Lörday

Yoyoyoyoyoyo!! For shizzle my dizzel. Sitter med blonderings medel i håret (!)

Det är orminge karneval hela helgen så det är värsta stämmningen i orminge. Igår tog Patrics syrra studenten så vi åkte till Samskolan för att se när alla lyckliga människor sprang ut. Vi följde med Louise till flaken och skulle vinka av henne och helt plötsligt så vinkade hon upp mig och Patric. Jag tänkte Yes och hoppade mer än gärna på, det var så härligt. Massa musik, dans och skrik. Jag längtar tills min student, efter massa ölkastning och skrik i 2 timmar så hoppade vi av och begav oss till Patric, där det fanns massa männniskor och massa underbar mat. Efter tal, hälsningar, massa mat i magen och marängtårta så åkte jag till orminge för att träffa Karolina. Vi sprang till gräset i Centrala Parken och träffa Krisse, Erick, Sebbe, Oskar och några andra people. Det blev vattenkrig och vattenpipa hela kvällen med skön musik och leken "Jag har aldrig". Vi tyckte att röken var så cool så vi tog massa coola bilder (hihi). Natten spenderades hos Patric där jag vaknade upp med vattenmelon och marängtårta.



image410
image411
image412
image413
image414
image415
image416
image417
image418

mina nya skor är med :)


Alicia

När jag lyssnade på Lugna Favoriter imorse så kom Alicia Keys låten och efter så började de prata om namnet Alicia. Då sa tjejen på Lungna Favoriter: Alicia är det finaste namnet som finns! Fatta hur lycklig jag är att dom nämde mitt namn på radion.
Så alla Aliciaor där ute, ni har fina namn :)

Torsday

Vill bara sova men egentligen är jag inte alls trött, jag har försökt sola så mycket det gick idag och det faktiskt rätt bra, satt 10 min på balkongen innan jag var tvungen att springa ner till Karolina. Vi åkte till glasan och idag var det mitt 3:dje bad 2008. Efter ett tag kom moppe pojkarna, Rikard, Patric, Hampus och Sebbe. Efter ett tag efter bad, gungning och att jag hade spått Sebbe (hihi jag vet vem duuuu är kär i) så fick jag åka med Patric till Ektorp. Jag åkte vidare för att inhandla skor, det blev rosa lila glänsiga ballerina som passar till balklänningen. Jag hade 2 timmar på mig innan mina trummor började så jag åt världens godaste sallad (på tartine) och fråga efter sommar jobb. Hoppas hoppas jag får det !

Jag fick med mig kameran idag, wiehowieho.


image404
image405
image407
image409


Onsday

2 månads dag idag älskling! Grattis <3

Jag har en jätte fin målning på handen gjord av Patte the man just nu och det är väldigt mycket blommor&blad. Idag var det sommar och vår klass åt för mycket kladdkaka, det blev en HEL över tills på freday (yääässs). Karolina och jag satt och solade på rasten som var ca. 2 timmar för mig och jag fick faktiskt lite färg. Jag såg en gul nyckelpiga och helt plötsligt så stampa Charlie på den, djurplågare säger jag! Min kamera ligger och skrotar för till fället men snart ska jag fota. Orminge Karnevalen och klassresan till Korsholmen närmar sig till helgen och jag längtar som bara den. Åka booooort!

image398
image399
image400

Förra förra året!

Hej igen gullisar

På tal om svenska kändisar, alla vet nu vid det här laget om vem Björn Gustafsson är ju. Fick veta att hans pappa var Robert Gustafsson och då höll jag på att tappa hakan. När jag gick på medborgarplatsen med Erick och Krisse så ser vi honom och alla vet ju att jag har kramat honom (skryt, skryt) så jag var tvungen att skrika något till honom. Här är vårt samtal
Alicia: Heeeeej Bjööööörn!
Björn vänder sig om och ser lite mindre glad ut än mig.
Björn vinkar och mumlar lite högt, Hejhej
Alicia (överlycklig och tror att han kommer ihåg mig): Kommer du iiiihhhåååååg mig? Det var jag som kramade dig förut du veeet....
Björn: Jaaaaaa, hehe...hehe... Måste gå.
Alicia travar iväg och tänker att hon nästan är lika känd.

