Goddagens

Har ni någon gång varit vakna hela natten och hoppat runt och sen klockan halv 5-5 börjat halv springa upp för hammarbybacken för att se soluppgången? Inte? Det har jag ! *stolt* Det var totalt värt det förutom att jag är dödstrött nu! Natten var vild, haha. Chrulle, Hampus, Sebbe, Robin och Emelie ni är allt roliga. Efter vårt besök på hammarbybacken åkte vi till Mcdonals i Nacka strand, där åt vi frukost vilket var uppskattat. Unjefär vid 8 (!!!!!!!!!!!!!!) åkte vi till Jarlaberg och såg på film hos Hampus. Jag sov lite hehe! Vid 12 var jag hemma och dushade. Liksom det är den tiden jag brukar vakna, så det är lite coolt. Patric är hemma! :D


Just nu är jag sugen på mat och sugen på att sova.

image223

Så här såg jag ut idag, fast mera sunkig! + jag har ingen longboard men jag vill :)


Hääääiiiir hääääir

Mitt hår luktar gott så man bara vill sniffa på det hela dagen :) Men det är dags för en klippning!


Puss på er


lallaa

- Vad knäpp du är mamma!
- Va? Jag är ingen knapp
Haha?

Soliga bilder


tjenare

A moment
När jag var i stan med några kompisar för ett tag sen så såg vi en kille som hade orangea ögon, så jag och min kompis började skratta när han kollade in i våra ögon och flörtade. (Han började också skratta såklart.) Sen iförrgår så jag han på bussen igen, hahaha. Det var ett roligt ögonblick. Inte för er men för mig!

Any way, idag är det onsdag och jag åkte till staden och träffade Tea. Vi gick runt och jag hanlade in lite saker till mig, wiiiheo. Sen skulle vi träffa vår gamle vän Adam men när vi kom till vårt mötställe så sprang han iväg och skickade ett sms där det stod : "Vi blev tagna av vakter, kan tyvär inte komma" HAHA, hur mycket får man ljuga på en skala? Erkänn bara att du inte vågar vara med två coola tjejer! Tea och jag handlade Loka och Mer och gick runt på T-centralen och gjorde mitt partytricks.
På kvällen var jag på filmkväll med himlans trevliga männsikor :)



Godnatt





It´s snowing kiwis, hallelulja

- Fy fan vad lååååågt!
- Inte lägre än Alicia.
- HAHAHAHAHA


Det var de skämtet som sades mest under hela kvällen, ser ni det roliga i det ? Kanske första gången men inte 100de gången :) Blev många snöbollskrig och mulningar idag men inte lika mycket fotmassage! Har precis ätit kiwi och ska snart borsta mina vackra tänder. Imorgon är det onsdag och jag ska till staden. Nya skor i sikte?
Köpte nya percingar idag men jag fattar inte hur man stänger dom, sorligt.

Godnatt allesammans.
Saknar dig patric <3


Tisdag

Jag hade nästan glömt bort vilken dag det var idag, är inte det härligt? Vill inte att lovet ska ta slut. buuuuuhuuuuu..
Det blir Olivia-kväll idag och det är = fett niiiicee!
Nu när jag har pengar måste jag in och köpa percing till mig själv + lite annat smått och gott. På lördag blir det "the hype" med Karro och Siri. WIIIEHOOO :)

gullunge

Saknar dig

Kväll

Godkväll!
Jag ångra mig, snö kan vara riktigt härligt ibland speciellt när man mular Chrulle. Mohahhahaa. Vi var hemma hos Oliva (som bor hur fint som helst) och så "kollade" vi på film. Chrulle masserade mina fötter medans Emelie gosade med hans ben medans "Patrik" (Robin) stack upp sina fötter i Chrulles mun och Oliva skrattade. Trevligt, trevligt.

Imorgon blir det bad igen kanske eller bowling eller åka till Oliva-kväll :)

Tjänare

hejhej bloggisar.

Jag har precis vart på spinning och det var hur skönt som heeelst. Hela min kropp sa: YEEEAAAAAJ! Ikväll ska jag hem till Oliva med Emelie, Chrullet och Robin. Film och godis I think. Kvällen igår var lyckad för mig men icke för andra men vad ska man göra? Men nu måste jag allvarligt duscha snart och klä på mig.
Jag ogillar snön btw, ush på snön!

