ännu mer pepparkakor och snart ska jag gå och träna. Efter julen så blir det gym träning igen har jag nyss bestämt med min syster.

I'm so happy, I'm so glad. That I got you and I want to thank you and thank you means merci. Merci my little way of saying thanks, merci for beeing you.
Den fastnar på hjärnan, snälla försvinn. Blää!


Walking after you

Automatiskt letar jag efter dig på tunnelbanan, i slussen, på bussen, i Ektorp. Jag vill bara en liten skymt. Efter dig, din blåa jacka, dina baggy byxor, din mössa eller keps. Ljudet av en skateboard. Jag vill hålla i din hand. Blåsa i ditt öra. Nypa dig över hela kroppen och bara kolla in i dina blåa ögon. Jag vill kittla din näsa tills du inte står ut och måste klia på den. Jag vill höra dig säga: Dusha inte för länge. Jag vill krypa ner i din säng mitt i natten. Jag vill äta rostade mackor på morgonen. Jag vill göra allt det lilla, det oviktiga, det man inte lägger märke till. Jag vill höra om dina minnen från Indien. Jag vill veta mer, jag vill se mer. Jag ser inget av det längre. Jag vet inte längre. Du är inte en del av mig längre. Inget varar och inget är som förut. Ibland vet man bara inte och måste släppa taget, för att låta den andra vara. För att låta den andra vila. Från den jobbiga. Som är jag.
Your the one I never forget.

Now, when I am strong.

Det är bara onsdag och veckan går saktare än någonsin, jag längtarrrrrr till jullov. Det ska bli mys pys lingon knys. Idag hade vi bara samtal om sex och porr och allt sånt där, det var intressant och kul fäktiskt. Jag känner mig jätte oseriös idag och är allmänt glad över ingenting. Eller? Jag har inhandlat mina första julklappar idag, bara till tjejer höhö och en julklapp till klassen. Jag ville köpa en badanka men det får det bli nästan år! Jullov, jullov. Räknar ner dagarna. Hampus kommer hem snart. Ja, ja, ja.








Badkaret väntar på mig. pussen


Linser, mums. linser, mums.

Bra bra bra!
Om ni bloggar och har skrivit blogg i mer än 2 månader får ni gratis färg linser utan styrka på den här sidan: http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62 

Super bra!!!!

Det finns så mycket bilder på min dator.
















Don't throw me away

Allt vänder, allt blir bättre, allt bli roligt, allt blir som förut. Jag kommer uppleva det igen, och igen och igen. Förhoppningsvis och även fast det svider som fan. I hjärtat, i kroppen, i tankarna. Jag kommer få tillbaka de lyckliga stunderna med någon, jag kommer få uppleva kärlek igen. På det bra sättet och på det dåliga sättet. Man måste bara vänta och vänta. Man måste tro på att det kommer bli bra igen och inte ge upp. Inte tjata, inte springa till honom mitt i natten, inte ringa, inte smsa. Inte prata. Med den man trodde skulle ha kvar i sitt liv men när man minst anar det så vänder det, allt förstörs, allt blir dåligt, allt blir inte som förut. Man frågar sig varför, man finner inga svar. Man står där tomhänt, glömmer bort att det finns andra vänner och andra som finns där för en. Man vill bara ha de små stunderna, de stora stunderna, de roliga stunderna, de alldeles underbara stunderna med honom. Man vill inte acceptera, man vill inte och det är svårt men det går tillslut. Man måste räkna med att förlora någon, det händer hela tiden men det var just den här gången det smärtade mest. För att jag vet att du var min första kärlek. Little Grape.


Breathe no more.