Tisday

hallå där köp blåbär.
Idag var det så kallad språkdag i vår skola och alla 9:or sprang runt och hade tysk frågesport, glass dialoger, boule, spanska sånger och till slut så bjöds sniglar, bröd, massa ost, efterrätt till fransk eleverna. Jag höll mig undan från sniglarna, SNIGLAR männsikor... Sniglar. Åkte in till stan med Jacke, Linn, Richard och Tobias. Jag och Linn sprang runt som shopping galna tjejer och till vår förvåning såg vi Erik och Danny från idol. Ett leende på läpparna fick vi allt! Efter alla sko affärer lämnade jag min kära Linn och åkte vidare för att träffa Erick och Krisse. Vi åkte hem till Erick och ritade på varandra, Erick fick vackra målningar av mig på halsen. Erick ville vara kung så han satte på sig en kunga krona och gick runt med mina solglasögonen och var allmänt... Erick. Vi åkte för att nörda oss på internet café och jag var bäst på C.S. Wieho, ärligt så är det faktiskt kul i min värld. Jag åkte vidare hem för att äta laxpasta och sen åka vidare till Patrics skola där han skulle sjunga och spela med några kompisar. Det var jätte vackert! 

Nu sitter jag här och tänker på allt som har hänt de senaste åren, det ska bli rätt sorgligt endå att lämna skolan. Ännu en gång bli dom som är minst på skolan. Well, well.. jag klarar mig.  
2 månads dag imorgon  
image395


Ögonögonögonögon

Ögon är det roligaste jag vet att ta kort på. Allt ser så glansigt ut, man vill bara äta upp det. Nej inte riktigt, men ögon är riktigt fina.
image394

Förresten

Jag vann Helles mössa, oooooh yeeees. Mössa here I come. Jag dansar lycklighets dansen. Igentligen har jag ont i hela kroppen och vill somna in men jag dansar endå. Jag har bestämt mig, jag ska bli Cameron Diaz blond. Jag såg en bild på henne i tidningen, Mjaou säger jag bara.

image393

Favorit örhängen <3

Blogg beroende

Man blir beroende av blogg, man vill skriva, berätta, läsa, göra om, lägg upp bilder. Men nu frågar jag mig själv, för vem vill jag visa mitt liv för? Jag är inte ens känd. 45 - 80 st läser bloggen. Säkert folk som bara hittat en random blogg adress som verkar lite intressant så kommer dom till mig. Alicia och hennes liv, men vad är det som gör en blogg intressant? Kläder? mm visst visst. Men det är dom roliga och flummiga bloggarna som är bäst, man läser och tänker "så där skulle jag aldrig våga skriva". Eller iallafall jag. Jag vet inte varför jag bloggar och nu är jag beroende. Jag går in på flera olika bloggar varje dag och kollar dom rätt ofta, så ofta jag kan. Men vad är det jag vill veta på deras blogg? Jag känner inte de människorna som jag läser blogg av. Är nog nyfiken på hur andra lever sitt liv.


Ska vi gitta till Sooläään?

Morgonen började med yoggi yalla och Harry Potter, jag var helt slut i kroppen och alla blåmärken gjorde ont. Jag och Sofhia tränade och det super skönt, eftersom det var så fint väder så gick vi en kort promenad efter runt centrala parken och pratade om vilka vägar man valde att gå i livet. Vi pratade också minnen och kollade på kort från sommrarna. Man inser hur kul man har haft och säkert kommer få.
Nu är jag mätt eftersom cheescaken hamnade i min mage, det är min favorit efterrätt.

Tjingeling!

Jag hade tråkigt :)