Karolina kommer alltid att älska dig <3


haha


Party trick

Jag gör det när jag har tråkigt, när jag har roligt och bara för att.


image210

Tjena mittbena

Sitter här hemma med mina mjuka fårtofflor och myser, siri ska komma hit och vi ska se på en superduperbra film hoppas jag. Kylskåpet är proppat med mat och jag är jätte mätt, ush. Varför blir det alltid så mycket mat vid stora helger?
Siri ska bo här i 2 nätter, vilket ska bli huuuur trevligt som helst. Måste lägga in lite trevliga bilder på henne :)



Haj då

Fredag

ååååååh  vad det är skönt att vara hemma från skolan! Jag vill inte att lovet ska ta slut, det enda tråkigt är att det snöar nu. Idag ska jag åka med karro och bada :)

haha

hahaha, vår skola har skaffat en "gossipgirl" blogg som är sjukt rolig att läääsa! Jag är med där men det var inte så roligt skvaller om mig haha.
www.myrsjogossip.blogg.se 

Idag ska jag till kyrkan klockan 6 och träffa alla söta konfirmander, efter vid typ 9 ska jag till Patriiic.
Tjing

Jessica Alba

Kläderna är fina

image205

Onsdaag

Tjenaabena

Sitter i skolan och har precis slutat från vår sköna musik lektion. Jag och Emelie har suttit och sjungit Numb med Linkin park, som är hur bra som helst. Har utvecklingsamtal om 10 min och efter ska jag handla och sen...se på Grey's. Idag fick vi påsklunch i skolan och vi ville kasta köttbullar på rasten men fick inte för en lärare höhö. Påskloooov om 1 natt och 1 dag! Nice eller vad?

Bye :)

Tisdag

Det känns som om det är torsdag men det är det ju inte. Denna dag var extra trevlig (trots att det snöade) för jag träffade Kim! Som jag inte träffat på jätte länge, tyvär. Vi åkte hem till mig och drack varm choklad, kollade såklart på gamla fula men endå trevliga bilder. Vid sex var jag tvungen att dra till skolan igen.. Och ha en redovisning om en uppfinning. Jag och Linn vann och gick vidare. Svårt att förklara vad tävlingen gick ut på och blabla.
Mammas godis är fortfarande super duper gott.

Ser fram imot torsdag och fredag (kanske lördag och söndag också) . Pilutta är ett himlans bra ord.


Tjing



 - Tack för alla år! :)


Reeeceeepppttt

Minipannkaka med blåbär(och såklart hallon)
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 nypor salt
  • 3 1/2 dl mjölk
  • 1/3 dl strösocker
  • 1 ägg
  • 30 g smör (till stekning men jag brukar ta mer tror jag)
  • 125 g blåbär (och såklart hallon! det blir godare då)

Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke, blanda ner socker, ägg och mjölk. Häll sakta ner blåbären(och såklart hallonen!) Värm stekpannan och när den är jätte varm så häll ner små plättar.
Servera med lönnsirap så blir det apgott

image197



Puss på dig

Puss på dig

Godmorgon ! :)

Det är snö och jag vill bara ha sol... Den här månaden har vart otroligt bråkig med olika folk och just nu kan jag inte komma över min ilska men det löser sig när jag träffar Kim efter skolan. Jag tänkte skriva lite fler recept på bloggen, vill ni det?

image196

Snöiga och slaskiga måndag

Jag som trodde det skulle vara strålande sol idag men icke sa nikke ! Allt var väll rätt lungt i skolan förutom att jag fick lite extra uppmärksamhet höhö. Efter skolan åkte jag och Karolina till forum där vi hoppade runt lite och istället för att Karolina skulle köpa en hamburgare 2 meter ifrån henne, var hon tvungen att åka till slussen å köpa en. Efter vårt besök i slussen var klockan redan 5 satt vi började åka hem och jag var hemma runt 6. Juste vi träffade Ryaaaaan wiiiiheeeohohoohohohoohohoh

Ångrade lite att jag gick hem, orkar inte med jobbiga föräldrar. Speciellt inte de som inte förstår hur man tänker och de som inte tror på än. Ta åt dig !


Min målning från bilden, jag ska visa den när den är klar också 

Sundaaay!

tjenabena

Jag är jätte jätte jätte hungrig och vi ska äta om 10 min buhu :'( Dagen spenderade jag hos Patric, vilket var hur mysigt som helst. Mamma har bakat världens godaste godis som innehåller: Jordnötter, dumle, marsmellows, pistagenötter och runt om choklad. Mumis. Imorgon är det måndag vilket betyder.... SKOLA! men men, bara 1 vecka kvar och sen är det lov. Woooho


Jag vet inte hur det är mellan mig och min kompis men jag var nog rätt töntig, Kan du förstå mig lite åtminstonde?

Jag ska lägga in lite goda recept sen, tjingeliiing


Lördag några timmar senare

Grrrr....


image192

Lördaaaa

usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch usch på dig

Friday

Trött som vanligt och det är extra skönt att vara hemma idag. Jag har precis duschat och tänt ljus, ikväll är det "Mr & Mrs Smith" som gäller med syster min och angelica. Efter skolan idag så drog jag till musiksalen och rockade på trummorna, åååååååhhh vad det är kul! hihihahahohohehe.. Imorgon klockan 12 ska jag på tennis med Catti. Tjingeliiing


To good to be true

Majsigt

image185image186

Torsdag




Bilder från yesterday.