Hur ska jag kunna vara utan dig. Det går jag vet och jag försöker inte ens. Gång på gång blir det bara fel och det går egentligen inte att fixa, det har gått för långt. Låt det gå en vecka iallafall, seriöst. Jag har fel, han har rätt. Jag har det jobbigt, han har det lätt. För det är svårt men jag har inte försökt. Bankar in mig själv att det finns bättre, att det blir bättre, att till slut kommer allt ta slut. Om jag bara slutar, slutar bry mig. Men hur gör man. Det blir bara fel även om jag försöker men en vecka borde jag klara, det är rätt seriöst nu. Det måste hände ett mirakel för att det ska bli bra igen. Ett stort.

De som har varit med om det här vet, att man inte kan släppa taget, man vågar inte och man vill helst av allt bara sluta bry sig. Mest av allt. Det finns något på vägen som stoppar, som påminner, som säger att det inte blir bättre, som säger att man har förstört allt. Igår kunde jag glömma, jag kunde ha kul, om jag hade velat, om jag hade struntat i honom. Det gick inte, jag bara drog mig bort och ville ha de där stunderna där jag kan vara själv med dig, där jag kan krama dig utan att du säger att vi inte får. Det var därför jag tjatade och bad att allt skulle bli bra. Det var därför jag ville reda ut, jag står inte ut med att bli ditt ex. Ex. Sväljer, sakta. Ex. Exet som man är dryg mot, som man tycker är jobbigt och som man vill slippa. Min största mardröm.


LÖRDAAAAAAAY

Jag har blivit en liten afro dansande Alicia på lördags mornar. Man bara slänger med huvudet så där roligt och låter dansen flytta kroppen. Det är skönt och när man kommer hem äter man massa hemma gjorda lussebullar med mjölk, sen dushar man och låter håret torka till lockigt. Sen försöker man skriva lite på sin läxa i Livskunskapen som är super duper mega svår och ger upp efter en halv sida, sen tar man det lite lungt och lyssnar på NRJ och sen måste man tillslut sminka lite smink på sitt afro ansikte sen åker man till staden och träffar en liten moster Agata. Sen blir det kväll och då finns det planer. Som man inte har bestämt sig för vilken plan man ska göra denna kväll.

Igår blev det en kväll med Karolina. Jag, Karolina och Alex låg och kollade på tv hela kvällen och tillslut somnade Karolina. Jag fick tänka på annat igår, inget kunde egentligen störa och jag förstår verkligen vilken super duper mega bra vän jag har gått och förlorat, som jag nu försöker att rädda tillbaka. Jag mös vidare i sackosäcken och pratade med Alex istället, för att jag ville tänka på annat, för att jag gillar den familjen, för att det var härligt.

Puss


Lilla Sara! Ojojoj

Sara - Vad heter du?
Livia - Livia.
Sara - Olivia?
Yohanna - Nej, hon heter Olivia fast utan O!
Sara - Ja men jag sa ju det. Liver.
Alicia - HAHAHA, inte oliver!

Ibland vill jag bara slå dig och ibland blir vi så jäkla irriterade på varandra. Men du är endå bäst.

You love me but you don't know who I am.

Idag är det fredag och ingen liten Alicia är taggad på något alls. Jo, att mysa. Med Veronica och Linda. Det är väll där min kväll kommer börja och sluta. Helt plötsligt blev jag inte på humör för något, är väll för trött. Varje morgon har jag börjat drömma att väckarklockan bara är ett skämt och att den inte ringer på riktigt, så jag stänger av den och sover vidare. Vaknar av mig själv och är försenad men det är skönt. Att göra allting långsamt, gå sakta till skolan och inte springa till bussen. Idag var det en långsamdag fast med världens roligaste gympa lektion, vi lekte åka mattan och jag har aldrig varit så taggad på en gympa lektion på länge. ÅH!!!

Det går inte att sluta tänka, vart jag än vrider mitt huvud så hoppar tankarna upp, överallt. Det är så jobbigt och det är väll det som spökar mest just nu. Tankar, om allt, om det ska bli, om framtiden. Sånna tankar vill man helst slippa. Snart ska jag sminka bort mitt trötta ansikte och snygga till mig, egentligen vet man aldrig vad som händer.
Hoppas iallafall att ni mår bra och att ni pratar ut om något är jobbigt, det är nog det bästa. Vill ni prata med mig?