Solen lös och benen var tunga, ville hoppa i vattnet och simma. Bakom mig gick vännerna och vi var på väg för att ha picknick. Jag gick där och tänkte, på alla dagar, alla år som hade gått. Mina misstag, mina vänner, mina dåliga dagar, mina bra dagar, mitt liv. Jag var van att se dig skratta med andra människor, jag var van att inte vara en del av ditt liv och svartsjukan hade en gång vart stor men den hade minskat, jag slutade se dig överallt och jag umgicks inte med samma männsikor. Du fanns ändå alltid där, i min dagbok, sida efter sida, rad efter rad. Du hade en gång ristats in mitt hjärta men jag hade kämpat emot. Måste få bort dig, bort från mina tankar, bort från mitt liv. Jag hade insett att jag inte kunde få dig och varje gång jag hade tänkt på dig så blev jag arg. Jag ville ha dig men endå inte, jag ville tänka på dig men endå inte, jag älskade dig men endå inte. Ju mer du stetade emot destomer ville jag ha dig, ju mer dryg du var destomer ville jag ha dig, ju mer du sket i mig destomer ville jag ha dig. Det gick inte att beskriva den känslan, att hata och älska samtidigt. Svart och rött som blandas ihop till en sörja. Jag gick ner för stentrappan och såg dig. Du skrattade och gick med en tjej, du kollade rakt in i mina ögon, du log och jag gick förbi. Jag ville skrika, hoppa på dig men endå så lät jag dig gå. Jag vägrade kolla bak, ville inte ramla tillbaka i dina spår men efter ett tag kollade jag bak, ville att du skulle stå där och ta emot mig när jag ramlade. Folk stimmet blev tätare och tätare och glada skrik och skratt var det enda jag hörde.

Written by: Alicia Rysinska.

Mammas dag

image392

Suuunday

Haha, kvällen som skulle bli lugn och en hemma kväll blev en rolig och hoppig kväll. Åkte hem till Oskar med Krisse, Erik och Tim. Där var några andra random människor och jag har aldrig hört någon rapa så högt som en av dom. Har aldrig fått så bra massage som jag fick igår. Resultatet blev en jätte nice kväll. När jag skulle åka buss hem så svängde bussen jätte mycket så jag tappade balansen och ramlade rakt på en tjej. Fick 4 till blåmärken till mina ben. 2 veckor kvar tills sommarlovet, WIEHO. Tiden går fort, nästan för fort. Känns som igår när jag förstörde för alla när dom hoppade hopprep i 6:an.

Det är rätt fint väder idag trots molnen, det är mors dag, det finns cheesecake i kylskåpet och jag ska träna med min syster.
Nu ska jag göra en paint bild. Pusselipusspuss

Tjenis!

Igår spelade vi fotboll, jag vågade inte vara med när de skulle möta "the big guys" så jag satte mig på sidan och pratade med Zack. Pizza kväll var redan planerat så jag, Chrulle och Hampus åkte till ektorp och köpte 3 pizzor. Vid långsjön blev pizzorna uppätna och åkte vidare till orminge. Jag och Patric åkte hem till han vid 11. Det är sol ute, jag är trött och har inga planer. Harry Potter ligger på min hylla och vi har glass.

Puss o Kram lingon banan

Lördag

Åkte med några från konfan till Vita bergs parken och åt tillsammans åt vi upp 60 st bullar och spelade brännboll. Jag hade min franska tröja och njöt av solen. Saknar allt när jag kollar på bilder.

image387
image389
image390
image391


Tjuvar!

Chrulle: Alicia ska vi ta den där moppen? (skämt)
Alicia: Nej, asså jag vet inte...


image386

Kolla vad det stod på moppen, tecken ?


TOOORSDAG

Faktiskt så är det här lite av min favorit dag! Och idag var den ännu mer favoritig. Vi hade orienterings tävling i E-laget och det gick rätt bra, efter den cyklade jag och dushade. Patric och Hampus kom hem till mig och vi åkte till glasan, jag blev i puttad direkt och det var super frysigt i vattnet. Sen blev det i puttnings krig och jag lyckade putta i Patric! Efter ett tag så gick jag upp och satte på mig Hampus tröja, hoppade lyckligt ner tillbaka till bryggan och "snubblade". Hihi, det var kul. Jag åkte på trummor och det var nice.

Skrattade jätte mycket på bussen för Hampus sa fel. Ni vet att jag skrev om den där mannen som sa att "Jag har bestämt mig, jag ska vara i form tills min dotter föds", jag berättade det och då sa Hampus att han hade hört en säga så också. Då skulle han säga det igen och sa: "Jag har bestämt mig, jag ska vara i form tills min pappa föds". Åhhhh vad kul det var. Gullis.

