Calling fran Frankrike

Hej fran en Alicia som ar i frankrike. Jag har valdigt svart att skriva pa deras tangentbord och det gar valdigt sakta, yes nu larde jag mig vart komma tecknet fanns. Det hander inte mycket har och syskonen gor olika och konstiga ljud hela tiden och jag skrattar. Lara vet nog i hemlighet att det ar Halloween for hon gor ett ljud som later som en blandning av The Grudge och mig nar jag skrattar. Det ar lite synd att jag inte bor med dom aret runt, jag kommer missa sa mycket. Igar satt vi och lekte och jag satte pa dom hoods satt dom blev riktiga gangster brudar. Tank att nar dom ar 15 ar sa ar jag 30. Helt knasigt och jag har bestamt att jag ska bli den basta storesysten. Jag langtar sa mycket tills dom vaxer upp och borjar prata. Jag pratar svenska med Lara och Julie, Martine pratar franska och Mark pratar engelska. Harlig blandning va?

Det ar super kallt i Frankrike och jag har vridigt upp varmen till 32 grader i mitt rum fast da kom alla och sa att det var for varmt. Oj sa jag. Jag laser varldens basta bok som jag har last forut, den heter Syskonkarlek och gu vad den ar bra. Hyr den, kop den. Sa det ar vad jag gor, laser, leker, ater, sover och inget mer. Imorgon kommer mina alskade kusiner och da blir det mer liv har. Dom ska sova i samma rum sa vi ska busa hela natten som forra lovet.

Trakigt att jag inte har nagra bilder men det far ni sen.

En puss, flera pussisar.

Hej Agata


Världens sötaste bild

Jag bläddrade som vanligt igenom alla bilder på facebook för att hitta något roligt. Då kom världens sötaste Patric upp.



haha, nu måste jag sova. Ska upp om 7 korta korta timmar. Tjing

HEJDÅ

Jag håller på att ladda ner musik från Greys. Alla låtar är så bra och jag vill ha det här avsnittet som gick nyss. Jag älskar det. Man vill bara se mer och mer och mer och mer... Men 1 timme per vecka räcker väl för mig. 
Imorgon måste jag gå upp klockan 7 och så är jag borta tills måndag. Det ska bli både kul och tråkigt. Vill inte bort just nu. För första gången kommer jag sakna Svergie. Har ni märkt alla fina solnedgångar på sistone? Det är så fint när man åker med bussen och kollar åt globen hållet när man ska till Nacka. Mums. Speciellt idag, solen var alldeles röd / rosa. Det gillar vi.
Puss från ALIS COOL



Snyggaste och finaste byxorna som finns på denna jord. Tyvär är dom inte mina.


Maymaymaymayaayyayaya




Allt händer och inget händer. Jag vet inte vad jag ska göra. Nu har det nog gått lite för långt och vi kanske inte borde träffas. Alla säger att det är jag som kommer få lida i längden. Det är jag. Det är mig allt kommer rasa ner på och du kommer stå där och må bra. Men du hjälper mig och stöttar mig och jag kan inte motstå att tänka på oss två. I natt när jag berättade för trötta Patric att det är jag som kommer få lida i längden och att det är bara jag som har känslor kvar, skakade han på huvudet. Jag orkar inte lista ut vad det betyder. Om det bara inte hade blivit så här för vad för bra saker får vi ut av det här. Det finns inga. Det kommer inte bli bra just nu och det går inte att sitta och vänta. Jag har för mycket spring i benen. Nu har du smittat av dig på mig och nu vet jag inte vad jag vill. Du är en orsak varför jag inte vill åka bort, jag har redan ont i magen av att inte vara med dig och det har bara gått några timmar. Vi vet vad vi behöver nu, vi har lärt oss och varför inte försöka igen.

You and me.

Hej mycket text

Jag vill, jag vill ha en ny kamera. Det bara måste bli så. Idag var det världens finaste solnedgång och jag blev helt förtrollad av den. Solen var rosa/ röd och lös upp allt. Den gjorde mig glad. Jag vaknade upp hos Patric och vi åt frukost och slappade ända till 3. Jag åkte iväg till mamma för att fika. Det blev äppelpaj, varm choklad och barn böcker till mina kusiner. Imorgon ska jag åka till Frankrike i 5 dagar och borde egentligen packa men jag har ingen ork. Helst av allt skulle jag vilja stanna hemma och gå på Halloween fester med kompisar men det ska ändå bli roligt att träffa min andra del av släkten.
 
