Majs

25 Augusti är inte vilken dag som helst, det är min syster födelsedag. Det är också en vanlig skoldag och vilket betyder att jag måste sova snart för att orka upp imorgon. Just nu är det Jack Johnsson i mina högtalare och fler bilder hamnar på Facebook. Imorgon börjar vi 8, 88888888... På sommarlovet låg man i djup sömn och drömde om rosa elefanter. Min klass, hmm... den är bra. I like it, var helt inne på att byta innan jag lärde känna klassen. Nu blir det inget byta. Värmdö gymnasium.

Idag åkte jag och Patric runt och letade presenter åt min syster, eller rättare sagt jag släpade på Patric. Jag hittade lite saker och en fin fin väska fick följa med mig och Patric hem. Hemma väntade mat och björnbärs paj.
Det blev massa fina bilder till helgen och ännu flera idag. En kamera ska jag önska mig! 22:a september är min födelsedag, remember.

Grattis ännu en gång Sofhia Puss


Makaron

3 månader har gått och sommarlovet är över, imorgon börjar allt nya. Värmdö gymnasium. Allt har gått så fort, Hampus är borta, The Voice sög och jag har massa fina sommar bilder.
10 dagar var jag borta med Siri i polen - de sista dagarna klädde vi ut oss, kollade film och hade det bäst. Ca. 1000 bilder blev det tillsammans.
Jag har träffat St:a Eugenia kompisarna och vi åt, ni är trevliga.

Jag har mega ont i halsen och Pata kommer hit, vi ska mysa och se på Monsters Inc.

Jag har köpt keps, en svart, den är fin. Den är bäst.
Snart kommer jag och Patric till dig Hampus.



RSS 2.0