På tal om roliga kommentaren så  har jag en gullig kommentar..
Chrulle: "Alicia, varje gång man är med dig så kissar man på sig av skratt"

YOYOOYOOO

Kom nyss hem från att ha solat med jessica, det var super härligt men nu ska jag köra riktig sol faktisk! Om bara solen kunde titta fram :). Tränade och samtalde lite med en tjej från skuru, gick hem och åt världens godaste middag som var: Sallad, pasta och massa mums. Gick ner igen och åt glass med jessica och solade. Hörde världens sötaste man säga: Jag har bestämt mig, jag ska vara i form tills min dotter föds. Tänk vad glad den där dottern kommer vara när hon får se en vältränad pappa. Pratade om sommar planer med jessica idag, det kommer vara så mycket jag ska göra! (förhoppningsvis). Lägret med kyrkan är snart snart snart, en resa till pappa och småsyskonen, en resa till polen, en resa till kuseflinerna, massa fotboll med gänget, patric mysdagar, bad, sol, karro båtturer, grillning. Nice, sen börjar gymnasiet. Alicia, 15 år, som har grodtår ska börja gymnasiet.

image384
image385
Sommaren 06, Kim & Sara


Ska dusha, se på Greys och sova. Imorgon är det orientering som gäller!

Onsdag

Började dagen med en sovmorgon (som vi igentligen inte skulle haft engligt vår lärare) och dagen gick rätt snabbt, richard, emelie och linn spelade papperboll på vår matte och det var lite roande. Fick sluta tidigare som tur var och cyklade hem, idag allesammans blir det träning! Wieho. Om 20 min, sen hoppas jag att jag ska hinna med lite fusk bränna. Inte så myket att säga idag. Majs

Kväll wieho

Att gunga och skrika tills man blir hes med sina bästa kompisar och samtidigt lyssna på en bra låt. Det mina vänner, är livet.



 

image381

image383

Tjenix, tisdag här.

Det haglade! Och min cykel blev helt och hållet dyblöt. Nu har det slutat och jag har hunnit med massor idag. Gjorde No&Matte läxan, bakade choklad muffins och kom på två planer för kvällen. Då är frågan vilken jag ska välja, träna på Friskis & Svettis eller spela fotboll ? Får se vad det blir. Fick nyss Rapokalyps nya låt till min dator, den heter Livstid och den är bäst! Den hamnar i min mobil iallafall.

image380

Sötnöt!

Fooooåååttbooll

Kom och tänka på att mitt rum är endå rätt härligt, rätt litet men endå hur mysigt som helst. Well, well. Mötte upp Chrulle och Hampus på bussen. Rapokalyps åkte också med oss så Chrulle och Hampus blev röda i ansiktet och blev tysta. Orsaken är att killarna är kära i sina idoler, rapokalyps. Sötnosar! Haha, efter Rapokalyps hade gått av kunde Chrulle och Hampus andas igen och jag satt och reta dom. Patric hoppa på och äntligen var vi på väg att spela foåtboll. Det var blött i konstgräset och perfekt väder, vi spelade deras favorit fotboll lek, vollyboll. Jag var bäst av alla idag faktiskt och de blev nog lite förvånade. Efter en timme åkte alla hem glada. Wieho.
Kom hem och möttes av en flummig syster som sa: - Alicia tänk om din mamma inte skulle dusha, då skulle hon lukta curry. Humor, humor.

Jag blev medlem på bilddagboken här om dagen (lite tråkigt men jag vill ju visa folket mina bilder!) och första kommentaren blir: Skabbiga ni är, allihopa. Tråkigt med sånna, tänk vad den människan skulle kunnat gjort på de 3 sek som den skrev det. Den skulle kunnat bakat cocosbollar, vad som helst. MU

Aja, pusspuss


Shulululu

Kom nyss hem från Chrulle och idag lekte vi med Rikard och Hampus. Vi kom dit när Chrulle satt i blåa shorts och åt kanelbulle skorpor. Hampus var hungrig som vanligt och började rota runt i köket, han hittade ravioli och jag hällde i saft i hans mat. Mohahaha. När Emelie och Cissi skulle hem till Chrulle så kastade alla bullar på dom och när dom gick så fick dom makaroner på sig. Åh vad vi är mogna! När jag snacka med Patric så åkte han precis förbi mig i bilen, det var lite coolt.
Idag var det perfekt väder, nästan satt man kan tro att det är sommar.. ååh sommar. Sommaren 2006 = bäst ingen protest.
image378
image379

Ojojoj här händer det grejjer.