Att ha släkt så långt borta kan både ha fördelar och nackdelar, fördelarna är att man får åka bort till andra länder och bara komma bort lite men nackdelarna är att man inte kan utrycka sig lika bra på ett annat språk och att vi inte träffas så ofta. Det är mycket man missar. Om jag fick bestämma skulle alla leva i samma land. Det skulle vart mysigare. Förra lovet var jag i Irland och firade Halloween där. Jag och mina kusiner klädde ut oss och gick bus eller godis. Det är så olikt Svergie, mycket mäktigare och roligare i Irland. Det var uppfunnet där för dom som inte vet. När man har gått väldigt många gator och har tonvis med godis, samlas alla på en gata och tänder en stor brasa. Jack försökte samla mer godis än sin kompis och Katie försökte att hänga med i deras tempo. Alla jordnötter dom fick gav dom till mig. Haha.

Hittills av lovet har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag har inte gjort saker jag egentligen borde gjort. Jag har inte hört av mig till dom jag skulle ha gjort. Det är synd och det är mitt eget fel. Jag väljer lite fel just nu och jag måste förklara mig. Det är inte okej. Det ska bli förbättring!

Just nu håller jag på att ladda upp en video på mina kusiner på youtube. Ni får se den sen.
En puss, flera pussar

Tisdag

Tjenixblixt.
Imorse vaknade jag super tidigt och gjorde världens godaste smoothie till bara lilla mig. Kyrkan hade ordnat bowling med 93:orna så jag åkte in till stan och bowlade. Vi spelade jätte seriöst i början och det gick bra för mig. Efter ett tag orkade inga så vi bara kastade omkring kloten. Det slutade med att Tamar fick köra för alla och att jag och Zarah kom på sista plats i vårt lag. Min mobil knasar igen(!) så vi ska lämna in den igen(!). Träffade Veronica, Linda, HL och Micke i Forum och åt mega mycket pasta. Jag träffade min gamla gympa lärare och hon var lika sprallig och glad som alltid. Saknar Myrsjöskolan a little bit. Kom just på att det är TISDAG och det innebär att det är Despreat Housewifes. Det blir nog en hemma kväll.

En puss, flera pussar.


B-day Hampus !







Wow

Jag förstår inte hur jag skulle klara mig utan dig. Just nu behöver jag någon att hålla i handen. Allt känns så bra. Att gå där bredvid dig och bara hålla din hand. Att se när du har köpt nya kläder och tycker att du är snygg gör mig bara ännu kärare. Att se dig glad gör mig ännu kärare. Men det kommer nog inte vara den där "nykärleken" på länge. Det är trygg kärlek, jag gillar den sortens av kärlek men jag antar att inte du gör det. Att du inte har sagt upp kontakten slår allt, att jag fortfarande kan sova hos dig och krama dig slår allt, att vi fortfarande kan prata om allt slår allt. Vi ska inte behöva ha regler vad vi får och inte får göra. Om man fortfarande har regler så hör man ihop lite. Du är bäst min lilla fjant. Som inte är min längre.

Natti natti

Det var en väldigt bra kväll. Jag träffade Emelie på bussen och vi åkte till Sickla för att handla lite saker till Hampus tårta. Det blev glass, maränger och godis. Sebastian och Chrulle kom dit och icke så fick vi gå hem till Sebbe. Vi började dra oss och undrade vart vi skulle ha vårt lilla kalas för Hampus. Då kom på den smarta idén att åka hem till Hampus och göra allt där när han inte var hemma. Alla i Hampus familj var hemma och vi gjorde iordning glassen. Hampus var på väg hem och vi gömde oss i hans gamla rum. Jag och Emelie kunde inte hålla oss för skratt och stod och fnissade. Till slut hoppade vi fram. Hampus såg inte så lycklig ut men sen när vi visade glassen blev han glad haha. Vi mötte Cissi och åkte till Texas Burger för att äta middag. Det var mysigt och så himla roligt. Patric kom dit en stund och till slut kom Veronica och Linda. Vi 3 gick på High School Musical och satt och dansa.

Nu sitter jag och halv sover, dricker vatten och tänker. Jag ska skriva också. MysPys. Grattis i efterskott Hampus & Veronica.

PUSSEN

Hello

De saker jag inte skulle klara mig utan.
1. Hudkräm, jag älskar hudkräm. Det är små skönt att ta bort allt torrt och vara lite smörjig.
2. Avokado, man kan ha det till allt. Godast är på macka med salt på. MUMS!
3. Min skrivbok, där jag skriver allt som händer och mina känslor. Jag kan ligga och skriva hur länge som helst. Det är så skönt.
4. Min kamera, att fånga dom lyckliga ögonblicken och få massa med minnen slår allt.

+ allt det där andra!

Nu sitter jag i min stora vinröda tshirt och ska snart börja sminka mig. Sitter och lyssnar på Itunes Radio, hur bra är inte det? Tusen radiokanaler utan onödig reklam plus att det står vad låten heter. Hihi.

