the eye

 
image303


LALA

Karneval!

¨


Tisdag

Ikväll är det D.H och jag längtar! Kom nyss hem från att blivit utkastad från So lektionen, det är härligt väder och jag äter hallon smoothie. Snart kommer Kim och vi ska sola järnet idag, måste bli brun. Imorgon är det valborg och jag ska antagligen till nyckelviken med Emelie, Chrulle, Sebbe och Robin. Imorse när jag hoppade i sängen (hahaha) så gick den sönder, dålig kvalité. Idag var det sommar så jag hade en rosa klänning.

Bild bevis.
image298image299

Tjena mittbena igen

Jag har ju glömt att säga, förra helgen kramade jag ju allas favorit Björn Gustafsson! Det var as coolt, fick värsta uppenbarelsen. Nej inte direkt, han tyckte väll att jag var en liten fjortis.


Well, well. Nu måste jag verkligen plugga

Pusshej


Heeej

Hej alla glada människor där ute. Det har gått 4 dagar sen jag skrev sist, 4 dagar!!! Men det har hänt så mycket roligt på sistonde så jag orkade inte skriva. Haha. Fredag: Jag och Karro åkte till Forum & Staden, det här var min otursdag. På kvällen var jag på min bästa spelning jag någonsin vart på. Massa hiphop musik och ALLA VAR SÅÅÅ GRYMMA. Sov hos Patte till Lördag. Lördag: Åkte in till stan med Karro, Fredric och Sebbe. På kvällen firade jag min söta vän Tea som fyllde 17, vi grillade med massa gamla kompisar. Söndag: Åkte in till stan för att äta lunch med mormor, åkte sen och träffa erik för att skejta, men det gick inte så bra. Åkte till Patric och hoppade studsmatta och såg på film.

Nu ska jag igentligen göra Franska, men ingen ork för plugg.

Köpte en keps idag, visst är jag cool?


YoOoOo

Tjena tjena

Idag var det en perfekt dag och den kunde inte blivit bättre. Efter skolan som var soft, cyklade jag hem och la mig på balkongen för att sola med min katt maja. Hon är nog kär i mig för hon la sig bredvid mig, sötnosen. Patric kom till moi och vi cyklade till trollan för att "bada". Vi var ensamma ett tag tills 5 st flummbullar kommer och skriker till Patric att dom är kära i han. Såklart var det Emelie, Jessica, Chrulle, Hampus och Sebbe. Vi sprang till dom och åt lite muffins medan emelie sprang runt och hällde vatten på allt och alla. Hampus tävlade i "vem som kan gräva till kina" och vann såklart. Typiskt Hampus. Klockan blev 6 och Patric skjussade hem mig på cykeln. Jag drog till trummorna och det gick sådär super duper bra idag!

Sitter och tar det lungt, ska snart prata i telefon med Sirpan.
Pusshaj


Finfin tassar

image291
image295


onsdag

åh, vädret här så himla härligt!!! Många veckor innan har vi vart landet som har haft det kallast men nu ligger vi nästan, nästan på top 5 varmast. Sitter hemma i en tom lägenhet och äter pizza (räkor,banan, ananas och curry) & ärtor, har precis vart ute och sprungit i solen.

Idag åkte jag, Emelie, Hampus och Richard hem till Emelie för att typ...baka. Det var min och Hampus uppgift men istället gick vi två över gatan för att klappa en liten valp, så himla mycket roligare. Den bet Hampus så då var det inte roligt längre så vi gick in och gjorde våfflor med Emelie och Rikard. När maten var klar la vi oss i gräset och alla våfflor tog slut på 3 sek, Rikard blev uttråkad och börja släpa mig på gruset (och jag hade min vita kjol!), men såklart brottade jag ner honom och smetade lite jordgubbs sylt i ansiktet på han. Självklart måste han ge tillbaka och hälla ner gräs i hela min tröja. Men men, man kan lätt säga att jag vann.

Måste dusha, TRÄNA MATTE och se på greys.

Pusshaj



Måndag

Fick äntligen låna Chrulles eller Hampus röda NewYork yankees keps! (yes,yes,yes)
Fick också tillbaka min kära skateboard som jag åkte hem på ända ifrån Karolina, vi hade träffat alla töntar vid Boobadet idag och fått ännu fler minnen.