Jag kom hem från att ha spelat fotboll med Patric, Sebbe, Emelie, Chrulle, Rikard och Hampus. Det var as nice och vi körde bruken också. En riktig barnslig dag. Spillde nyss ut hela mitt vatten glas på min byrå, KLUMPIG! Jag har massa grejjer som händer dom veckor som kommer har jag sett.
23/5 - Stadsvandring med klassen..
27/5 - 2 månadsdag <3
1/6 - Åker till björnö med klassen, vi ska paddla dit. Åh vad kul det ska bli. What happens on Björnö stays on Björnö.
3/6 - Balen! Klänningen åker på. Wieho
4/6- Klassens dag
5/6 - ALLT ÄR SLUT, säkert någon nice grillning på kvällen, antagligen åka ut med Karros båt.

6/6-7/6 - Övernattning i kyrkan med alla. haha

14/6 - 20/6 - Läger med kyrkan till Dalarna.

Juste, jag har inte fått vattkoppor ännu och nu har en lillasyster fått det. Frågan är ska jag låta mig smittas eller inte?


Wieho!

Nu är det såhär... Helena (Helle) i min skola, är sjukt bra på att göra hemma gjorda mössor. Åh dom har så fina färger. Måste ju fjäska lite om jag ska vinna hehe. Aja klicka in här om ni vill vinna!

Puss


I like

image368
image369

image377

Blåa brillor


Söndag

Puuuuuh, en till rolig och skön helg är slut. Allt började en fredag: Det var en gång för länge sen en tjej som hette .... Alicia var på väg mot staden och mötte  Hampus och Sebastian, meningen med stadsbesöket var att de två killarna skulle köpa 5 st fantabrukar för 10 kronor(WOOOOOW). Det blev först ett stopp på Pandora, där dom säljer magiska stenar till armband. Det blev ett kors med blåa stenar. De tre muskletörerna åkte vidare till ICA för att inhandla drycken. I affären blev Sebastian förtrollad och köpte 20 stycken fanta istället för 5. Han fick en gratis t-shirt och jag klagade och fick en också(stolt). Folk häpnades till alla fanta burkar så vi var tvungna att lämna staden för att åka hem. Hampus åkte till landet far far away och Alicia åkte hem till Sebastian. Hemma hos Sebastian kom en pojke som heter Chrulle. Medans de satt i en soffa och åt bananer kom Sebastians starka pappa hem och de var han blev tvingad att åka till landet far far away han med. Chrulle och Alicia skildes åt och Alicia träffade Karolina. De två åkte på en flygande häst till Diselverkstaden för att lyssna på juvlig musik.
Okej, nu orkar jag inte vara oseriös längre haha. Alla på spelningen var as bra som vanligt och 12 stiches gick vidare till Karnevalen. Efter allt åkte jag, Patric, Max, Hampus(en annan) och Elias buss och 2 timmar senare låg jag och Patric i hans säng.
Lördagen började med nybakade scones, mmmmmmmmmmmmmmmmmh, vi myste medans jag planerade kvällen tillsammans med Siri och Karro. När jag kom till Karro med Siri var det full rulle och Karro hade massa gäster. Vi gick upp och kollade på Batman med Alex och Bruce. Runt 10 när alla var fulla med bananer, maränger, glass, chokladsås, godis, wasbi nötter och loka bestämde jag, karro, siri och jenny att vi skulle gå ut och köra Playboy tomte. HAHA, jennys bror jagade oss för han ville följa med. Så det gick en åt en halvtimme att springa bort från han. När vi väl var ute så hittade vi en studsmatta, tanten tittade ut och jenny förlorade. Sen fanns det inte så många studsmattor utan vi sprang runt men sen hittade vi en och då kom två killar som vi hoppade med. Hammarby låtar blev det. tyvär vägrade ägaren komma ut men men.


Snart ska jag träffa Hampus och vi ska spela fotboll med alla andra.


Puss


Balklänning

image353


















image354
Inte dom bästa bilderna men men...

MJAOU!

Hejhej, idag är det grått och det regnar men det är härligt endå! Idag är jag en hattifnatt med min nya hatt och richards coola tröja (som jag vill ha!). Jag har tagit kort på min balklänning som jag ska lägga ut nu. Ska till stan med Hampus och Sebbe nu sen är det SPELNING som gäller. Diselverkstaden, 30 kr, klockan 7! Be theire.

Puss
image351image352

HEEEJ!