Jag kan inte låta bli, HAHAHA. Så blir det ibland när man står i Alphyddan, 8 på kvällen och väntar på bussen med Erik.

Ibland behövs bara ett litet sms.














Idag är det torsdag och jag gillar torsdagar. Dagen innan helgen och trummor. Idag träffade jag lilla Karolina, jag åkte till min gamla skola och helt plötsligt fick jag nervös anfall och jag kunde inte sitta still. Jag var pirrig men när jag kom till Myrsjöskolan blev jag lugn igen och fick polkagris och kramar av lärarna. Gamla E-laget. Åh, vad den skolan är härlig. Jag och Karolina lyssnade lite på Lucia tåget och dom var dundrans bra, tusen gånger bättre än förra året där jag var med. Just nu blir Åre resan mer och mer seriös och snart måste vi boka biljetter, mums vad roligt det ska bli.
Nu ska jag dusha och sen ska jag krypa ner i min gosiga säng.
Puss på era huvuden. 1 vecka kvar tills Hampus kommer hem.
Ibland behövs bara ett litet sms.

Min Lilla bästa.











Åh, fina fina vän. Gu vad snygga vi är :)

Nämen tjenare onsdag, du är lite söt va?

hahaha, nu får det vara slut på dystra och deppiga texter. Idag åt jag 10 sushi rullar, Suz och Milli började bråka, Lycke pratade jätte konstigt hela dagen, vi tog kort med mina fina kamera, vi hade matte och jag fattade allt jätte bra, vi hade prov, Björn försvann helt plötsligt och kom inte tillbaka, jag retade Linnea för hennes sugmärke på hennes hals, Lizah var söt och gullig, Lycke har skämt ut sig för evigt, jag har användt mina hundvalpsögon och det funkade, Kasper kom och hälsade på, Filip och Andreas gick in på toan tillsammans. Men det skulle vara mycket roligare om det fanns snö.

Jag vill till Linda och Veronica så dom får jag träffa imorgon, ikväll blir det Greys och TRÄNING. nu faktiskt. oj, försenad.

Lussebulle.


Please don't walk away.

Det var redan efter en månad som vi hade ha vårt riktiga samtal, vi kom inte överrens och båda ville olika saker. Jag var så ledsen och så arg, jag visste inte vad du ville och det visste inte du heller. Du ville men endå inte och du var ovan. Att det helt plötsligt hade gått så fort. Vi satt i Orminge, vid lastkajen och bara argumenterade. Jag ville bara gå hem, bort från dig. Jag var så dum mot dig och endå ville du krama mig.
 Allt var så konstigt och nytt på något sätt. Ovant. Det blev bara bättre efter den gången och vi fortsatte där vi var. Den andra gången var när jag hade testat gränserna, jag var dryg, ville men endå fortsatte jag att vara dum.

Du ringde och ville komma hem till mig. Jag visste att det skulle ta slut här och jag var beredd, jag visste inte vad jag kände. Jag bara satt och lyssnade, väntade på att han skulle säga det. Medans han kramade mig sa han det, att det inte gick längre, att det inte funkade. Allt brast och jag kände mig så dum, hur fan kunde jag ha varit så dum? Mot den enda som någonsin visat mig kärlek. Jag vet inte hur länge vi satt på min säng och jag grät, mot din axel och bara försökte förklara, försökte övertala. Till slut gick vi ut och det var fortfarande vi. Det fortsatte att vara vi och allt var fortfarande bra, bättre än aldrig tills den tredje gången.