Hittade lite fler charmiga bilder från emelies blogg.


1:a bilden - jag bär chrulle, hihi
2:a bilden - jessica, hampus, jag och chrulle är coola.

Lista

ALLTID LIKA KUL

Namn 7; Angelica
Är han/hon kul ; jadå
Har du kramat personen : japps
Minnen med personen ; hahaha, när vi cyklade hela sommaren och såg en häst vara kåt (?)

Namn 9 ; Ch
Var träffades ni första gången ;  på Birka Paradise
Är personen viktigt för dig ; ja, men vi ses inte så mycket
Sista bokstaven i personens namn? hm, antagligen n

Namn 14 - Chrulle
Flicka eller Pojke ; pojke
Älskar du honom/henne ; såklart! 
Har du pratat med personen i telefon ; varje dag

Namn 15 ; Debbie
Hur länge har ni känt varandra ; Sen vi var typ 6 år
Har du kysst honom/henne ; nej :)
Kan du berätta hemligheter för personen ; ja, men hon känner inte samma personer som jag.

Namn 16 ; Edina
Är hon/han vacker ; ja, som fan.
Känner du honom/henne bra; Ja
Är han/hon upptagen ; ja, pojkvän

Namn 20 ; Emelie
Är ni släkt ; nej, men nästan.
Hur är han/hon till sättet - skrattig, smart och snäll
Känner du honom/henne bra ; skojjar du?

Namn 22 ; Erik Ekeberg
Har du sänt personen ett sms ; ja, när jag hade pengar.
Är det en tjej ; nej, en kille.
Går personen i samma skola ; nej, skuru.

Namn 25 : Filip
Hur gammal -  15 eller 16
Bor ; Lillebo
Hatar du personen ; nej, haha. han är ju tvilling

Namn 28 - Hampe Stampe
Har du besökt personen ; ja
Är han/hon trevlig - ja hihi, bästis ju!
Vad börjar hans/hennes namn med ; Ö?

Namn 30 - Herman
Har du kramat henne/honom ; ja, sötnos
Har du sett personen full : nej, det tror jag inte
Är personen äldre än du ; nej :) 

Namn 33 - Hilda
Är han /hon vacker ; ja, väldigt fin stil också!
Minne av personen ; vet inte riktigt.
Har du hennes/hans msn ; japps

Namn 10 - Rebecka
Nära dig ; Sådär
Har du kramat personen ; ja.
Har du varit förtjust i honom/henne ; nej, bara som kompis kanske :)

 Namn 13- Calle
Beskriv med ett ord - Tossig
Bor personen i huvudsstadsregionen ; va?
Har du sett honom/henne i en dröm ; ja, hahahaha

Namn 39 ; Johannes (Nusser)
Första tanke ; knäpp han är men endå rolig
När träffade du senast personen ; för några månader sedan
Varifrån har du fått hans/hennes nummer - på bussen till öland

LALA

hejhej sommar, hej på dig sommar, hej hej sommar hej på dig sommar.


rosa blommor & bubbelmaskin


Bästisar från helgen

 

Emelie varför hamnade inte du på någon bild?

Holy Sunday

Ska om 25 min sitta på en buss som tar mig till staden, idag är sista gången för undervisningen i kyrkan så det ska bli kul och sorgligt på samma gång. Sitter här med ont i magen och huvudvärk men endå känner jag mig rätt glad. Det är fint väder, jag har på en röd klänning, jag och karro ska cykla(hoppas jag!).

Gårdagen blev nice. Jag, karro, Anna och Hanna åkte in och lyssna på Rapokalyps. Det var inte så mycket folk där men dom var jätte bra som alltid. Jag och Karro drog till Obsan och Björnsträdgård för att kolla på skejtare. Vi blev förföljda av en nasty kille som man bara ville strypa, varför följa efter små barn liksom? (irreterande). Jag och Karro åkte till sickla för att hämta pengar från hennes föräldrar men vi hamnade på världens finaste matställe och åt tonfiskmacka och rabarber/äppel paj. Super gott! Vi åkte hem till Karro och fixade iordning hennes cyklar, det var perfekt cykel väder och vi cyklade till Ektorp. Där mötte vi Chrulle och Sebbe och la oss på rondellen, haha. Ojoj, det var hur kul som helst men det kom härmapor och la sig där också. Bajs på dom. Jag orkar inte berätta resten av kvällen, den blev inte så kul.