Jag ska åka till Sebastian med Emelie och Chrulle. Det ska bli.... nytt fast endå gammalt. Gamla tider. Nya tider.
Godnatt


Måndag!

Nämen tjenare.
Maja ligger bredvid mig och vill att jag ska klappa henne. Hon är nog den tjockaste katt jag vet,  men hon är också den sötaste. Det är höstlov, det är så skönt. Idag fyller två små filurer år. HAMPUS OCH VERONICA. Grattis.
Snart ska jag göra mig i ordning och baka tårta till Hampus och sen ska jag på bio med Linda, Veronica och kanske Max och Axel. Vi ska se High school musical. Den måste vara bra!




Att vakna upp i dina armar och bara kolla på dig är det bästa jag vet.

Hej SARA




Sara är rolig. HAHA

A saturday

Jag skulle vilja stanna i det där lilla rummet och ligga i din famn hela livet. Jag önskade att tiden hade stannat utanför. Jag hade saknat dig mer än vad jag hade trott. Värmen, kroppen, håret, ansiktet, rösten.
Men egentligen så har jag inte saknat oss utan mer bara dig. Det är så otroligt svårt och jag vet nu hur du tänkte.
Snart kommer du se mig, det lovar jag.

Jag var på lite ärenden med mamma i stan och jag smsade Hampus när jag var i slussen. Det visade sig att han var 10 meter bort med Sebbe och Rikard + några andra. Vi åkte till Björns trädgård och Hampus skejtade. Han har blivit jätte duktig. Efter många timmars väntan på Patric och Max kom dom efter ett tag och då åkte alla hem. Jag, Rikard och Chrulle gick runt och skrattade åt små barn som ramlade. Så himla söta. Nu har jag ätit för mycket och sitter i mina nya baggy kläder och ska träffa Veronica i Skåne centrum.

En puss, flera pussar.


FREDAG WOHO!

Det ska bli så himla skönt med höstlov, bara sova länge och umgås med kompisarna.
Ja, idag är det fredag och i vår skola var det Halloween dag, det var bara massa 1:or och 2:or som hade klätt ut sig. Jag och Sus gick runt med lösögonfransar och såg bara fin ut. Dagen började med att lyssna på världens tråkigaste person som pratade om brott och dagen rullade på med gympa, samhälle och svenska. Jag var i stan med Filip och Jocke som jag tvingade med för att inhandla baggy byxor och en mössa. Nu sitter jag i min säng och ska snart möt Veronica och Linda. HÖSTLOV!!!




Jamie fick alla bra bilderna, eftersom hon har en systemkamera!!!!
Pussen

Hotel Brasil i Spanien



När jag längtar tillbaka till dom tiderna som var som bäst brukar jag kolla på den här bilden. Den säger mig så mycket och det känns som om man står där på balkongen med vinden i håret och väntar på middagen. Man äter fort för att gå ut på äventyr med sina nya vänner. Jag saknar det.

Hello darlings.

Hej bloggen. Idag har jag skrattat så mycket satt tårarna sprutade igen. Jag har också blivit arg. På min lärare som lägger sig i min vardag och mina beslut. Ush. Idag kom jag i tid till skolan vilket kändes så där alldeles bra i hela kroppen. Det var dock matte. Jag har pratat med främlingar i skolan som vi länge velat prata med, jag har ätit falafel, jag har gjort läxförhör, jag har haft teater på svenskan. Det har vart en helt okej dag, en väldigt rolig dag. Jag börjar gilla min klass mer och mer nu. Jag som hade planer på att byta klass och tillochmed skola men nu blir det inget. Puss på 08spe-be. Efter skolish så åkte jag, Charlie, Patric suris och Lycke till Filmhuset och vi spelade in massa ljud till en film. Vi var där i 4 timmar dock. Men det var kul dock.

Jag har möblerat om på min hylla, jag har flyttat alla super duper bra böcker högst upp och det ser perfekt ut. Bra Alicia, bra. Jag har ingen lust att plugga och vi har prov imorgon. Bara satt ni vet så har jag bilder på min kamera men dom har inte laddats in ännu. Tyvär.

På fredag är det Halloween dag i vår skola, jag och Sus har köpt lösögonfransar. Vi vet inte vad vi kommer vara men lite annourlunda kommer vi se ut. Idag är det premiären för High School Musical. Jag missade den, men den ska jag se en annan dag. Det är ett måste.
Nu får ni en puss och en stor godnatt kram.
Jag ska skriva lite poetiskt imorgon har jag tänkt mig, orkar inte bli arg just nu. Jag är inte värd det.