Det var allvar den här gången och jag kände det också, tveksamheten. Samma ord kom ut ur din mun och jag ville springa. Det funkar inte längre. Det gick inte. Jag visste det också, för vi är för lika. Alla säger det tillochmed, att jag är som du och du är som jag. Jag ville bara stanna i din trasiga säng föralltid och bara vara din. Jag ville pressa bort orden, bort från mig. Sakta åt dom upp mig, sakta förstod jag, det var konstigt. Du är det bästa som hänt mig och hur allt kan förändras på bara en kväll.
P som i Puss, P som i Panik, P som i Paljetter, P som i Pannkakor, P som i Patric.

volleybolllllllllllllllllllllllllllllllllll 08spe










Panik



Jag får ångest när jag ser hur fina lockar jag har haft, varför skulle jag förstöra detta fina hår? VARFÖR? paniiiik

Just lay here tonight and keep me warm

Vi kan inte vara något längre. Inte just nu. För inget går den vägen man vill, för inget funkar som man vill, för att det är helt hopplöst. Vi kan inte vara något.

Don't want this moment to end



Det är värt att se. Det är värt att Gossip Girl finns.

Mina kusiner <3



Jag vill ligga i den där sängen med en kusin på båda sidorna om mig och bara skratta, åt deras kommentarer, åt deras påhitt, åt livet. Glömma bort, låta allt försvinna, flytta dit och bara leka hela dagarna. När de sakta klev upp på morgonen för att inte väcka mig, när de ville visa mig allt de kunde, när de vill sitta och krama mig, när man är den som de ser upp till. Det finns så fint i livet, som man glömmer bort och inte visar hur mycket man uppskattar. Jag önskar att jag kommer bli bättre på det, det är bara en början men det är svårt. Speciellt när allt jobbiga är på mig hela tiden men jag ska försöka dammsuga upp det. Sug, sug. Bort, bort. Men skolan verkar inte försvinna, inte kärleksproblemen heller. De försvinner aldrig, för allt påminner. Varje lilla sak, vindruvor, namn, mat, människor, texter, sånger, ställen. Allt. Allt. Allt. Snälla få ett slut på det, Katie och Jack kom och hämta mig.

I´m the one that really loves you baby








Igår åkte jag hem till Sara med Suzi och Milli. Vi tog foton, snacka, skratta och alla kittlade mig (det var inte roligt). Vi åt också, vi åt för mycket. Pizza, bröd med smör, sallad, pepparkakor, choklad, popcorn, chips. När jag skulle hälla upp vatten ur en vattenkanna råkade jag hålla den uppochned för jag trodde locket skulle hålla men så helt plöstligt var allt vatten på bordet. Jag skrattade, Sara suckade, Milli skrattade och suckade samtidigt och Suzi tänkte typiskt Alicia. Sen kom det en reklam med barn som spillde och då blev jag genast utpekad som barnen på reklamen. Resten av kvällen fick jag inte sitta vart jag ville för Sara var rädd att jag skulle ta sönder något. Det var väll lika bra det. Haha.
Imorse var jag på afrodans med Patrics mamma och det var så himla kul. Mums mums. Snart ska jag åka och fika med Suzi och Milli sen blir det Veronica och Linda.
Jag är glad.

Del 3 av Wonderwall

Öppna munnen säger den mjuka rösten, rösten vill inte försvinna. Den vill sitta hos mig, bevaka mig, tills jag blir bra, tills jag orkar. Jag öppnar munnen och sakta sväljer jag det kalla friska vattnet och jag vet inte hur det känns. Allt bara blixtrar till och jag känner mig stark, som om jag har fått Bamses dunder honung i mig. Men jag rör mig inte, det är för tidigt, allt gör ont. Till och med i hjärtat, det rinner salta tårar ner för mina såriga kinder.

Det är inte ditt fel säger den mjuka rösten igen. Nej, hur skulle det kunna vara mitt fel? Det var djävulens fel.