Puss i nyllet

Lördag

Tjohejsan.
Tog sjukt fina bilder igår på mina vänner som jag ska lägga in så snart som möjligt. Kvällen blev rätt lyckad förutom att det blev lite konstigt ibland, jag hittade iallafall en stor säng som jag låg i hela kvällen. Nu, om en kvart ska jag, Anna, Karro och Hanna åka in till stan för att se Rapokalyps på Lava.
Lördags morgonar är bäst! Vaknar upp vid 10, gör iordning frukost (som idag bestod av passionfrukt, kiwi, äpple och fil) och sen sätta sig framför tv:n med täcke och se 2 avsnitt av Scrubs. Underbart. Måsarna skriker utomhus och det är fortfarande vår. Ska sola solarium under veckan har jag tänkt för att vara fint brun till konfirmationen.

Ha en bra lördag, Puss

Kväll

Sitter hemma hos Sebbe och Chrulle och Sebbe ska dra å köpa mat, godis och läsk. Just nu hoppar de runt i sängen och skriker bögar åt varann.. Mogna? Nej haha. Det är sjukligt varmt idag och vi har åkt moppe hela dagen, mycket mycket trevligt.
Saknar sommaren, saknar patric, saknar chrulles vanliga attityd(haha), saknar pasta med pesto, saknar min säng, saknar sommarvatten.

Puss på tån

Favorit bild

image270

Tagen av mig såklart :)

Friday!

Hellej halloj.
Idag på slöjden fick jag ett par snygga jeans av Richard (eftersom dom var försmå för han) och jag ska sy en skit ball kjol av dom. Can't wait.
Sitter hemma och har ätit smoothie, omelett och en solbulle. Solen har kommit fram och jag älskar att cykla när det är sol. Imorse var det lite läskigt, höll på att bli påkörd av en galen cyklist på vägen till skolan. Buhu. Ikväll ska jag vara med the K, Anna, Emelie, Sebbe, Chrulle och Robin. Myskväll hemma hos Sebbe.
Snart kommer Karro ringa och säga: jag är klar nu! och så kommer hon åka hit på hennes svarta moppe och hämta upp mig, sen ska vi åka till Skuru och hälsa på ma boyfriend.

Saker att göra/köpa:
- Köpa de röda skorna från Vagabond.
- Ladda in ALLA bilder från ALLA skivor.

Ha en jätte bra Friday.
Tjingeling


Onsdag

Sitter här och myser med min dator i knät, det är sån där härlig kvälls sol och min bakgård ser ut som en prinsessas trädgård. MAJSIGT alltså. Patric kom hit idag och vi gjorde smoothie och flummade runt, när jag hade följt med honom ÄNDA ner till bussen (typ) så ba: VAR ÄR MIN MOBIL? så behövde vi gå tillbaka de 100 meterna till min lägenhet och hämta hans stackars kvarglömda mobil. Idag ska Siri sova hos mig och vi ska myspysa x 1000 och se på Greys!

Nationella idag, gick det bra? ja. Måste ju vara posetiv

SUGEN PÅ MAAAT JAO, soltorkade tomater here I come. Tjing

image269

Tisdag

Hej bloggish.

Franska är hur jobbigt som helst på morgonen och jag längtar lite tills jag slipper morgon franska! Träffade kära Kim idag och vi åkte en sväng till gamla Fisksätra (höhö) och träffade lite vänner. Åt hemma hos Kim och träffade jättejättejätte söta Mio. Imorgon är det nationella i engelska och det ska bli kul, man måste ju vara posetiv. Ikväll är det DH, har längtat som bara deeen efter det :)

måste kila, tjigeling <3


Måndag

Slapp skoldag med bild på morgonen. Alla var nästan sjuka idag och speciellt Emelie, som jag saknade extra mycket (många krya-på-dig kramar) . Dagen slutade med att alla skrek äckel och trodde att det var kul. Efter skolan cyklade jag hem på min charmiga cykel och åkte sen in till stan för att inhandla en skön bh. Bhn blev från Åhlens och det blev faktiskt två stycken, wieho! Kom hem för 45 min sen och åt soltorkade tomater och quorn. MUMS, allt jag äter nu förtiden är super gott. Ska snart dra mig ner till Friskis&Svettis för att hoppa runt på ett medelpass. Idag blir det ingen patric tid, men men..

