<3

Han som spelar Ivar i "Linas Kvällsbok" är söt (:


Torsdag

Frisk! Eller halvt, det var trevligt att vara tillbaka i skolan idag och träffa alla GLADA människor. Lite volleyboll på jympan var uppskattat och imorgon är det fredag :) Ska vara med Karolinis har jag tänkt mig och Siri, får se hur det blir. Resten av helgen är ej planerad. Min nya blogg look blev det inte så mycket med, bilderna försvann men men...

Nu ska jag kolla på "Du är vad du äter" och bara vara tråkig haha
Tjing

Världens bästa låt (iaf nu)


Vååår snart jue

image88

Min sakna dag

Saknar gamla tider , saknar allt bra, saknar känslan, saknar gänget, saknar när allt var bra, saknar när man inte behövde tänka, saknar sommar 06, saknar bara allt just idag.


Tisdag

image87
Sjuk idag igen och börjar tröttna, det är skönt ibland att vara sjuk men jag längtar efter att träna nu! Men men, får väll vänta ut sjukdomen. Idag har jag fixat och trixat med bloggen och vad tycks? Dagen har gått snabbt och snart ska jag dusha. Varm choklad är nog det bästa som finns!


Tjing

Vegitarian

Nu har jag bestämt mig att pröva att vara vegitarian. Jag har vart det i ca en vecka nu och klarar det galant. Varför gör jag det? Dels för djuren men också för jag är trött på kött. Veckorna går och den 15 februari ska valet vara klart. Jag har tänkt på Globala gymnasiet, Nacka och Värmdö. Sam-linjer allihopa :) Det är lite läskigt att välja men det blir säkert bra. I veckan har jag sjukt mycket läxor känns det som iallafall och jag har redan tröttnat. Längtar till fredag! Har kollat på O.C idag och det är så braaa. Nu ska jag äta veggi-burgare och bara satt ni vet mår min percing bra

Puss

Friday

Ja, nu har jag tagit hål i läppen och jag längtar tills det har läkt! Var på bio idag med Siri och träffa jätte många, lillen var på bion med sina kompisar som gav mig 30 kr :) Imorgon ska jag och Siri (kanske Linnea och Fia) gå till friskis och gymma. Men nu ska vi kila iväg, förresten så var Bounce - Gökboet BÄST!

tjing <3

Skola

Vi har NO i data salen och håller på att lösa olika uppgifter som har med Diabetes, Hjärtinfarkt och massa andra grejjer. Jag har tröttnat totalt men måste igentligen arbeta. Well, well. Ska hem sen, ta det lungt och sova tror jag. Har inte vant mig vid att somna tidigt ännu haha :)
Imorgon ska jag, Sofhia, Kim och Julia till Dansens hus och kolla på "Gökboet" med dans gruppen Bounce. Ska bli så himlans kul ! Aja nu ska jag ta reda på lite fakta om Diabetes.



Tjing :)


bilder

Simon´s söta hund när den ler :)

Stor val!

Hål i läppen eller Hål i ögonbrynet?


RSS 2.0