Jag vet inte vad som har hänt, jag vaknar bara av att en liten ljusstråle från fönstret som är förtäckt med kartong lyser i mitt ansikte. Jag rättar till det lilla tygstycke som min beniga kropp bär. Mitt huvud kommer sprängas och det dunkar hårt. Jag vill skratta, jag vill krama mamma, jag vill gå i skolan, jag vill bort från allt det här. Jag har länge försökt hitta svar på varför just jag blev utvald. Att sitta inlåst och vänta på stegen från kängorna och sen vakna upp och bli rädd över att inte veta vad som har hänt. Jag är rädd för att inte känna igen min egen kropp och att tankarna styr mig. Igår hade det varitt värst, jag skulle ringa till mamma. Jag skulle ringa det samtal jag fick en gång i månaden men jag orkade inte höra hennes gråtande röst och se hennes koppar röda hår framför mig som ramar in hennes mjuka ansikte. Det håret jag hade lekt frisör på hela min barndom, det hade varit min dröm, att bli frisör. Känd och få massor av pengar. Jag har inga drömmar längre. Det här är mitt liv, inlåst i ett mörkt rum och tänka mig bort. Jag tänker på allt, på alla mina år, alla mina misstag, alla lyckliga stunder, alla kompisar, alla skolor, alla hus som vi flyttat ifrån, alla år vi har försökt att rymt undan. Jag trodde allt var lugnt den sommaren, att det äntligen för första gången var det lugnt. Att vi skulle stanna för gott och börja leva på riktigt. Jag inbillade mig och mammas falska leende övertygade mig, hon orkade inte längre. Hon ville inte fly, hon tänkte ta till kamp den här gången. Det funkade inte. Det är inte hennes fel. Det är djävulens fel.

Fortsättning följer...


Pitcures








Blä.

You had me at hello.

Vi har börjat med en ny lek i skolan, den heter "Död fisk" och man skrattar så mycket när man kör det. Säg till om jag ska lära er. Idag åker Patric till Hampus, jag skulle ju vara den första som åkte upp till honom men det blev inte av. Hoppas dom har det bra iallafall. Idag blev jag helt plötsligt höjdrädd när jag satt på skåpen, det var jätte konstigt men det var verkligen jätte högt där uppe. Lilla jag. Imorgon är det helg och den här veckan har gått så segt, för segt. Jag ska till Sara och vi ska ha fotoshoot med Mili, Suz och dom som vill. Lycke är förresten hemma, yay!!
Ikväll blir det trummor och telefon samtal från en utråkad tågresare.
Puss

Jag gillar min lila nya tröjaaaaa.


Hej dags för skola men...

Man är mittimellan, man vet inte längre, man vill inte göra något annat men endå så har jag nästan slutat att bry mig. För att jag vet att vi finns. För att jag får spendera mina kvällar hos dig och för att jag får höra av mig. Som kompisar och det är skönare. Eller så inbillar jag mig. Vem vet, det är strunt samma nu. Inget spelar roll.

Det är bara tisdag.

Här sitter jag och frossar i pepparkakor och mjölk. Det är en härlig blanding och man vill bara dansa på bordet. Inte riktigt men nästan. Idag var det VGY breakfast club vilket innebär frukost och Sunes jul på morgonen i skolan, det var gratis idag men gröten var slut så det var nästan ingen mening. Jag, Sara och Milli tog våra frallor och pepparkakor och satte oss vid ett eget bord utan Sunes jul. Resten av dagen gick åt en jätte bra engelska lektion och dryga människor i den andra beetende klass. Ikväll var jag sugen på att gå ut, träffa Mr.P men det blev inget med det, han hade fullt upp att boka sin lilla resa till Hampus i helgen. Så jag sitter och deppar med pepparkakor.
Idag bråkade jag och Susi och det slutade med att jag brottade ner henne, det kommer ryka ihop till ett riktigt bråk snart det känner jag på mig. Jag längtar efter Lycke jätte mycket men hon är i Indien och hon svarar bara på sms då och då, jag uppdaterar henne varje dag vad som händer. Det händer så mycket nu, jobbiga saker som man bara vill springa ifrån, som man vill prata med Lycke om.


RSS 2.0