Mitt hår är extra fluff fluff fluff fluff idag, äntligen.
Tog en jätte trevlig bild från mitt rum, solen tittade fram men leker fortfarande kurragömma.

image268

hoho, Skinnjacka jao

Somsagt jag har använt min skinnjacka igår och idag och det var huuuuuur trevligt som helst, man luktar skinn.


image267



Ser lite mango ut men det gör inget. Inte för mig iallafall :)

Söndag

Idag är det söndag vilket innebär mysamysamysa. Kom nyss hem från patric och att ha träffat Sebbe, Chrulle och Rikard en snabbis. Det var superduper nice igår och jag är bästis med Patrics lillesyster (äntligen). Alla som såg Sofhia, visst var hon bra? Man fick ju massa rysningar genom kroppen bah shit liksom. Nu ska jag äta quorn tacos och sen äta naturgodis mohaha.
När ska solen komma fram igen? Den verkar leka kurregömma med oss! Well, well.
Ha en bra kväll , pöss på knät


Söndag

Idag är det söndag vilket innebär mysamysamysa. Kom nyss hem från patric och att ha träffat Sebbe, Chrulle och Rikard en snabbis. Det var superduper nice igår och jag är bästis med Patrics lillesyster (äntligen). Alla som såg Sofhia, visst var hon bra? Man fick ju massa rysningar genom kroppen bah shit liksom. Nu ska jag äta quorn tacos och sen äta naturgodis mohaha.
När ska solen komma fram igen? Den verkar leka kurregömma med oss! Well, well.
Ha en bra kväll , pöss på knät


Lördag

Vet ni vad jag gör för mat? Gissa.. jooo kom igen... en gång till.. RÄTT. Pasta med pesto. Favorit i repris.

Idag ska jag till stan med siri (när hon är klar) och vi ska till BR wiieeho, hur länge sen som helst man var där. Runt 6 ska jag hem och packa lite saker och antagligen äta, sen ska jag till Patric. Sova över idag :)
GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ 4:AN KLOCKAN 20:00, KÖRSLAGET. sofhia är ju med!

pussar

Ännu mer bildeer jao







Gårdagen

Igår var det fredag och jag klippte mig (hihi) sen åkte jag till orminge där Robin och Chrullet var, vi åkte till mig och jag bytte kläder. Eftersom jag kände mig så snäll så bjöd jag dom på pizza i orminge och när vi ätit klart åkte vi till Chrullet. Vi skulle träffa Hampus, Emelie, Karolina, Anna, Sebbe, Rikard och Patric i garaget så vi gled sakta på longboard och skateboard mot garaget. Robin ramlade hela tiden btw. Väl i garaget åkte vi några gånger nedåt och så fick vi inte vara där för en väktare så vi satte oss på självlysande bänkar i Nacka strand. Alla spexade runt och vid 9 började folk droppa av. Jag och Patric åkte hem till han och myste :) Jag åt världens godaste choklad igår!!! MARABO MINT KROKANT, åh love it.



resultat

image256


wieho ännu en egobild

mjao, mu, voff, pip, gnägg, iiioooo.


FRIDAY

2 veckor idag med patric hallon :)

Ska åka iväg snart och klippa mig, vilket jag längtar till. Upptäckte nyss att min kalufs är rätt charmig men jag ska tunna ut ändå, det växer tillbaka snart. Skolan var uberskön och det är fint väder idag, Emelie och jag blev sugna på att åka longboard i garaget ikväll. lalala lägger ut bilder på mig sen från klippningen.



STORASYSTER

Shoo

Hejhopp, har precis ätit klart min middag vilket bestod av qinoa,mozzarella,championer,kikärtor,paprika,tomat och salt (såklart). gottgott. Idag blev det faktiskt bra väder fram i mot eftermiddagen och jag blev sugen på att åka londboard! Åkte hem till patric och vi åkte till staden för att träffa hampe, emelie, sebbe och chrulle. Kollade runt lite på mest skor och åkte hem igen till patric. Vi hann inte vara hemma så länge för patric skulle på konsert och jag åkte till trummorna med erik. Det blev rätt mycket gjort och jag ska tydligen vara med i ett "band" en dag, wieho.