Tid, tid, tid

Tiden läker inga sår, det har gått så många dagar.
Det har snart gått mer än 2 veckor. Det blir inte bättre, det blir bara jobbigare och jobbigare. Ju längre bort jag kommer från dig blir allting bara sämre. Det känns så tomt att inte ha pratat med dig på en hel dag och en hel kväll. Jag är van vid att säga hej då till dig vid den här tiden och åka hem, sitta på bussen och se fram emot nästa dag med dig. Jag behöver det där samtalet från dig eller det där smset från dig. Jag behöver så mycket. Just från dig.
Min baby, min, min.... min....?

Ett till födelsedagsbarn !

Idag fyller den roliga tösen Linda år. Henne kan man flamsa med hela tiden och hon tycker nog att allt är roligt. Hennes skratt är alltid olika och hennes film skratt gillar jag mest. Linda har en töjning i örat, den är fin. Grattis Linda Sötbulle.


Hello

Det luktar mat i hela lägenheten och min mage kurrar hungrigt efter mat. Sofhia är här den här veckan och det första jag fråga när hon kom var om jag fick låna hennes perfekta, lila mössa på onsdag. Som svar fick jag att jag var jobbig. Haha. Jag ser redan fram emot helgen och LOVET. Det ska bli så himlans super duper skönt att bara sova och leka med vänner. Både min mobil och min ipod krånglar. På lördag kommer Hampus hem, jag skojjar inte. Han kommer hem på lördag! Vi ska baka cocosbollar på söndag och jag ska få träffa hans mormor och morfar. Jag saknar min bästa vän. Är avensjuk på han att han har det så bra där borta.

Jag försöker att inte tänka på det längre.
Det gick en tjej med hiphop stil emot din gata, gissa om jag blev panikslagen och försökte se vart hon gick. Så besatt är jag.




Lite Helg bilder bara !

Här är helgen i lite bilder.







Nu borde jag verkligen sova

Sitter och äter chokladglass och myser. Imorgon är det måndag och jag har skol ångest. Håller på att ta bort massa människor från msn, sånna man ändå aldrig pratar med eller inte har någon nytta av. Det låter taskigt men så är det.
Middagen med Siri och hennes familj var super kul. Vi satt och prata om relationer, Siri, minnen. Deras familj är så trevlig och rolig. Jag gillar dom.






Nu borde jag verkligen sova! Godnatt


Seven english girls

Om du en dag skulle vakna upp och faktiskt sakna mig. Skulle du säga det till mig?
Nu har jag ingen rätt att få veta allt om dig men jag vill veta allt om dig, vad du gör, varje sekund, varje minut, varje timme. Jag vill vara den som du berättar allt för mig, den som får veta när du är ledsen, den som skrattar åt de skämt som du tycker är roliga, den som får krama dig, den som får veta när du är kär. Jag vill vara den.
Det är så svårt.


Siri 16 år

Idag fyller Siri år. Hon är min bästa vän och vi har känt varandra i typ 5 år. När vi lärde känna varann gick vi alltid hem till mig och åt nudlar. Varje helg sov vi hos varandra och vi åkte på resor tillsammans. Siri och Alicia hör ihop.
Grattis min älskade lilla piff.



Nu ska jag till slussen för att träffa lilla Siri och hon har tydligen massa att berätta. Sen ska vi på resturang med Siris famlij och släkt. Pussen

Det är så konstigt

Det är höst och vi går bredvid varann på tågperongen. Våra händer söker efter varann och vi släpper. Jag frågar dig om du inte tycker det känns konstigt att gå bredvid mig utan att hålla min hand. Du svarar Jo och vi forsätter att gå.
Jag tror aldrig jag har vart så fäst vid en kille förut.
Allt det där onda som jag har inom mig släpper helt när jag är med dig.
Poff säger det. Du tycker det är bra att vi umgås som kompisar, det är för att vi kan prata. Det kunde vi förut också, hela tiden. Det är bara du som har ändrat allt, rört om, förstört.
Gång på gång säger alla att det är bäst att låta dig vara, försöka glömma bort dig. Men det är inte det som är problemet. Vi kan vara vänner, vi kan umgås. Vi vill inte låta varandra vara. Det enda problemet är att han inte vet. Han vet inte och han fattar inte.

Jag behöver en vän att hålla i handen och han har blivit den vännen.


Hello Night

Egentligen är jag så trött så jag skulle kunna somna här men jag har endå lust att skriva. Jag har hunnit med så himla mycket idag, det var skönt. Jag och Veronica tog en random buss till slutstationen och vandrade där ifrån dit vi ville gå. Det slutade med en 2 timmars promenad runt i Stockholmstads utkant, det var hur fint som helst. Vi tog höst bilder som snart hamnar i min dator och här på bloggen. Efter vår långa promenad var vi hungriga och åkte hem och åt himelsk pizza. Jag prövade Veronicas kläder och skratta ut dom för att dom är så korta och små. Haha. Linda kom också (såklart) och vi träffa lite folk. Jag skrattade så mycket satt till slut kunde jag nästan inte skratta. Jag fick så ont i magen. Men endå kunde jag inte sluta tänka på om du skulle gå av bussen. Varje buss.
Nu är jag hemma och imorgon fyller Siri år, vi ska äta lunch.