Nu ligger balklänningen på mitt rum och skrotar, jag vill ju använda den snart men det är faktiskt ca. 3 veckor kvar! Tänk 3 veckor och sen är allt slut, eller början på super sköna sommarlovet som kommer. Jag kom på att sommaren 2006 var absolut det bästa sommarlovet jag någonsin haft. Längtar till sköna sommarkvällar. Majs. Det känns som om jag har myror i brallan (haha) men nu ska jag äta rocky road glass och se på Greys.

Puss min sköna

image350

Tisdag IGEN!

Det är alltid tisdag, börjar bli lite trött på dom faktiskt. Kan det inte komma någon ny dag som man inte vet vad den heter? Typ Måtiontofrlösö dagen. Antar att det inte kommer hända men man kan väll önska sig? På tal om önskningar så hittade jag önske klänningen idag. Åh, den är så...söt? men endå tuff. haha. Ska bli ett nöje att ha på sig den iallafall. Idag var det som sagt Alicia & Kim dag, vi åkte till stan och kollade klänningar, skor och jeans.
DH idag! Åååååh, hoppas inte Tom dör. Känner mig lite besatt av det pogrammet men vad ska man göra? Promenad blir det om 20 min + mina blåa mysbyxor. PARTY PARTY.

Pusspusspusspusspusspuss.

vissel vissel ! ABOOW!

image348

MSN is the shit

P - bag säger:

nej jag menar attt jag brukar klaga :D

Alicia´ säger:

ahaa! :)

Alicia´ säger:

Nej, det brukar du nog inte, inte till mig iallafall!

P - bag säger:

haha har du inte märkt det? :O

P - bag säger:

näh men för dig måste jag ju leka macho (a)

Alicia´ säger:

Naaaw, vad gullig du är! :)

P - bag säger:

pff (a) :)

P - bag säger:

du då...

Alicia´ säger:

hahaha

P - bag säger:

tänk att jag är socker.. då är du sötningstabletter som är lixom 12 gånger sötare!

Alicia´ säger:

Åååh, vad romantisk du är!


när barnen möter mumintrollen för första gången

image347

Jack Johnson



Du gör allt magiskt.

kväll

Sitter i soffan med oliv,broccoli och lök paj och mjölk i magen. Efter skolan så åkte som sagt jag och Karolina hem till mig efter att jag har tappat bort min kära cykelnyckel (r.i.p.c). Hon interjuvade mig och jag satt och vred mig lite eftersom jag ville åka till stan och träffa Patte Fnatte, Sebbe Lebbe, Hampe Stampe och Emelie Klämilie. När jag var i stan så skulle Sebbe Lebbe åka hem för att äta och träna så vi andra åkte hem till Hampe Stampe för att kolla på film. På bussen satt Emelie Klämilie och Hampe Stampe och lät som om dom hade vart gifta i 50 år.
E
- blablabla
 H - TYST!.
Vi kollade på Eurotrip men jag stördes av den hemska fotstanken som spred sig från Patte Fnatte och Hampe Stampe, ush killar! (<3) Killarna kittlade oss jätte mycket så jag var tvungen att nypa lite till i Patte Fnatte. Han har rivsår på ryggen efter allt kittel. Mohaha.

Well, well. Snart ska jag mysa ner mig i min otroligt sköna säng med två mat tidningar. Förresten är inte min säng lagad.

Skolan

Sitter i skolan och har lektion men ingen lärare. Alla i min klass har gått hem förutom jag, jag är kvar eftersom jag väntar på Karolina som ska interjuva mig för att jag är vegitarian. Vi ska åka hem till mig och jag ska dricka te tror jag. Idag så ska gänget träffas igen och ingen aning om vad vi ska göra men det ska bli kul endå. Igentligen har jag inte så mycket att skriva, har väll tråkigt.

Söta lilla solbulle

 
image346

Tjenare... grrrr....