Längtar tills imorgon, film på svenskan, uppsats på engelskan och sen SLÖJD.


Pusse


Fulaste och finaste ord i svenskan

Mina fulaste ord jag kunde komma på:
Söla - erkänn lite fult endå.
Stövel - man ba : VA?
Kloak - läskigt ord
Krysta - inte det vackraste ordet att skrika när man ska föda?
Kaviar - (Kaaviaar) utala det som trottoar så låter det väääldigt fult.
Benstomme - hahaha!
Videung - låter som viderunge nästan

Finaste ord jag kunde komma på:
Glassigt - mmmmh, härligt härligt
Graciöst -  det låter graciöst(?)
Månsken - låter som en saga
Liljekonval - åååh
Dun - låter så mjukt

Onsdag

Absolut längsta skoldagen på hela veckan! Tar det lungt hemma och har skrivit lite på min uppsats om "Friends" på engelskan och måste göra lite franska.. (suck) Ska på ett gympa pass klockan 19 och sen ska jag chilla gärnet hemma. Det är konstigt för några veckor sen så var jag hur sugen som helst på att göra gélénaglar men icke nu, naturliga naglar is the shit! Åt nyss världens äckligaste nötter, RÖKTA MANDLAR. ush ush ush, har borstat tänderna men det smakar fortfarande. Buhu

Satt och tänkte på hur man igentligen vet att det är vår och det är inte hur varmt det är eller om solen lyser det är att måsarna kommer fram! Även fast det är skit väder idag så flyger måsarna runt och är irriterande men tack vare dom vet vi att det är vår.



Tisdag

sitter här och äter choklad glass och lyssnar på en skrattande mamma.
Dagen gick som en vanlig tisdag och jag åkte hem, åt lite och umgicks med min syster en stund. Sen drog jag till Chrulle med Sebbe för vi skulle åka longboard :) Klockan 6 träffades alla i garaget och idag gick allt jätte bra!
Jag åkte hem till patric och vi myste och stoppade om hans lillesyster (<3), vid halv 10 skulle jag hem och då kom mammsen och hämtade mig. När hon kom in till patric stod mamma och hans pappa och typ ba: ååååh 30 år sen, i trollan och lallala. DE KÄNDE VARANDRA!! NÄR DE VAR 15, hur coolt är inte det? haha så nu finns det en skrattande mamma här.

Världen är liten

Irriterande

jag har en väldigt irriterande vana eller jag har nog två stycken. En har jag fått av min kompis Kim, alltid (och då menar jag alltid) när man går på toa så sätter man på kranen och utan den kan man inte kissa. Det är ju jätte jobbigt kom jag på idag. Den andra irriterande vanan är att jag inte kan gå på A brunnar, även när jag går ensam i mörkret så kommer det en A brun så måste jag hoppa över den. Man vet ju aldrig liksom haha :)

Nu vet ni mina irriterande vanor, har ni några?

image249

Måndag

Trodde alldeles nyss att det var en skön fredags kväll men det var det icke ! Kom nyss hem från patric, vi gjorde läxor hihi, åt pannkakor, kollade på Pelle Svanslös (fett med bra!) och bytte min percing faktiskt! Taaaaack patric som klarade det (a).

Hade världens roligaste SO-lektion idag...ni vet när man inte tror att någon kollar så gör man roliga miner och spexar runt, jag hade en sån upplevelse där jag gjorde roliga miner och putade ut med magen och samtidigt gick runt ett bord. Jag slutade och kollade runt och såg att Calle i min klass satt med halvöppen mun och kollade hahahahhaa, åh det var en härlig minut det! Slutade med att jag la mig ner på golvet och grät krokodiltårar.


Puss i brallan


Gåshud gånger tusen!



de tre orange killarna i slutet är bäääst!

aaahww

Patte med c säger:

jaha :) ja men det är väl klart min lilla blåbärspaj :D


Jag är någons blåbärspaj, underbart *flyger på rosa moln*


BILDER JAO



Läääänge länge sen tjejer !

honey honey honey..