Godnatt.

Attans

Det här går fan inte, det gör bara inte det. Hur ska jag få dig att förstå? Det går bara inte att glömma och fortsätta hel. Det fattas någon, du är också halv. Det ska vara vi. Jag förstår inte. Det är så tomt. Jag är inte redo för det här just nu.

Lörday

Idag har jag på mig en vit kofta, den sticks lite granna men det är så det ska vara med koftor. Idag är det perfekta höstvädret och snart kommer Kimberli hit. Vi ska prata, prata, prata och prata om allt som har hänt, det vi har missat och om minnen. Vid 4 ska jag åka till Djurgården med Veronica och mysa bland höstlöven. Min dator behöver lite fler höst bilder. Det finns inget att säga. Hejdå

Jag försökte krama dig igår men du sköt undan mig, jag kunde inte nå dig. Nu är det ditt eget fel.

Jag måste döda dig nu Monica.

Sök på Central skolan Filippa Bark på Youtube. Det är roligt, jag lovar!
Jag var i skolan idag, det var mysigt men väldigt jobbigt endå. Jag och Suzi skratta och jag mös med Lycke. Kvällen spenderades med Linda och Veronia samt andra människor. Bye guys.





Armband från dig, halsband från dig.

Det går ändå upp och ner. Mitt huvud sprängs snart.
Det är fredag och jag drar mig till skolan, som den Alicia utan dig.



Fly.


It's over.

Ingen dag kommer bli sig lik. Jag måste acceptera, gå vidare. Jag önska bara att det var tvärtom, att det var du som var kär i mig och inte kunde låta mig vara. Att det var jag som var osäker och inte hade samma känslor som förut. Att det var jag som hade sårat dig och inte du som hade sårat mig. Att det var du som inte kunde tänka på något annat än mig. Nu är det inte så. Det är jag som blir lämnad ensam. Som vanligt. Det skulle vara skönt att inte ha någon kontakt, radera numret och aldrig mer prata med varandra, men endå inte. Du har blivit mitt liv, Patric även fast jag inte vill det. Jag märker endå hur jävla stark jag är, jag har inte fått någon kris, jag slutar inte äta på grund av dig, jag orkar skratta, jag orkar. Helt ärligt trodde jag att jag skulle vilja vara vän med dig, stå bredvid dig när du behöver mig men det verkar inte som om du behöver mig längre Patric.
Jag kan inte säga att tiden vi hade tillsammans med dig var speciellt lång, jag trodde den skulle vara längre. Jag hade tillochmed skrivit in i kalendern. 7 månads dag. Till dom som frågade hur länge vi hade vart tillsammans svarade jag glatt: snart 7 månader. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så här sårad. Men jag klarar mig. Det ända du kan skriva som svar är ledsna smilisar. Patetiskt.
Så.. Nu känns allt en smula bättre

Hola!

Det går inte att svälja, jag är varm och när jag tar bort täcket börjar frysa. Det är jobbigt men det kommer alltid med hösten. Jag vill gå till skolan. Saknar skolan, inte allt för mycket men lite satt jag kan skratta och tänka på annat. Jag kollar på gamla bilder på min dator. Det finns bilder från derby matchen som jag och Karolina och hennes pappa var på, hammarby vann mot djurgården. Det finns bilder med bästisen Hampus och kokosbollar. Det finns bilder på Tea och vi firar hennes födelsedag. Det finns bilder från min och Karolinas longboard tid. Det finns bilder på Siri, när hon ligger i ett omklädningsrum på H&M och blöder näsblod. Det finns massor av bilder på mig och Emelie, när vi åker skidor, när vi är i skolan, när vi snodde Sebbes solglasögon. Det finns bilder från Luciatåget. Det finns bilder på onödiga saker. Det finns bilder på Patric.


Nu ska jag äta gröt och se på High School Musical 2. Don't you just love it?


Another day at home



Blåbär

Vad ska ni göra då? Gå hem och mysa?
Nej, ush.Vi är inte tillsammans längre.
Men varför är du med han då?
Vet inte. (Glatt leende)
Ahaa, ni är jätte bra kompisar?
Antar det.


Ett minne, flera minnen.