ONSDAAG

Tjena mittbena!

Idag var det ju Kungsberget som gällde och det var nice, mitt åkande blev nog lite bättre på slutet av dagen. Bussresan hem bestod av massa trötta människor som såg på film och sen när jag började underhålla alla blev det liv. Jag körde med  låten "En elefant balanserade" fast en remix av dagen, Suck´n´blow, berätta historier och sjunga massa låtar. Folk tröttnade efter ett tag på mig och bad mig vara tyst, men då var vi redan framme mohaha.

När jag kom hem låg det ett brev på bordet som var till mig och det handlade om att kyrkan skulle fixa massa övernattningar och läger och bowling och get together saker. Överlycklig nu!

Nu är det Greys, tjing <3

Alla vill väll vara som någon ibland?

image177image175image176


Man blir bara avensjuk på håret (det kan ju bara inte vara hennes egna)och att hon kan sjunga också. herregu

Tävliing

image174

Jag är med och tävlaar, wiiieehooo. Gå in på deras fina blogg här.

See ya later


Yes box

jag ska nog vara vegetarian hela livet

Tisdag

Underbara tisdag!

Imorgon är det kungsberget som gäller, upp klockan halv 6 ! JAAAAAA, men det är värt det hoppas jag. Snart ska jag iväg och handla en trevligt matsäck har jag tänkt mig. Eftersom många andra har gjort gélenaglar nu så ska jag också göra det hehe, nästa månad...

Nästa vecka är det massa saker som händer och allt kommer bli slitigt, som tur är så är det Påsklov efter det.


Byebye


Storasyster

Jag är storasyster nuuuuu, glömde och berätta det. Härligt, två små tvilling tjejer.


Lördag

tjena tjabba hallå.
det blev värsta coola fredagen! Det började med att jag och Karolina åkte in till staden och träffade Siri. Vi alla gick till helmers café och åt lunch, Karolina åkte hem och jag och Siri gick till H&M. Jag hittade de kläder jag ville ha och gick till kassan. När vi stod där så började Siri blöda näsblod och samtidigt funkade inte mitt bankomatkort. Siri blödde ännu mer och alla gav henne pappersnäsdukar. Tillslut blödde det så mycket att vi fick lägga oss i ett omklädningsrum med filtar och kuddar. Riktigt mysigt haha

Sen på kvällen träffade jag konfirmanderna och vi gick till någon pizza resturang, vi var lite för många.... Nardos fick en trevlig tidning i present. Jag började såklart gråta av att jag skrattade så mycket.
Det var min fredag.



1:a bilden, siri haha
2:a & 3:e bilden , vi fick lite tråkigt i omklädningsrummet
4:e bilden, richard som har ritat av mig hoho


Toorsdag kväll

ååååh, vad jag blir glad. Jag vet det är töntigt men när jag loggade in på msn så skrev alla som inte brukar skriva haha :)

Torsdag

Längtar till Påsklovet och Sommarlovet så mycket men det är om ett tag. Idag har jag vart i skolan och det var en okej dag, efter gick jag hem och åt nötter haha. Om 20 minuter ska jag göra engelska läxan och ännu senare ska jag på trummor. Märker ingen att vädret är konstigt? Snö på morgonen och slutar med perfekt sol...

Min helg ser ut så här:
Fredag - Äta på Helmers café & shoppa med Siri och Karolina efter skolan, på kvällen träffa

konfirmanderna och käka någonstans.
Lördag - Simma med Karolina i Gurra och på kvällen har jag ingen aning.
Söndag - Gå upp jätte jätte tidigt och gå till kyrkan, efter kyrkan så kommer vi säkert gå till Mcdonals med konfirmanderna.

LALALA , tjing




(ursäkta att richard ser lite konstig ut...)


Fredag imorgon och då ska jag...

image163

Tea

image161

Så fin, synd att det har blivit så konstigt på senaste tiden. Men lycka till ! :)

Onsdag

Tjenix!
Idag är det strålande väder och jag skulle kunnat använda mina converse men jag stannade hemma istället. Mitt huvud känns som om det ska sprängas och jag undrar varför jag är sjuk hela tiden? Blää på sjukdom!

Jag saknar Konfa lägret jätte mycket även fast vi träffas varje helg, Peppe håller på och kolla om vi kan ha ett till läger. *Hoppas*

Some pitcures

hello

Choklad borde få vara nyttigt!

Idag har jag och min kära vän Karro tagit en tur till stan och hamnade i Skank på Drottning gatan, dom har jätte fina hiphopkläder så jag och Karro smälte. Jag drog med Karro till Skanstull sen för att köpa fina örhängen. Jag längtar tills nästa lov! Förresten så var konfa veckan BÄST.

RSS 2.0