Kom nyss hem med härligt lortiga fötter och en härlig sommarkänsla i hela kroppen. Dagen gick till såhär: Jag åkte till forum och vid ektorp såg jag min kära pojkvän (spanade extra för jag visste att han skulle vara där). Vinkade lite och gjorde hjärtan med händerna, sen åkte bussen vidare och jag träffade Hampus i Forum. Vi träffade Sebbe och åkte sen till Gustavsberg där min kära pojkvän skejtade. Meningen var att vi skulle bada men icke sa nicke. Killarna hoppade runt på rampen och efter ett tag åkte vi till orminge. Klockan 5 så var vi på väg till glasan för att bada men när jag kom dit så ville jag inte bada. Jag ville faktiskt bli i puttad men Hampus och Patric misslyckades när dom skulle försöka. Istället blev det jag som puttade i Patric (mohahahha). Sebbe, Chrullie, Emelie och Cissi åkte hem så jag, Elias, Hampus och Patric gick upp på ett berg. Fegisarna vågade inte hoppa så jag gick hem istället.

Nu sitter jag här med mat och aladin choklad i magen och ler åt allt. Puss på världen idag asså!
En sak är negativ med våren, alla insekter drar sig till mitt hår. Så jag hade en fluga, en myra och en skalbagge i håret idag.


Lördags kvällen , playboy tomte

Efter grillningen så åkte chrulle, sebbe, patric och hampus hem till patte. När vi kom hade dom kört en lek som heter playboy tomte. Går ut på att man ska in på folks tomtar och hoppar på deras studsmatta tills ägaren kommer ut och den som hoppar av först förlorar och ska göra ngt. Jag och Karro ville själklart vara med så vi fick gå en runda till, hahaha. Det var den roligaste lek jag någonsin lekt. Jag förlorade en gång, Karro en gång och Chrulle en gång. När vi hade hoppat på ungefär 5 studsmattor så gick vi istället och knacka på hus och spexade. Sebbe gick ensam till ett hus och vi låg i ett dike och tjuvlyssnade. Han är ju för skön! Haha. Klockan blev halv 11 och vi drog oss hem till Patte igen. Halv 12 åkte jag och Karro hem på moppen, sen låg jag och sov.



(chrulle hittade en tom ölburk som han sprang runt med)


 


wieho

LÖRDAG
Nu har jag konfirmerat mig! Wiheo! Efter kyrkan så gick jag, patric, siri, emelie och karro till min moster och åt smörgåstårta och cheesecake och fruktsallad. Det var gott men vi ville åka och bada eftersom det var så fint väder. När jag hade fått väldigt mycket presenter (två jätte jätte fina armband, ett av patric och ett av karros familj, en bodybutter, pengar, presentkort, ett halsband) så åkte vi in till tcentralen för att träffa hampus och sebbe. När jag hade fått ett svart streck på kinden så åkte jag, hampus, karro, siri och patric hem för att hämta badkläder m.m. Klockan blev 6 och vi satt i trollan och grilla, jag, karro och patric var dom ända som bada! Det var super mysigt och en jätte bra dag. Tack sötaste vänner <3


SÖNDAG
Snart ska jag klä på mig och åka och bada med hampus, sebbe och chrulle! Puss

Friiiiday

Var ledig från skolan idag och var istället i krykan från klockan 10 till 7. haha, åh Peppe (ledare) och Kasimir(ledare) är så himla sköna. Satt i kungsträgården på rasterna och solade, vi träffade mumintrollen också! Fick några söta bilder med dom + på små barn som vågade sig fram och kramade dom. Imorgon ska man konfirmera sig då, ska bli kul och ändå sorligt att allt är slut. Men ska ju bli ledare såklart. Efter kyrkan åkte jag till Oskar och Krisse och vi satte oss på Espresso house och drack Chai Latte, sen kom två roliga tjejer som heter Amanda och Melina. Ska försöka sova snart och sen vakna upp till en härlig och solig dag.

Pusspusspusspusspuss!


Irland klassresa


Torsdag

Guuuuu vad härligt väder det är! Man vill ju bara sova ute, eller nästan iallafall. Onsdagen var så himla rolig så jag nästan ramla av stolen. Karolina och Jag var på derby matchen och tack vare mitt turarmband så vann HAMMARBY! 2-0!!!! Sööööder bröööööder glööööder. Härligt att stå i klacken. Vi träffade oskar, erik och sebbe när vi var där och stod lite med dom. Idag sprang jag, richard, emelie och pernilla jätte mycket i skogen, perfekt väder för det. Efter skolan åkte jag hem, dushade och gick sen och sola solarium. Måste faktiskt fuska lite med brännan. Om en timme ska jag åka till trummorna med erik och sen till patric.