Jag kan inte fatta hur modig jag var. Jag ringde dig och fråga om du ville hitta på något, det var fredag och jag visste inte vad som hade flugit i mig. Jag trodde från kvällen innan att du inte ville träffa mig men du sa ja. Jag på bussen på väg till dig, jag hade aldrig gått av i Ektorp Centrum för att gå hem till någon. Jag kände ingen där. Jag hälsade på dina föräldrar som om jag var vem som helst och jag var glad. Vi såg på film, det var Jim Carrey. Han påminner lite om dig och jag gick på det skämt som jag precis hade sagt till dig. Vi satt lutade mot varandra och efter ett tag gick vi ner till ditt rum. Du hade så liten säng och jag förstår inte hur vi fick plats. Vi måste ha legat i den där sängen i någon timme och jag väntade på att du skulle ta första steget. Det blev jag som tog det, jag satte mig upp lite och lutade mig mot dina läppar. Det pirrade i magen när du följde mig mot bussen. Jag trodde inte att det skulle bli du och jag, det trodde inte du heller. Men så blev det. Den 28:de mars.


Det är onsdag

Jag drömde att jag hade ont i huvudet och att jag skulle hitta folk som skulle bli mördade. Jag vaknade klockan 4 och visste inte om jag sov eller om jag var vaken. Jag vred mig och vred mig och kunde inte sova. Jag hade världens huvudvärk och kallsvettades. Jag hade feber. Nu har jag inte feber längre och inte ont i huvudet, det var bara en natt/morgon sak. Jag är iallafall hemma från skolan, det är skönt att få vila sig lite.
Det är så skönt att prata med dig i telefon och det känns som förut även fast det inte är det. Om vi ska vara vänner så får vi inte vara sånna kompisar som efter ett tag slutar kontakta varann och bara blir hej kompisar. Det gillar vi inte.

Men jag gillar Lycke.


Här kör vi med "ARREEE WE COOOL HEEE?"

- Vet du vad du är? Du är som en skål med knäck som inte går att motstå.

Du gillar mig endå. Jag vet det.

Jag är glad. Jag har lust att skratta. Ha-ha.

Blubb blubb

Det är inte så farligt som jag trodde. Det känns helt okej. Jag behöver inte dig på det sättet just nu. Vi kan vara vänner, vi kan umgås, vi kan skratta, vi kan kramas. Det är som förut men inte på samma sätt. Jag kan inte säga att det är ett bättre sätt men det är ett softare sätt. Vi tillhör varann men vi är inte tillsammans. Jag kan inte begära mer nu, jag låter dig vara och vi får se vart det här går. Det finns endå en del av mig som vill ha dig på det där sättet men jag sätter en gräns. Nog får vara nog. Jag satte en gräns idag, det var skönt men det behövs fler dagar för att reda ut. Flera, flera, flera dagar.

Jag gillar min klass, jag ska inte byta. Jag kan skratta och ha roligt med den klassen och idag kom Björne tillbaka. Vi som trodde han hade bytt. Vi var på naturhistoriska och skulle svara på frågor, jag orkade inte och gick runt med mina bågar. Vad jag än gjorde så skratta Suzi åt mig, vad jag än gjorde! Jag träffade mamma och jag fick kläder, det kändes bra och jag känner mig ny.

Det känns helt okej.
En puss, flera pussar.


Blubb

Det är tisdag. Han har hört av sig.

Whot?

Helt plötsligt kände jag för att diska. Det var bara en tallrik men det händer inte ofta, jag gör allt för att undvika att diska.
Jag vill göra massa saker. Jag vill skriva, jag vill springa, jag vill... jag vill jag vill...
Hör av dig bara. Gör det, nu. Inte alla andra. DU, du du, du du. Patric.

vad ska man göra?

Att åka på den buss som man har tagit för att åka till dig i evigheter känns så himla underligt. Underligt. Hm.. Jag satt där och jag ville inte se dig men endå ville jag. Det är helt otroligt hur besatt man blir, varje buss som åker förbi, vart är du? vad gör du? Det var helt okej mellan oss, om vi hade velat hade det gått men helt plötsligt var det slut. Om jag bara hade lust att prata så gjorde jag det med dig men nu när jag verkligen har lust att prata kan jag inte prata med dig. Jag kan men jag vill inte. Vill inte visa mig svag inför dig längre. Bara att ändra statusen på facebook är jobbigt. Då borde ni fatta.
Idag ringde min pappa, jag ska åka till frankrike på höstlovet. En helg, en helg för att vara med familj som man nästan aldrig träffar. Jag ska krama mina kusiner lite extra hårt den här gången. Bara för att.
Jag vill göra något, något som gör att man glömmer lite. Men vad? Jag vill tapetsera om. Ja! Det ska jag göra.


Det finns alltid något posetivt i det negativa.


Oh shit

Vill ni veta något idiotiskt jag har gjort? Jag har tappat bort mitt pandora armband. Man blir bara för arg. Kom fram, snällis?