Precis kollat klart på Honey och ätit pasta med pesto igen (hihi). Honey är världens bästa fiiiilm, åh vad jag älskar den. Slutet är bäst såklart och lillkillen är sötast, Raymond. Tur för mig att jag kommer ha denna film hemma hos mig super länge!
Imorgon är det då måndag och efter sex dagar är det helg igen, wieho. Jag längtar iallafall tills jag får se pelle svanslös hemma hos Patric.

JUSTE, öööööver allt så är det stjärnor på marken? Har ni sett det? Vid medis och forum är det jätte mycket, så håll utkik! Om nån vet vad det är, säg till mig. *Nyfiken*

A drop in the ocean



Denna låt förgyllar mina dagar

haha

image241

Söndag

Kom nyss hem från stan och är allmänt seg. Bytt om till myskläder och det här allt som ska göras ikväll..

Göra No-läxa (buhu)
Se på "Honey" (wieho)
Sitta vid datorn (wieho)

Var hos patric igår och flummade med hans lillesyster hahaha, åh det var en trevlig kväll det. Det var bra att team Markoolio inte åkte ut!!! Nästa helg kanske jag ska sitta i publiken, Niceee. Helgen har gått för snabbt och jag längtar till nästa lov.

Byee


summer


image239

Tjenix

Hemma igen och väntar på den perfekta middagen (hoho, se recept nedan).
Jag åkte till staden med Chrulle kanelbulle och Sebbe kebab, vi cruisade runt vid medborgaplatsen och kollade på alla GRYMMA (med stort G) skejtare vid björnsträdgård. Jag längtar tills jag får min egna longboard, när nu det blir!
Iallafall var det coolaste vädret idag och jag hoppas dom sopar gångvägarna. Säger bara tack alla sopgubbar som åker runt och sopar. Dagens kärlek går till er.

Kolla på KÖRSLAGET ikväll, klockan 8 på 4:an. Det är värsta ballt för Sofhia(ma sister from another mother) är nästan med i det pogrammet.

bye




recept på gång ojojoj

 Den perfekta middagen i mina ögon!

  • Pasta
  • Pesto
  • Avocado

Koka pastan, häll på överdrivet med pesto och mosa över avocado

Simma lungt :)


Lööööördag jao

hejhejhejhejhejhej :)
Patric och jag gick på bio, super hero. Kort med rolig, om man har tråkig humor haha.
Patric sov över som sagt och det var nice! Vi vaknade imorse av att mamma sa att hon hade gjort pannkakor. Mums! Det fanns jordgubbar så det var ännu mera gott då. Idag är det fint väder och jag sitter inne,
does it make sence ? Jag ska faktiskt gå ut snart och åka longboard. Fick höra att folkets hus i orminge har brunnit ner, vilket är hur trisst som helst. Hoppas dom bygger nytt!

Nu ska jag tjila.

patricpatricpatricpatric

PATRIC
 


Ojoj, vilka stekiga bilder !

Torsdag

Tjababababa :)
idag är allt bra, tänkte åka till gamla fisksätra men det blidde inget. Stannade hemma och kolla på Greys istället. Det var nice med trummor idag och jag har åkt på Hampus snygga longboard. Kvällen var som vanligt mys hemma hos världens bästa Patric. Hoppade studsmatta med hans lillesyster (haha, hon är jätte söt!) Imorgon är det nationella prov och jag längtar tills det är över. Patric ska sova här imorgon WIEHO




tjing


HEJ HOPP

Hela lovet har varit nice, bara njutit av varje dag liksom! Dagarna har varit roliga tack vare Chrulle, Robin, Hampe Stampe, Sebbe, Rikard, Karolina, Emelie och Siri. 
Igår var jag i stan och gjorde av med 1000 rikstaler? Vart tog alla pengar vägen? Men men, har ju faktiskt en skateboard ( wiiiehoo ), en palestina sjal och ett läppstift. Mumsi
Imorgon är det uppfinnar dag för några i min klass så vi ska vara på diselverkstaden hela dagen, väldigt...hm... uppfiskande eller något! Jag ser framimot att jag ska äta på Sandy's *fniss*. 

Men nu är det matematik som gäller.
TJING




 

KarolinAA

+ = coolast i stan

Gullunge <3

"Sebbe - Heej alicia, det är sebbe"
"Karolina - HEEJ ALICIA"

Jag har massor av finaaaaaa foton asså men det blir inte något ikväll eftersom det är så segt :'(

RSS 2.0