Puss


Tisdag

Matteprov, del C idag. Det gick rätt bra, mitt namn var med i en av uppgifterna! Värsta coolt tycker jag. haha. Idag är det egentligen en Kim&Alicia dag men det blev inte så. Jag åkte till stan med Oskar och kollade kläder. En vit kofta, en rosa t-shirt, ett par örhängen och ett par skor fick följa med mig hem. Ikväll är det D.H, ååååh, jag längtar till det.

Kims favoritfärg rosa, har blivit finare i mina ögon nu. Därför blev det en rosa dag idag, rosa naglar, rosa klänning + den köpta rosa t-shirten.

Hallonpaj

Jacob hitta på en histora.

Rasta  ruri var Rasta fari, en dag åt han bananer och drack vatten. Då dog han.


<3


Nämen tjänare, är du här?

haha, skönaste dagen! Karro och jag åkte till stan och skulle byta hennes mobil eftersom den har gått sönder. Hon skulle ringa ett samtal till någon och anmäla skadan. När dom svarade sa hon: Hej det är Karolina, jag skulle vilja göra en skadegörelse på min mobil. HAHA, du är allt lite tossig du! Middag blev det på Pizza Hut, vilket var typ GOTT! Imorgon är det näst sista nationella matte provet, skönt tycker jag.

Laddar in bilder senare eftersom det inte fungerar, pussgurka



Tjena!

Kom nyss hem från att gå från Jarlaberg till Orminge Centrum, det tog exakt 1 timme och 20 min. Haha, ingen aning vart jag fick all energi ifrån. Säkert våren. Sitter och äter god middag, gissa vad? jo pasta med avokado, majs, kikärtor, soltorkadetomater, tomat.

Gårdagen var super nice, jag och Patric åkte till stan och satt på en brygga. Sen åkte vi till Lidingö, till hans mormor och morfar för att hämta en smoking. Blabla så blev klockan 9, vi drog ut med hans kompisar till nått berg. Medans dom skulle börja grilla kom Oskar och Bea och hämtade mig med motobåt. Jag, oskar och bea åkte till boobadet och chillade. Sen blev klockan halv 10 så vi åkte tillbaka och släppte av mig vid Patric och hans kompisar. Sen gick vi och såg på film hos någon. Onskan, haha. Vi hade precis sagt att alla heter Erik och Johan, så hette dom de i filmen! Det var ruuligt.


Mina ben värker.

Puss på tungan


Adam Tensta <3


Friday

Tjena mittbena
Jag åkte till ikea på dagen för att inhanlda vissa saker till vårat hem, det blev nya, vita gardiner och ett vitt vanilj ljus till mitt rum. Så det luktar ikea i mitt rum nu! När ska sommaren komma permanent utan gråa och regniga dagar? Well, well. Mitt hår är extra lockigt idag, vilket är lite härligt. Ska träffa Oskar snart och flumma runt med han.

Puss på tummen.


Torsdag

Nu känns det som sommarlov, även fast det är 1 månad(!) kvar till lovet.

Från klockan 8: Jag, Emelie, Sebbe och Chrulle satt på Sebbes rum och sjöng singstar (haha, söta killarna var på att sjunga!), Em vann såklart. Vi gick ut när det regnade som mest och sprang till brasan vid sickla allé/hammarbybacken. Brasan hade levt sitt liv så vi satte oss på ett litet mysigt utomhus "café" med tält och ljus. Emelie frös eller något så hon sprang hem till Sebbe för att vänta på oss, vi satt kvar och pratade om... himmel och jord. Efter ett tag gick vi tillbaka och gick in till Sebbe. Då var jag uttråkad så jag sprang runt och spottade popcorn och satte kalsonger på Sebbes och chrulles huvuden. (OMOGEN, ja vet!) Emelie och jag dog av skratt som vanligt men när vi satte oss för att kolla på fotboll så drog jag ut till Oskar och hans kompisar. Det var mycket, mycket trevligt. Vid 11 åkte jag hem till Patric, där vi såg på film och åt polkagrisar.

Vaknade upp i en varm säng hos Patric och vi åt jätte goda, hembakade bröd på trappan. Stannade kvar till halv 5 och nu sitter jag här med min nya klänning, favorit snusnäsduken och örhängen.

Ska in till stan efter jag har ätit pasta med laxsås!


Puss i örat


RSS 2.0