En ek, flera ekar

Eken som för några dagar sedan hade tappat ett ekollon framför mina fötter har blivit ner huggt. Det kändes tomt men livet måste gå vidare.

Jag hade lust att gå förbi platser som har gett mig minnen i mitt liv. Jag bara gick och gick och hamnade vid Myrsjön, det finns en plats som ingen brukar vara vid. Det är där jag och min syster satt på sommaren och åt godis, naturgodis för att vara nyttiga och vi bara pratade. Om allt, om ingenting. Det är där jag var på läger en hel sommar och hade roliga tävlingar. Jag fortsatte och gick förbi kolonilotterna, allt är så lungt och där är det okej att vara skitig. Det är där jag och Michella klättrade hela vägen upp för det branta berget och vi satt där uppe och bara kollade ner. Det är där jag hade min egna lilla jordgubbs plantering och min syster hade sin. Det är där man har familje grill kvällar och bara myser. Det är där man får alla bären till frysen. Jag fortsatte min lilla vandring och kom till min gamla skola. Jag saknade helt plötsligt min gamla klassföreståndare och tog en omväg för att säga hej. Han satt inte där. Men det är i den skolan jag har lärt mig. Det är där jag har fått 3 underbara år. Jag gick hem och helt plötsligt känns allt bättre.

Jag kommer orka, jag ska orka. Jag är stark.


A grey day

Man vill liksom bara ligga i sängen och sova bort tiden. Jag vill vara en Björn. Jag har en Björn i min klass, det var han som fick mig att tänka på Björnes magasin och börja nynna på den låten. Da da daaa da.
Det är måndag och jag är hemma, jag har kollat på Camp Rock och det känns underligt. En känsla man inte direkt kan beskriva. Vad man än gör så blir man påmind. Facebook, Camp Rock, Låtarna, Mobilen, Rummet, Väggarna, Bilder, Himmelen, Ektorp.
I allt negativt finns något posetivt. Jag kommer bli bäst i skolan, mer tid för kompisar, mer utrymme. Men endå. Men endå vaddå?

Vilka är det jag skriver för?

Åh.

okej, vi börjar om.

Hejsan. Det blev en lördag med gamla goda vänner.
Nu har jag tänt mina stjärnor och musik spelar från Itunes, det är skola imorgon vilket inte är så roligt.
Idag fyller kära lilla Karolina år och jag åt middag hemma hos henne med hennes släkt. När jag var hos Linda idag gjorde hon ett par coola glasögon, som ligger i mitt rum. Dom är mys.

Hej då lycka, hej nya liv.


Hej öga

We run away.




LindAS bilder









Gänget som nu mera inte är ett gäng

Det var kallt ute och det var snö, det var på väg att bli vår. Allt var nytt och jag visste varje dag att jag skulle träffa er men jag tänkte inte på att vänskap kan ta slut. Vi satt hemma hos Sebastian och Hampus och Chrulle satt och sjöng till Ron Pope - A drop in a ocean. Jag kommer ihåg att jag ville lyssna på Takida och inte ville höra deras låt. Destomer och mer vi umgicks så blev det till slut min favorit låt och jag och Emelie kunde den utan till. Den fastnade på huvudet och till slut tröttnade jag på den, det var ungefär när vi slutade umgås allihopa. Det var bara massa tjafs hela tiden och man tävlade om vem som gillade en mest. Det blev en kamp och tillslut blev det ett snabbt slut. Hampus flyttade, alla började nya skolor och jag pratar inte med er andra längre.
Här om dagen så satt Jamie och lyssna på A drop in a ocean och jag blev på mind av er, den tiden. När vi var hemma hos Sebastian och hur mycket vi skrattade tillsammans varje dag. Jag laddade hem Ron Pope låtarna och nu har dom blivit ett beroende. Ladda ner Ron Pope, det är bra, man ryser och blir påmind. Om något bra, något dåligt och den tiden man vill uppleva igen.

Emelie, Rikard, Karolina, Sebbe, Robin, Chrulle och Hampus.

Lörday

Det är lörday, woho!
Angående vår svenska uppgift så hade jag missuppfattat helt och hållet. Man fick räkna med blanksteg och jag hade skrivit 12.000 ord och det skulle vara 4000 så jag skrev liiite för många. Just nu händer inte så mycket, jag myser i min säng och väntar på god lax som mamma ska laga. Det blir en Lycke kväll ikväll och vi får se vad som händer. Igår umgicks jag med mina klasskompisar: Max, Isak och Nico. Vi gick från slussen till kungsan och tillbaka, sen satte vi oss på ett mysigt fik på Götgatsbacken.

Det var allt, tråkigt.

Kåmpis det går bra nu

Jag skriver svenska. Jag har skrivit 1408 ord, det ska vara 4000 ord. Jag tror aldrig att jag har skrivit 4000 ord i ett enda stycke, det kanske jag har men det är endå väldigt mycket. Idag var det en grå dag, en dag som man helst vill slippa. Alla var väldigt sega och jag var i stort behov hela dagen av att kli kliad i nacken, jag lyckades några minuter här och var.
Vi hade en väääääldigt lång lunch idag som alla andra torsdagar och måndagar och jag och några tjejer från klassen åkte till Sandys i Luma. Jag och Susie satt och skratta hela lunchen, den tjejen makes me happy!
Efter skolan åkte jag till Patric för att intervjua hans mamma om det goda livet och det är det jag håller på att skriva nu. Det blir bra och det är så interssant, mums! Imorgon är det fredag och det ska bli najs.

Nu är det 2252 ord. Det får räcka.













Soo long

OPS

Jag klarade det inte. Attans

Det jobbiga

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, det ska vara 50 % - 50 %. Det är inte jag som ska hunda efter dig, det är inte så det ska vara. Det är aldrig så på film. Film är perfekt, film målar upp våran värld. Så som världen ska vara.
Om bara du skulle kunna visa ett tecken så skulle jag vara nöjd, jag skulle gå hela dagen och le. Det är komplicerat allt, man har bara lust att skrika ut allt, kasta saker runt om än och slå sönder saker. Jag har inte gjort det, jag har suttit vid datorn, pratar i telefon med kompisar som jag har saknat och sett solen gått ner.
Jag hade lust att stanna när du bad mig stanna, tro mig jag ville så mycket stanna men jag kunde inte, det skulle vara emot allt. Det skulle förstöra allt. Jag hade bara lust att ligga där bredvid dig och röra din bara överkropp. Nu är det inte så, för det är du som ska hunda efter mig. Snälla, bara lite.

 - Vad är det?
- Du är så fin


Hello Polkagrisar

Det var 5 dagar sen, jag orkar inte, det blir nog inte något av den här bloggen trots allt!

Jag har vart i Gränna i helgen, det var nog den vackraste platsen i Svergie jag har sett hittills. Vi köpte massor av polkagrisar (som jag nu har gett bort till massa godis sugna barn i skolan) och vi diskuterade rätt mycket.
Det blev ca. 400 hundra bilder som jag inte just nu har någon ork att ladda upp, ser ni ? Jag har ingen som helst ork. Som tur är så är det Greys om 2 timmar och det ska Alicia kolla på.

Jag har upptäckt att jag är en acoustic musik lyssnare, det är det bästa.

Om jag kunde spola tillbaka tiden nu skulle jag göra det.
Depp


nässpray

Jag skriver fel lösenord varje gång jag ska in på blogg.se nu förtiden, förvirrad av alla lösenord? svar: JA!
Det är torsdag, det kändes som måndag och alla i skolan höll med. Det kändes som det precis hade vart helg och man suckar djupt för att det är måndag igen. Men så kom vi på att det var torsdag och nästan helg, det är helg nu. Jippie!
Imorgon åker jag till Gränna, ni vet.. Där man gör polkagrisar. Jag ska utbilda mig till ledare i kyrkan, det ska bli kulkulkul. Speciellt att jag får åka buss med min nya Ipod och bara njuta av en lååång bussresa + det kommer vara några göteborgare där och det innebär att jag kommer få lära mig göteborska!
Jag har packat en liten, liten väska med det allra viktigaste. Jag har pluggat alla läxor och nu pratar med Karolina, jag älskar henne. Hon är min föralltid.









Idag var det roligt i skolan, haha. Jag tog inte på mig mascara för jag visste att jag skulle skratta. Åh!
Snart kommer Patric

Lyckan&co.





Hej beetende

Jag fokuserade idag på att kolla på männsikor för att se hur andra beter sig, rör sig och det där som gör en männsika intressant. Jag blev helt varm i kroppen när en ung kille kille med stora muskler reste sig upp för en gammal gubbe som hade massor att bära. Det är så det ska vara. Jag börja le när en tant kom skrattande på tunnelbanan och började prata med den främmande tanten brevid henne. Det är så det ska vara. Jag såg massor av sura människor och glada människor, det är intressant, att se hur folk beter sig. Jag älskar det.



Hej nyckelberg

Fina fina Nyckelberg. Där man tar med sig mat för en hel dag och kväll, där man vill ha sina närmaste vänner och lyssna på musik. Där man leker bland vågor och ser stora färjor åka förbi. Där man åker rutchelkana på sjögräset och håller i sig så hårt man kan för att inte flyga iväg när en våg kommer. Där vi var i sommras.





Socker.


RSS 2.0